insta week

instaweeeeky@emilysalomon

Fandt lige denne omgang ‘Insta Week’ fra ugerne omkring påske, som jeg helt har glemt at poste. Så bedre sent end aldrig kommer her lidt hverdagsglimt i form af små kvadratiske billeder af bl.a: Morgenmad hjemme, hos Anne og på Granola, Stress Fix fra Aveda, som jeg er afhængig af, hvidt slik til arrangement hos Designers Remix, øl til koncert på Loppen, fine kjoler fra H&M Conscious Collection Exclusive, påskeæg i flere varianter, en fantastisk hjemmebagt kringle til en fantastisk påskefrokost, kønne stilletter fra Bianco, snickers muffins (opskrift her), 2 x fine shellac-negle (fransk med grå/koral og omvendt fransk med nude og bordeaux), jeg fik lavet hos Beauty Avenue, sminke og fotoshoot med søde Johanne og et meget fint vindue i Tikkies butik. Nå ja, og så insta week evergreens som min plettede ven og mit citrontræ.

ENGLISH RECAP: The past couple of weeks in Instagram pictures :)

(Visited 201 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer