fotoshoot

cato3cato1cato2Foto: Thomas Cato

Den hvide kjole er fra Magali Pascal og den stribede bluse fra mbyM

Her er et par af de billeder, jeg lavede sammen med makeup-artist Johanne og  fotograf Thomas Cato for et par uger siden. Så skægt at få lagt makeup og sat hår (elsker, elsker, elsker at blive dullet og nusset om) og sidenhen få det foreviget. Og hold øje i maj, for den mulighed skal en af jer også have. Sammen med Thomas og Johanne holder jeg nemlig en ‘makeover-konkurrence’ i næste måned :)

ENGLISH RECAP: Some of the results of a small photo shoot I did with makeup artist Johanne and photographer Thomas Cato a couple of weeks ago.

(Visited 726 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

  1. Skønne billeder. Men du så også rigtig godt ud i går da du luftede Penny :) Og ja det var mig, der kom løbende tæt på (nær øresundsvej – var ude at varme op til en omgang kettlebelltræningshold) og nærmest stirrede på dig, for jeg tænkte – hov den der hund har jeg set før og så genkendte jeg dig og du smilede :) Og hvor er Penny bare skøn, altså :)

    1. Haha… ja, jeg tænkte nok at det var fordi du læste bloggen :) Hyggeligt! Og mange tak :)

  2. Fed konkurrence! Men jeg kan nu lige så godt lide dit selvproducerede billedmateriale og egen styling.
    Til gengæld kunne jeg godt tænke mig et nærbillede af din anker tatovering? Ønsker mig selv en, fordi jeg kan lide det gammeldags symbol og elsker at rejse. Men synes enten de er alt for enkelte stregtegninger eller overgjorte med masser af farve, skygge osv.

  3. Det er godt nok sjældent jeg kan lide tatoveringer, men din er bare for seje. Go’ stil. :)

  4. Vildt flotte billeder af dig! Og så må jeg lige komplimentere det ekstremt pæne Carrie-agtige hår! Any chance at man kunne få en lille guide til hvordan noget sådan bliver kreeret? :D