blogdrillenisse

nylon4
Der er en blogdrillenisse på spil. I går kunne man ikke kommentere og i dag er det bloglovin’ den er gal med. Men jeg er her altså :) Og der er nudelsalatopskrift fra i formiddags og kaffepause fra i går, hvis I går et indlæg eller to tilbage. Og man kan kommentere igen. Så det må I meget gerne. For her er ret så stille og slet ikke særligt sjovt uden jeres kommentarer og finurligheder.

Håber at I har en fin solskinstorsdag og at I har købt masser af hveder (eller endda bagt?) og smør til i aften? Findes der noget bedre?

Jeg har frokostpause nu og vil stikke ud at få lidt sol på næsen i en af de hyggeligste baggårde i København.

Klem

(Visited 139 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Nej, der findes i hvert fald ikke noget som helst bedre! Mine hveder står og hæver så fint på køkkenbordet og jeg har netop rørt kanelsmøret sammen, mums hvor jeg glæder mig :)

 2. Sidder pt. i sofaen og slår maver efter at have spist en omgang tærte – om en lille time står den på hveder :) men de er nu altså hjemmebragt fra bageren :/ magtede ikke lige at lave dem selv, mens jeg bærer rundt på en 8 uger gammel baby :)

 3. Jeg har faktisk har en rigtigt træls solskinsdag, tæller det? Men jeg synes bestemt, at du fortjener kommentarer, og vejret *har* virkelig været fantastisk! :)

 4. Hvor strengt at der er drillerier og stilhed på bloggen!
  Halløj så!
  Sender du mig ikke lige nogle hveder? og en kaffepause? og pandekager nu vi er igang.. :)

  1. Haha… Laura du skal vist snart sende mig de der specialkuverter, der kan rumme (og holde på) alt det du gerne vil have shippet ;)

 5. Glemmer helt alle de helligdage under opgavepres, så ingen varme hveder i går :(
  Til gengæld studiepause og masser af dejlig shopping og kaffe i det gode vejr.
  Og så ellers tilbage til opgaven på Store Gråvejrsdag…