Kufferten er pakket

pakke1 pakke2

Så er min nye, seje superkuffert pakket med bøger, bikinier, solcreme, lidt for meget tøj, alt for mange par sko og beautygodter. Glæder, glæder, glæder mig til en uges sol og afslapning på Santorini, hvor vi er inviteret til af Bravo Tours.

I må endelig sige til hvis I har nogle gode tips til Santorini. Vores umiddelbare plan er pool, strand, drinks og lækker mad, men måske vi bliver rastløse halvvejs og har brug for at opleve lidt (det sker nok ret hurtigt, hvis jeg kender mig selv ret). Dog er det at komme helt ned i gear førsteprioritet.

Men nu står den på lufthavnsshopping (det bedste!, skal have den nye Stella McCartney parfume m.m.) og -kaffe (også godt) og så er vi fremme en gang i aften.

Vi skrives i morgen. Rigtig god søndag.

Ps. Hvis vejret er dumt så tjek regnvejrslisten eller bag en omgang lemon poppyseed cupcakes :)

 

(Visited 723 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. UHA! Santorini er det lækreste sted i hele verden! Husk nu at se solnedgangen over Oia! :D

 2. Glæd dig!!!! Har været der 2 gange… Solnedgangen i Oia er et must!!!! Fira hygge og byen Mesa Gonia, som i dag er en spøgelsesby efter et jordskælv i 1956

 3. Nu er nødt til at tage til byen Fira (mener jeg den hedder). Det er noget af det smukkeste!!! Rigtig god tur

  1. Tak :)
   Nej, det bruger jeg for det meste, men havde Moroccanoil i rejsestørrelser og det er jeg også glad for, så det gav bedre mening :)

 4. Det lyder super lækkert med Santorini – det er SÅ lækkert der! I skal helt sikkert leje en ATV og køre op til Oia sidst på aftenen og se den legendariske solnedgang – det er en fantastisk oplevelse! Og ATV’erne er en super fed og lokal måde at komme rundt på øen på en sjov måde :) God tur!

 5. Åhh der er bare skønt! Der sker dog ikke det store på Santorini, så hvis I skal opleve noget, skal I nok tage på et ø-hop. Byen Oia er meget turistet, men også den skønneste, og der er gode restauranter at finde. Solnedgangen er voldsomt smuk! Engang var der en Open Air Biograf ved Kamari, men om den stadig er der ved jeg ikke… det var i hvert fald hyggeligt at se film under stjernerne. En tur op af bjerget ved Kamari og lidt snorkleri er også hyggeligt.

  1. Takker. Ikke så meget at lave lyder helt perfekt. Så bliver jeg tvunget til at slappe af ;)

  2. Den lille open-air biograf i Kamari var der stadig sidste sommer, og det kan klart anbefales at sidde under en varm middelhavsnattehimmel og se film i en strandstol.

   Vi endte med at spise næsten samtlige aftener på taverna Sellada, som ligger længere oppe i byen væk fra strandpromenaden. Den er lille og ser ikke ud af noget særligt, men maden er autentisk og upåklagelig, og man kan nyde hinandens selskab og maden istedet for at blive forstyrret af oversælgende tjenere. Især deres Aubergine-dip (som ganske vist hed auberginesalat på kortet) var virkelig lækker.

 6. Smukke, smukke, smukke billeder. (som altid)

  Der er noget fint ved at pakke til en forestående ferie. Det er som om, hvert eneste stykke tøj og hver eneste lille forberedelse indeholder en forventning eller en glæde ved rejsen. Jeg elsker virkelig den fornemmelse.

  Jeg håber, du/I får en helt fantastisk tur. Fyldt med solskinslykke!

 7. Solnedgang i Oia er et must. Lej scooter og drøn øen rundt. Bådtur ud og se vulkanen. Du kan godt glæde dig. Det er et smukt sted.

 8. God ferie!! ☀☀☀☀

  Har du allerede prøvet solsprayen fra la roche ? Og kan den anbefales??

