Santorini I

Et lille postkort her fra Santorini hvor vi har brugt den første halve dag på at nyde livet og slappe af. Ligge lidt ved poolen, kigge os omkring. Ligge lidt mere ved poolen. Læse bøger og magasiner. Spise frokost. Og så har vi skam været til intromøde sådan helt charter-style. Hvilket viste sig at være en god idé, for vi fik masser af nyttige informationer foræret og tilmed et rart lille glas kølig hvidvin. I morgen skal vi ud at kigge på Santorini-øerne fra søsiden, så jeg begynder allerede nu at fylde spf på ;)

Allerførst bliver det dog stranden med en cherry-coke og lidt mere af Julie Hastrups glimrende krimi, Portræt af døden. Jeg er kæmpe fan af Liza Marklund og Camilla Läckberg og svenske femi-krimier sådan helt generelt, så jeg synes det er fedt at vi har en herhjemme (derhjemme?), der også kan. Ikke noget bedre end en god krimi, som ferie-slappe-af-bog.

Vi er inviteret til Santorini af Bravo Tours og bor på et rigtig hyggeligt lille familiehotel: Poseidon Beach Hotel (eneste minus er ret så kedelig morgenmad, toast og cereal, that’s it, så nu har vi selv købt yoghurt og frugt) på strandpromenaden i Kamari og sådan ca. 0 meter fra stranden. Perfekt!

(Visited 1.295 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

44 Kommentarer

 1. Rigtig, rigtig god ferie – der ser virkelig dejligt ud på Santorini :)
  Hvis du kan finde et citrontræ, så skal du næsten gøre som jeg gjorde i sidste uge, og lave en lemonade til jer – det var ret fantastisk og bare duften af en nyplukket citron, uhmm

  1. Dét er her også og mange tak :)
   Vi har desværre ikke noget køkken, så vi har måttet nøjes med friskpresset appelsinjuice, men det er nu også godt.
   Vi har dog købt velduftende citroner, men de skal i håret ;)

 2. Nøj, hvor ser der vidunderligt ud! Jeg skal helt sikkert også opleve nogle græske øer en dag.
  Rigtig god ferie :)

  1. Det er min første gang og jeg er hooked og kunne godt tænke mig en omgang ø-hop næste år :)

 3. Bam, så er der bare grækenland for alle pengene. Elsker simpelthen de farver!! :) Rigtig god ferie.

  Kh Anne

 4. Uh hvor ser det godt ud!!
  Hvor er din nederdel fra + din venindes solbriller?

  Tak for en rigtig inspirerende blog – følger med dagligt :-)

  1. Tak :)
   Min nederdel er fra H&M og Ninas solbriller er fra Mykita, købt hos Poul Stig. SÅ pæne, jeg er lidt misundelig på dem ;)

 5. Ah, dasedage og sommerlykke. Jeg håber, du nyder det i fulde drag. Det ser jo intet mindre end vidunderligt ud.

 6. Flotte billeder, sådan nogle billeder glæder mig altid! Jeg ville lige høre angående de stilletter du fik køb for lidt siden på Nelly:
  http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/festsko/nly-shoes-427/lillie-428418-14/#

  Hvordan synes du de er generelt i størrelse? Har ikke set et dagens med dem på endnu, ved ikke om du har modtaget dem….
  Men hvis du har, synes du så også som så mange andre, at “knapperne” hele tiden går op? Er de ubekvemme? Tak for svar på forhånd! :-)

  1. Her er SÅ dejligt. Kan varmt anbefale at gøre det nu her lidt tidligt på sæsonen. Temperaturen er perfekt (men ikke for varm) nu. Alternativt tidligt på efteråret, hvis man har mulighed for det :)

 7. Åh, hvor ser det altså bare skønt ud! Jeg bliver nødt til at rejse dertil engang.

 8. Åhhh, dejlige Grækenland!! Håber I får en helt fantastisk tur.
  Kan du sige lidt mere om hotellet? Er det “rigtige” hotelværelser, eller er der et lille tekøkken og/eller køleskab? Ligger det med direkte adgang til stranden? Hvordan er sandet/vandet der?

  Vh Lærke

  1. Det er et ‘rigtigt’ hotelværelse (dejligt stort og med en stor balkon), men med et lille køleskab (ikke noget køkken). Lige ned til strandpromenaden og stranden ja. Der er sorte lavasten på stranden på denne side (passer mig glimrende, så man slipper for sand alle vegne) og vandet er klart og lækkert :)

 9. Åh, Santorini.. Var der for 4-5 år siden :) Der er SÅ lækkert – og er næsten sikker på at det er det sammen sted vi boede.. Det første billede ligner ufattelig meget en af de lejligheder vi boede i! Nyd det..

 10. Åhhh min ynglingsø… Tag til Oia og se verdens smukkeste solnedgang!!!
  Rigtig god ferie…

 11. Dejligt, glædespredende og sommerligt indlæg! Hvor har du købt den lækre taske fra Ganni? :-)

   1. Tusinde tak for svar og for din utrolig inspirerende blog :-) synes den er så fin, glad, positiv og virkelig god! Du og bloggen kan altid frembringe godt humør hos mig :-)