Nye sandaler

Uanset om det beslutter sig for at blive sommer eller ej herhjemme, så har jeg købt nye sandaler. Og jeg drager til Santorini om en måned, så de skal nok blive luftet. At dømme på sandalerne, så går jeg en boho-sommer i møde. Eller sådan lidt hippie, som min mor ville sige. Jeg er under alle omstændigheder vild med dem. Festival-feel eller ej. Dem med farvegradueringerne er fra Dixie købt hos KirstenKBH til bare 299 kr. og de andre er fra Black Lily og koster 750 kr. og kan købes her.

ENGLISH RECAP: I’m ready for festivals and bohemian nights with my new sandals by Dixie and Black Lily.

(Visited 440 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Ja, det var også kærlighed ved første blik herfra. Og så hedder den ‘Else Multi’ så kan man jo ikke andet end elske dem ;)

 1. Hej Emily

  Jeg syntes SÅ godt om din blog!

  Og jeg læster lige du skal til Santorini – mig og min veninde vil meget gerne til en græsk ø, så Santorini er på toppen, nu undersøger vi lige mulighederne. Vi er begge kun på SU, så vi vil gerne lige finde hvordan det er biliigst. Hvem flyver du med og hvor er godt at bo derned? Hvis du ved noget og kan dele, vil det være fantastisk!

  1. Tak hvor var det pænt skrevet :)

   Jeg har desværre ikke været der før. Det er min første gang i Grækenland, så jeg er nok ikke til megen hjælp. Vi skal rejse med Bravo Tours: http://www.bravotours.dk der har ret mange muligheder på Santorini :)

 2. Hej Emily,

  Jeg overvejer rigtigt meget at købe sandalerne fra KirstenKBH. Men jeg vil lige høre dig om bunden er blød, for er ikke så glad for de sandaler der er helt hårde at gå på :-)

  1. Nej, bunden er ikke blød og ret flad, dog med en lille hæl. Håber det hjælper på din beslutning :)

 3. Hej Emily, jeg er vild med sandalerne fra Black Lily, og kunne godt tænke mig at købe dem selv.
  Er de meget smalle i størrelsen? Og hvordan er de at gå med? :-)

  1. Jeg har ret brede fødder og synes de er fine. De er meget flade, men med en lille hæl, så de er ok at gå med (dog meget glatte allerførst, inden de bliver slidt lidt), har vadet rundt med dem på Santorini og det er gået fint, fint :)