Kaviar Gauche


I sidste uge inviterede Zalando til bryllupsfest på Nimb i anledning af, at Kaviar Gauche har designet tøj til forårets og sommerens bryllupsgæster (nok mest til damerne dog) for Zalando Collection. Der er også en yndig og enkel brudekjole i kollektionen. Det er allerede lykkedes Miss Shopaholic her at klikke de hvide shorts med blondedetaljerne hjem. Overvejer stadig mintgrøn skjorte. Og til bryllup skal shorts’ne heldigvis (deres eksistensgrundlag er nu berettiget), for der dumpede netop en invitation til sådan et ind ad min brevsprække i dag. Og så synes jeg også, at de duer til alt muligt andet. Men må man egentlig have hvide shorts på til bryllup (hvis man nu har mintgrøn skjorte på også)? Er lidt af en bryllups-rookie (har været til bryllup i Mexico med helt andre spilleregler), så råd og vejledning modtages med kyshånd :)

ENGLISH RECAP: In honor of the launch of the Kaviar Gauche for Zalando Collection line of clothing for the wedding society, I attended a lovely wedding dinner last week and had a closer look at the garments. The white shorts and the mint shirt were my favorites.

(Visited 407 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Altså efter gammel tradition må man ikke have hvid på….. Men men men…. Efter gammel tradition må man heller ikke have rød på uden at spørge brudens mor, eller blå på uden at spørge gommes mor. Så tror at så længe du holder dig fra et helt Hvidt outfit, så går det nok :) shortsene er super fine :)

  1. Slet, slet ikke? Altså intet hvidt overhovedet? Kunne selvfølgelig ikke finde på at komme i gulvlang hvid kjole ;)

 2. Jeg ville måske synes, at shorts’ene var lidt korte til et bryllup? Eller nu er jeg måske håbløst gammeldags? Hvis jeg var dig, ville jeg satse på den fine korte kjole fra H&M Conscious Collection. Den med alt pynten på :)

  1. Men satser på flere bryllupper jo ;)

   Jo har også tænkt på det, må se det an når jeg har dem på. Tror de går til lige over knæet på mig og så med en lidt mere tækkelig bluse, høje hæle og opsat hår :)

 3. Hvis det var mit bryllup var jeg ikke faldet død om pga. hverken farven eller længden på shortsene – tværtimod. Synes de er skønne og med en mintgrøn skjorte til er det da et fantastisk smukt sæt at fejre to menneskers kærlighed i. Så længe man ikke kommer i hvid/råhvid/creme kjole, så synes jeg, at det er fint, og er du i tvivl, så spørg bruden, det er vel i sidste ende hendes mening, man skal bekymre sig om.
  Kh., Malene

 4. Altså, min første tanke var også at de så ud til at være for korte… Synes umiddelbart også at det er lige friskt nok at komme i shorts og en skjorte/bluse, men det afhænger selvfølgelig meget af hvilken type bryllup det er. Personligt skal jeg også selv til min første rigtige bryllupsfest til sommer, og har stik imod alle forventninger (især mine egne) valgt en lang kjole fordi jeg synes at det virker mest passende. Normalt er jeg virkelig ikke gode til gulvlange kjoler, og havde svoret at den eneste gang jeg skulle have en på blev til mit eget bryllup… :)

  1. Helt enig, men det er et ret chillet havebryllup :)
   Håber også på ét hvor jeg kan ‘prinsesse den’ lidt mere ;)

   1. Til et chillet havebryllup synes jeg sagtens at et par feminine sommershorts kan gå. :)

    Hehe, det kan jeg godt forstå. Jeg går som sagt all in med gulvlang kjole, for første gang nogensinde…

 5. Søde shorts, men til et bryllup? Jeg synes det ikke. Du har altid så god stil, Emily, men her synes jeg virkelig kæden falder totalt af!

  Hvidt ER altså no-go til bryllup, og hvide blonder er dobbelt no-go.

  Og så synes jeg ikke shorts på nogen måde er passende til et bryllup. Det er ikke en begivenhed hvor man skal flashe sit mest trendy/frække/ opmærksomhedssøgende look. Man skal være fin og feminin og lade bruden få det spotlight hun fortjener. At klæde sig i hvidt/nudish/for bart tøj skriger, at man er lidt for misundelig på bruden og hendes store dag på “se på mig, jeg er også toplækker” måden. Sådan ved vi jo, at du ikke er Emily, og derfor skal du ikke udstråle det.

