spring skirts

skirts1. Sort ASOS nederdel. 2. Mango skater skirt med print. 3. ASOS skater skirt med blomsterprint. 4. River Island batiknederdel. 5. Frock and Frill nederdel med pailletter. 6. Selected skater skirt.

Jeg er så afgjort en nederdelspige. Har nederdel på 5-6 ud af ugens 7 dage og det er mere eller mindre de samme 3 skørter, jeg cirkulerer imellem. Så tænkte, at det var ok at bestille lidt nye og havde ovenviste kandidater i spil. Den dyreste koster 500 kr. hvilket er meget heldigt, når nu jeg kom til at klikke 4 af dem hjem ;)

Indtil det gider at blive forår, kan de heldigvis bruges med et par tætte strømpebukser, så jeg glæder mig til lidt mere variation i nederdelsgarderoben fremover :)

Nu skal jeg hjemad for at spise sammen med resten af pigekollektivet + gæster. God aften piger!

bloglovin

(Visited 438 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Åh nej, hvor fint og hvor mega sødt at du tænkte på mig <3

   Nederdel nummer 5 er skam også på vej til mig ;)
   Klem

 1. Hej Emily.
  Har du lyst til at lave et indlæg, hvor du forklarer din brug af affiliatelinks? Det er noget, du er begyndt meget på, kan jeg se.
  Hvad og hvor meget får du ud af det?
  Jeg synes f.eks. dit indlæg om asos nederdele er udsædvanligt, du plejer ikke at lave collager. Er det udelukkende for at tjene penge?

  Håber meget du vil lave et indlæg om det.
  Knus Emma

  1. Det er ikke lige umiddelbart noget jeg planlægger. Der har været collager på bloggen løbende i de 3 1/2 år den har eksisteret (se bare en af de første her: http://emilysalomon.dk/2009/09/søndagsshopping-pa-nettet/ ;) haha… så skægt at kigge tilbage på), ligesom jeg har benyttet affiliate-links det seneste års tid.

   Hvis du vil vide mere om hvad affiliate links er og hvordan de kan benyttes, så er denne blog fin: http://www.momcomm.com
   Her skriver hun i øvrigt i sin ‘disclosure’: “I participate in affiliate marketing programs where I receive a small commission when products are purchased through links on my blog. I appreciate when you click on those links because they help support me so I can keep writing Momcomm.” Det synes jeg er en fin måde at se det på :)

   Hun har også en definition på hvad det er: “Affiliate marketing is a marketing practice in which a business rewards one or more affiliates for each visitor or customer brought about by the affiliate’s own marketing efforts.”

   En collage som denne er tænkt som inspiration og hvad jeg har fundet fint og købt fra en webshop, der nemt kan føles ret uoverskuelig hvis man skal kigge 2000 nederdele igennem :)

  1. Ja, den er såå fin, det er også en af dem jeg har købt :) Kan både forestille mig den lidt casual med en strik til hverdag eller med en silketop og fine smykker til fest :)