chez By Malene Birger

Forrige uge var jeg forbi By Malene Birgers hovedsæde på Frederiksberg at kigge på de ting, der kommer i butikkerne henover sommeren og til efteråret. Heriblandt et par yndige og feminine nederdele, jeg tror jeg skal købe til den tid og så en helt fantastisk uldjakke/-kappe og hat. Nå, ja og en smuk lammeskindsfrakke, men som kollektionens dyreste style, tror jeg det bliver ved drømmene. Hat, en nederdel og jakken kan det dog nok blive til. Gad godt have hatten nu, det er lige sådan en jeg mangler. Gik meget med hat for et par år siden, men er lidt kommet fra det. Det må der laves om på :)

ENGLISH RECAP: A couple of weeks ago I visited the By Malene Birger showroom to have a closer look at the high summer and a/w 13 collections. I fell madly in love with a wool cape and hat as well as a couple of pretty and feminine skirts.

(Visited 584 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Øj nogle fine ting! Især billedet af stativet med alle tørklæderne, der er godt nok nogle fine prints imellem.
    Og så synes jeg klart, du skal genoplive din hatteglæde, det var meget inspirerende.

  2. Åhh gud, det er bare SÅ fint, som altid :) Ved du noget om priserne? fx. på den meget smukke og totalt fine grå strik, som bare må bo hos mig :)

    1. Nej, desværre men kan prøve at høre ad, når vi nærmer os at tingene kommer i butik :) Og ja, den er SÅÅÅ pæn ;)

  3. Er intet mindre end dybt forelsket i nederdelen til højre på det andet billede. Aldrig har jeg set smukkere, den MÅ jeg finde! :)

  4. Elsker MB – skønt lige at få et kig. Og de nederdele er da lige dig – og hatten så fin til dig.