spring wardrobe and beyond

rockchiccollage 1. Lys fra H&M Home // 2. Balenciaga solbriller // 3. To die for læderjakke fra Inwear // 4. Kunsttryk fra Arte Limited // 5. iPhone-cover fra Søciety6 // 6. 3.1 Philip Lim loafers // 7. Clutch fra Zara // 8. Pæn, pæn, pæn IRÓ jakke // 9. Dinosaurpude fra H&M Home // 10. Bog: Dogs in Vogue //11. H&M batikjeans // 12. Barberbladsarmbånd fra Alexander McQueen // 13. Glimmerloafers fra Ras // 14. Too Good to be Basics læderlegging // 15. Zoe Karrsen Fun tee // 16. Yndig blomstret nederdel fra Ganni // 17. H&M lædernederdel // 18. Nude flats med nitter fra Zara // 19. Perfekt stribet sweat fra Ganni // 20. Søciety6 iphone-cover med striber og glitter // 21. Bat-tee fra Zoe Karrsen // 22. H&M leo-frakke // 23. Grå nederdel med blondedetalje fra Vero Moda // 24. Sort nederdel med blondedetalje fra Vero Moda // 25. Sorte flats med nitter fra Zara // 26. Aztec print messenger-taske fra Zara // 27. Yndlingskunstneren Charlotte Gainsbourg’s Stage Whisper // 28. Lys fra H&M Home // 29. Bog om Le Corbusier // 30. Stribet kjole fra Theory // 31. Zebrastriber til sofaen fra H&M Home, her og her // 32. Flotte wedges i læder fra H&M

Mit moodboard lige nu (sammen med det fra sidste uge) og bud på en forårsgarderobe og lidt til. Har slået mig alvorligt på netshopping, her mens jeg har siddet med benet oppe (noget jeg ellers ikke har været fan af tidligere) og der er flere end mange af ovenviste ting, der er bestilt hjem. Mit forår skal være lidt rocket, lidt feminint, lidt fransk og lidt boho. Lidt Kate Moss, lidt Clémence Poésy, lidt Charlotte Gainsbourg og lidt Jemima Kirke. Lidt læder, lidt blomsterprint (og leo!), lidt striber og lidt aztekermønstre. Og lidt flere flade sko end vanligt. Benet duer ikke til andet. Nu glæder jeg mig bare til at komme af med dum robotskinne og kunne hoppe i et af ovenviste outfits :)

Jeg lavede ovenviste collage i sidste uge, men havde jeg lavet den nu, skulle denne seje armyjakke fra Kias nye webshop KirstenKBH helt klart have været med!!!

ENGLISH RECAP: My spring moodboard and dream wardrobe and a little beyond. 

bloglovin

[nogle links er affiliate]

(Visited 413 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Jeg ønsker mig de samme duftlys, flere sømandsstriber og helt sikkert de fine nederdele med blondedetaljer. De er altså lidt fine, synes jeg.
  God søndag :) Er det tarveligt at sige, at jeg er opvej ud i solskinnet med hunden? ;)

  1. Ja! Mega tarveligt ;) Ej, det lyder dejligt. Og gode ønsker, bare lige så du ikke bliver skuffet, så er lysene ikke duftlys, bare almindelig (duftløs) voks :)

 2. Hej Emily,
  Du har sikkert svaret på det en million gang og så lidt til, men i hvilket program laver du dine moodboards? De er simpelthen så fine, og jeg får helt lyst til at gå igang med mine egne over hvad jeg gerne vil købe af tøj, ting til boligen etc. Det er trods alt lidt sjovere end at have det stående inde i Word :)
  Ha’ en god dag med benet oppe! Hvis det kan hjælpe på humøret er jeg også nødsaget til at sidde indenfor – jeg har nemlig frygteligt mange sider der skal læses til i morgen om regimetyper og uformelle institutioner.. og det var så overspringshandling nr. 117 :)
  Klem fra Marie.

  1. Tak for trøst :)

   Jeg bruger photoshop, men ved at mange bruger polyvore (gratis) og er glade for det :)
   Klem igen

 3. Åhh nej – der er jo alt for meget lækkert! Og mig der lige havde bestemt mig for, at jeg nok hellere måtte begynde at spare op, til jeg forhåbentlig skal ud i den store verden i praktik til efteråret :( Der er jo lidt for mange ting, der godt må komme med i kufferten ud ;)

 4. Rigtig flot og inspirerende collage :) og super fin header du har fået dig, det ser godt ud med skriften du har tilføjet! Må jeg høre hvad skrifttypen er?
  Kunne være lækkert med et indlæg om dine ynglings netshopping sites, hvis du har fundet dig en masse gode sites nu her :) håber dit ben får det bedre snart.
  Hav en fortsat god aften!

 5. Jeg er vild med dine moodboards og denne er ingen undtagelse. Super inspirerende og oser af din helt personlige stil, som vi læsere kender og sætter pris på. Yes, som du selv siger, lidt rocket, lidt feminint, lidt fransk og lidt boho. Det er bare “Emily”.

 6. Jeg kan virkelig godt lide at følge med på din blog. Du gør virkelig et godt stykke arbejde, og igen har du fundet mange ting, som jeg gerne vil eje! Hvilket program bruger du til at lave billeder som dette?
  Mvh.
  Kristine /http://funfairfashion.bloggersdelight.dk/

 7. Din nye header er heeeeeelt vildt flot!
  Og den her collage er virkelig lækker og inspirerende <3

 8. Tak for lækker inspiration endnu engang :)
  Jeg har allerede flirtet med de batikbukser i H&M, er sært tiltrukket af dem (går altid i sorte bukser), men er godt nok i tvivl om hvordan de liiige skal styles. Så håber næsten du får dem og kan vise lidt tips frem :)

  Kh Anne