insta week

instaweeeek@emilysalomon

Instagram-billeder fra ugerne omkring at jeg fik opereret min ankel. Lige inden stod den på pink champagne cocktail og gåture med en fræk hund, der rakte tunge. Rekonvalescensen bød på masser af kage og rare sager (tak til alle rare mennesker, der kom forbi og fodrede mig og gik med Penny) og netshopping. Og lige så snart jeg kunne krykke mig afsted, så var jeg tilbage på job og med til hyggelige arrangementer. Bl.a. hos Edith og Ella i Købmagergade (det er en af Københavns smukkeste og mest velbevarede butikker, gør jer selv den tjeneste at gå ind at kigge på loftet), hos Braun at se nærmere på deres nye intelligente glattejern, til åbning hos & Other Stories og til pressevisninger hos By Malene Birger og Designers Remix.

Derudover opdagede jeg til min store glæde at der er åbnet en Wulf & Konstali i mit nabolag og så var jeg i Eurowoman (sammen med Pletten). Ellers gik tiden med at mine roomies flyttede ind og vi indrette pigekollektivet. Pletten var meget tilfreds med at hendes yndlingsudkigspost i vindueskarmen blev redesignet med zebrapuder og citrontræ ;)

ENGLISH RECAP: The beginning of March in Instagram pictures :)

(Visited 181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Dejligt med dette indlæg i dag – er lidt trist pga. vejret og det faktum at dette er sidste dag fridag i denne påskeferie.
    Det sengetøj du har på, hvor du ser Amélie (hvid med røde prikker), hvad er det for noget? :) så sødt og hyggeligt. Ja, jeg studerer hvert billede nøje ;)