Et år siden: Guide til blogging, brownies m.m.

niko8

For et år siden  var jeg forbi Nikolaos Strangas fabelagtige kagebutik

fleur3-1fleur1-1

… jeg fotograferede kirsebærblomster…

emyblog

… og så skrev jeg bl.a. denne guide til blogging…

lilth2-1

…spiste virkelig mange M&M’s i flotte farver…

pink3-3

… hoppede i et tone i tone outfit…

20120415-132747

…smugfotograferede sovende puttehund…

brownie9

… bagte lækre, svampede og chewy brownies (opskrift her)…

pla3

… drak kaffe (surprise) og læste Just Kids, uh den gad jeg altså godt læse igen…

choccy11

… var et smut i Slaraffenland (næsten bogstaveligt talt), nemlig hos Choccywoccydoodah (kendt fra ‘Chokolade på første klasse’ på TLC) i Brighton at kigge på de vildeste chokoladekreationer og nyde skønne Brighton

pip1

… og lavede en lille hyldest til mit elskede Paris i form af et indlæg fuldt af nogle af mine bedste billedminder derfra.

Tænk at vi allerede er næsten halvvejs i 2013. Syntes lige at det var Nytår… Og det er ikke bare året, der flyver afsted, men også månederne. Således har jeg helt glemt at lave ‘Et år siden’ fra april sidste år, så den kommer her. Og så må jeg hellere se at rubbe neglene med ‘maj-udgaven’, så den ikke også først kommer i juni.

I dag har jeg spist vafler (opskrift kommer en af de nærmeste dage) med min ene roomie og om lidt skal jeg (efter en kop kaffe og lidt magasinkigning) ordne lidt praktiske sager og så ellers ud at nyde det fine vejr med min plettede ven og måske et par tobenede også. Håber at I har rare ting på tapetet, her på ‘ekstra-fridagen’. Hav en dejlig 2. Pinsedag under alle omstændigheder.

(Visited 543 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  det er altid de fineste indlæg, som du laver! Nyder stadig at læse med, da dine skriverier altid er velskrevne, spændende og simpelthen skønne!

  God pinse til dig!

  Kh, Tanja

 2. hyggeligt indlæg :) det er virkeligt vanvittigt så hurtigt tiden går :O går på højskole, og det føles som en uge siden jeg startede, i stedet for de 4 måneder det rigtigt er…… Det må ikke allerede slutte om en måneds tid :'( og lige om hjørnet bliver min søster student…. WHAT?! tænker jeg… allerede?

 3. Åh, jeg elsker de indlæg, hvor der lige sniger sig en lille hundepige med. Hvilket får mig til at tænke op om man egentlig kan opsætte “tommelfingerregler” for hvornår man er klar til at få ny hund igen? Alle råder mig til at få en ny hund igen lige med det samme – men det føles jo som det rene utroskab.
  Hvad er din erfaring?

  1. Hvis du har tid og mulighed så få en ny med det samme. Det havde jeg ikke i sin tid og måtte vente 1 1/2 år på Penny, det var nærmest tortur…
   Og der er ikke noget så hyggeligt som en lille sommerhvalp + renlighedstræning er så meget nemmere og sjovere om sommeren ;)

 4. Synes stadig at burgundy toner er smukke netop til dig – og det ses på tone-i-tone fotoet.
  Og lige som bibemærkning, så tror jeg, at nogle mennesker har det sådan med deres hunde, at de skal have tid til sorgarbejdet. Personligt ville jeg simpelthen være virkeligt ramt og have tiden til at komme igennem sorg og savn.

  1. Mange tak Ulla :)
   Og er helt enig. Tror det er meget individuelt hvornår man er klar igen. Man må nok mærke efter hvad der føles mest rigtigt.

 5. Hvor er dine billeder super fine, Emily… Er helt vild med din strik på billede 6. Dejligt med en oversigt.

  Hilsen Jane