conscious collection


Lige om snart (kl. 10.oo i dag) rammer H&M Conscious Exclusive webshoppen og udvalgte butikker (Amagertorv, Lyngby og Skt. Clemenstorv). Jeg satser på at smutte forbi Amagertorv inden arbejde eller i frokostpausen, for jeg er helt forelsket i de ovenviste styles.

Kjolen gad jeg mægtig gerne lufte til et fint sommerbryllup (med matchende hårbøjle bien sûr) og kimonoen kan være følgesvend hele sommeren både over kjoler (men nej, selvfølgelig ikke til bryllup, apropos debatten om de hvide shorts i går ;)), men også til et mere boho-orienteret look med denim cut offs, en casual tee, beach hår og rå ankelstøvler. Nok lidt mere wearable end den lyserøde kjole egentlig, men jeg satser nu på begge alligevel. Se hele kollektionen her.

ENGLISH RECAP: My favorite styles from the H&M Conscious Collection Exclusive.

(Visited 662 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Ja, den er så fin, desværre havde de den ikke i butikken (men fik kjole og kimono), så må på jagt på webben :)

 1. Hvis du har lyst, er du meget end velkommen til at sende den lyse broderede kjole i en str. 34 mod Nordjylland ;-) Den var helt umulig at købe på webshoppen… :-(

 2. Købte begge de korte kjoler online. Er spændt på at se dem, endnu ikke besluttet om de er keepers. Så kom bomberjakken også med og den store oversizw skjorte.
  nu må vi se om det er noget ved når det kommer. Men fint ser det ud.

  /Chau

  1. Haha… Det lyder som alletiders shoppefest. Håber tingene også er fine i virkeligheden :)

 3. Hej med dig,

  Måske er jeg lidt “tosset” men jeg vil så inderligt gerne have denne kjole på til min søns konfirmation, er du interesseret i at sælge den undskylder at jeg skriver, men prøver alt for at få fingre i den! God søndag.

  Mit mobil nr er 3037 7517

  Venligst camilla

 4. Hej Emily!
  Jeg ved ikke, om jeg muligvis er liiidt sent ude, og det lader til, at det åbenbart er svært at få fat i ovenstående ting. Kan det passe, at man ikke længere kan få skoene? Ved du noget om dette? :-)

  Kh Christine

  1. Haha… ja, det er ved at være tre år siden den kollektion var i butik, så det er lidt sent ude ;) Men måske du kan være heldig at finde dem på trendsales eller eBay :) God jagt! Kram Emily

   1. Ej, der var jeg dum…. Havde slet ikke set, at dit opslag var fra 2013! Yes yes! Men jeg siger tak for svar alligevel! :-D God søndag!