Designers Remix AW13 – mine favoritter

For nogle uger siden var jeg forbi Designers Remix’s showroom at kigge nærmere på deres AW13 kollektion, som jeg allerede blev ret lun på, da jeg interviewede Charlotte Eskildsen under modeugen i februar – se klippet nedenfor.

Så kan man – næsten – glæde sig helt til efteråret. Men også kun næsten. Vi trænger vist til lidt sommer først. Men efter den vil jeg med glæde hoppe i uldstilletter, -kasket og jakke fra Designers Remix. Eller leo-fætteren. Leo-fætteren ville også være helt ok.

Glædelig 1. maj i øvrigt! Er I ude at fejre den? Jeg gad frygteligt godt en tur i Fælledparken, men her står den på arbejde og siden middag hos Diesel. Heller ikke dårligt.

ENGLISH RECAP: The AW13 collection by Designers Remix is amazing – especially the wool pieces and I’ve already made a wish list of my favorites.

(Visited 706 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Åhhhhh… det ser alt for godt ud. Vil også lige se frem til sommeren først, men dejligt at det er sådan nogle lækkerier, der er i vente:)