  Hvis du spørger bruden, vil hun måske sige ja ja for ikke at virke besværlig – men det er ikke det samme som at det er ok. Man skal altså selv have situationsfornemmelse og handle efter den.

  1. Maria: Jeg forstår godt din bekymring omkring den hvide farve, og man skal bestemt tænke over sin påklædning til et bryllup. Men jeg synes også, at du overdramatiserer det. Der er tale om et havebryllup, hvilket jeg synes gør fine blondeshorts helt legale. Og hvis der ikke er en dresscode, ønsker brudeparret vel, at man tager det på, man føler sig godt tilpas i. Det er tydeligt, at dette er noget der kommer dig meget nært, og fair nok – vi har jo alle vores kæpheste :-) Men synes måske din tone er lidt uheldig. Måske mener du det slet ikke så nedladende, som det kommer til at lyde?
   Jeg synes sagtens at Emily kan iføre sig de fine shorts, men jeg synes også, at det er en rigtig god ide, at spørge bruden hvis man er i tvivl. Måske siger hun “ok” – og mener det rent faktisk :-)

  2. Hold da op, det lyder næsten som om, at du selv er blevet outshinet til dit eget bryllup…men på den anden side – Emily bad om vores mening, og du kom med din.

  3. Alle meninger er velkomne og jeg synes at I holder dem i en nogenlunde pæn tone, så jeg kan altså godt tage det :)

   Som skrevet er jeg ikke rutineret bryllupsgænger, men jeg er helt med på at hvidt/blonder (og også shorts) ikke duer til det helt store prinsesse-kirkebryllup.
   Hvad det er for en slags bryllup er selvfølgelig altafgørende og man kender jo bedst selv sine venner (forhåbentlig ;)) og ved hvad de er til og hvad de ikke synes er et hit.

   Når det er sagt er meget altså også et spørgsmål om styling. Shorts er jo ikke nødvendigvis lig med hotpants og bare stænger. Ligesom bryllup ikke nødvendigvis er lig med kirke, 3 retter og hvid brud.
   Jeg har korte ben, så sådan et par shorts er i øvrigt nærmest knælange til mig ;)
   Og med en farvet skjorte/bluse og jakke, farvede sko osv. Så tror jeg næppe at man ligner en der vil forveksles med bruden (der ikke selv skal være i hvidt til det pågældende bryllup).

   Men lad os nu se, når jeg får dem hjem, måske jeg ikke selv synes at de egner sig til bryllup, men så kan de helt sikkert bruges til noget andet :)

   1. Og tak for ærlige meninger i øvrigt :)
    Var/er jo også selv i tvivl og derfor spurgte jeg jer :)

  4. Enig med Marie og Louise.

   Jeg synes også, at de sagtens kan gå til et havebryllup – det lyder meget afslappet, særlig når bruden ikke selv bærer hvidt.

   Jeg kan heller ikke se, at man ikke kan være fin og feminin og samtidig have et par shorts som disse på?

   Men det er jo i sidste ende brudeparrets ønsker, der er afgørende – og Emily kender vel bruden godt nok til at vurdere, om hun mener det, hvis hun siger, det er ok med hvide blondeshorts :)

  1. Det har konditoren/desserkokken på Nimb. Der er helt genial til alle slags kager. Du kan evt. ringe derind og høre mere :)

 6. Synes især de hvide shorts er lækre – men er det ikke et no-go at have hvidt på til bryllup (også selvom overdelen er en anden farve)? Jeg har kun været til et par bryllupper og der har der ikke været kvindelige gæster i hvidt.. Om jeg så kun har været til “gammeldags” bryllupper ved jeg ikke ;) Men flotte er de!

 7. Jeg tager selv turen ned af kirkegulvet om få måneder, og jeg synes ikke Hvidt er et problem. Jeg er egentlig mere imod sort. Så jeg synes sagtens du kan gøre det. :)

 8. Jeg blev gift pinselørdag sidste år, hvor den stod på kirke, hvid blondebrudekjole, 3 retters på hotel und alles. Nu var det afsindigt varmt (26 grader) og må indrømme at hvis vores kvindelig gæster havde valgt så labre shorts i den farve – så havde jeg ikke været den der havde hidset mig op! Nu jeg tænker over det havde jeg nok stjålet dem og haft dem på istedet for min hvide, varme kjole!!! ;) Så jeg synes du skal gøre det Emily :-)