  1. Ikke endnu, men skal nok give en tilbagemelding. Er meget spændt på den :)
   Tak!

 9. Der ligger en skøn og hyggelig restaurant, nærmest helt ude i vandkanten (!), på vejen mod Kamari .. Det er lidt svært at forklare hvor den præcist ligger , men måske du kan spørge de lokale om vej :-)
  Min kæreste og jeg var på Santorini sidste sommer, men vi fandt først restauranten en af de sidste aftener . Håber du/I kan finde den lidt før – den er et besøg værd :-)

 10. Lej en bil (en af mange nissan micraer som er de foretrukne udlejningsbiler) eller scooter og tag rundt på øen. Det er ret nemt, for det er kun en lille ø. Tag til nogle af strandene og ud til fyrtårnet på den ene spids. Og som de andre siger er solnedgangen et must. Der er dog enormt mange turister i selve byen, og der er kamp om de gode pladser på restauranterne. Vi fandt en strand lige nedenfor byen hvor vi kunne sidde alene og nyde solnedgangen med lidt medbragt mad, vin og frugt. Det kan anbefales!!

  Vi var på Santorini for et par år siden som en del af øhop. Dejlig ø!! Håber I får en fantastisk tur!

  Kh Anne

 11. Ååååh misundelse. Er der ikke lige nogen der kunne forære mig sådan en solrejse? *drømme*

  Rigtig god tur i hvert fald. Lyder som en lækker ferie med masser af afslapning og afstresning.

 12. Rigtig god tur, Santorini er en dejlig ø! Hvis I vil have en anderledes madoplevelse end de almindelige tavernaer og restauranter, så skal I helt klart prøve Restaurant 1800 i Oia. Maden er fantastisk og udsigten fra deres tagterasse er også skøn :)

 13. Santorinr er en perle -har boet og arbejdet der sammenlagt et års tid – øen vil altid have en speciel plads i mit hjerte. I Kamarilla skal i spise på Alexander – restauranten ligger ikke ved strandpromenaden men i en parallel gade. Spørg efter den så finder I den. Super skøn mad og den bedste betjening. Lej endelig bil eller ATV – men husk at der køre mange hovedeløse turister rundt på øen. Øen kan ses på en dag – kør over alt og nyd stemningen og den smukke ø. Firma skal besøges både i dagtimerne og om aften og som alle andreskal i opleve solnedgangen i Oia – der er noget ganske specielt og meget stemningsfuldt over at se solnedgang med flere 1000 mennesker – kom i god tid tá vin og snacks med og find jeg er skønt sted! Jeg håber I får en vidunderlig ferie. Kærlig hilsen Lene

 14. Åh lyder dejligt! Go ferie :)
  Laver du indlæg om hvor i boede ( by og hotel) og hvad i lavede når du kommer hjem? :)

 15. Åhh,santorini! Jeg var der for 2 år siden, på det lækreste hotel og det skønneste vejr. Vi slappede for det meste af om formiddagen (der er over 40 grader) og tog om eftermiddagen ind til Fira. Der er en rigtig sydlansk sommerstemning i Fira. Et must der er at gå ned af den lange trappe på klippeståningen, ned til lakajen. trappen er på 588 trin og snor sig ned af en klippe, ned til kajen (hvor man kan tage med e lille båd ud til en vulkanø, og bade i varmt lava-vand). På trappen er der kameler, som dovne turister kan (mode betaling) blive redet op og ned af trappen på. Det er hårdere end man tror, men når man kommer ned, er der en hyggelig juicebiks, med friskpresset appelsinjuice…
  V lejede også en scooter, og kørte en af dagene øen rundt, på den. Vi have lavet en picknickurv og spise feta, oliven, tomater, og suvlaki på en bakke, men udsigt over det græskeø-hav..
  Alt i alt en helt fantastisk ø! Glæd dig!

  1. Det lyder fantastisk!
   Hvilken måned var du der i hvor der var over 40 grader?
   Vil nemlig gerne derned, men min kæreste vi ikke et sted hen hvor der er så varmt :)