Santorini II

nederdel H&M// taske Aspekts// tee Acne// sandaler Dixie// solbriller Prada

Postkort fra den dejligste dag i går, der bød på vulkan-cruise med bølgeskvulp og vind i håret, badning i varme kilder, lækker frokost på en lille ø, en hel del vandring og bagefter fejrede vi dagen med middag på vores balkon og cocktails på en bar på strandpromenaden.

Vulkan-cruise er en af de ture Bravo Tours arrangerer og vi har, både på turen og generelt, været i de bedste hænder hos rare, vidende og kompetente guider. Er ret imponeret over, hvordan alting bare kører og så er jeg altså ved at blive lidt forfalden til charter-livet og det der med ikke at skulle ordne eller finde ud af noget som helst selv. Lige så morsomt og givende, som jeg synes det kan være (for jeg er vant til at rejse sådan helt selvhjulpent), lige så rart er det bare at kunne slippe tøjlerne for en gangs skyld, slappe helt af, blive hentet og bragt og kunne få hjælp til alting og svar på alle spørgsmål.

Hotellet er også så fint og hvad morgenmaden mangler (jvf. indlæg fra i forgårs), vinder familien, der driver det, ind på venlighed og hjælpsomhed. Spenderer en del tid i receptionen, når jeg blogger (der er wifi i receptionen og ved poolen, men ikke på værelset), så har virkelig fået indblik i hvor pænt de behandler alle gæster og de kan huske alle og hvilket værelsesnummer de har. Rart og hyggeligt. Jeg er virkelig en happy camper og meget tilfreds. I dag har vi ligget ved poolen og på stranden det meste af dagen (under parasol og med spf 50 for mit vedkommende) og læst bøger og snakket og grinet. Så dejligt.

Vi er inviteret af Bravo Tours og bor på Poseidon Beach Hotel.

ENGLISH RECAP: Enjoying the beautiful Greek island Santorini, yesterday mostly from the seaside and from the top of an active volcano. 

(Visited 990 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Åhh.. sikke nogle fine billeder og hvor får jeg bare lyst til at rejse lige nu. Har aldrig været i Santorini, men det ser super lækkert ud og hvor ser det smukt ud med de typiske græske huse.

  1. Kan varmt anbefale det. Her er SÅ dejligt og især nu, hvor det ikke er 1000 grader endnu :)

 2. Åh det ser lækkert ud! – og jeg elsker det obligatoriske charterbillede af guiden :D
  Vi er selv blevet inviteret på ferie af Bravo Tours og tager i morgen til Andalusien – jeg GLÆDER mig til ren afslapning og hygge ude at spekulere på andet, end hvornår man skal spise den næste is ;)
  Glæder mig til at læse mere om ferien :)

  1. Ja, det skal med ;) De er så søde, så det er en fornøjelse. Og ja, det er rart med sådan en omgang total bekymringsfri afstressning! Rigtig god tur til jer :D

 3. Dejligt at I har en skøn ferie! Må være fantastisk at være inviteret på ferie :)

  Jeg besøgte selv øen for et par år siden og blev også helt forelsket i de smukke omgivelser. Elsker de stejle klipper, solnedgangen i Oia og de smukke hvide huse med blå vinduer.

  En del af mig vil rigtig gerne rejse alene uden tourguide o.l., men på den siden synes jeg charter er fantastisk, fordi man på en måde slapper mere af…

  Fortsat god ferie!

  Tak for et dejligt gensyn med Santorini!

  1. Vi skal til Oia i aften. Glæder mig!
   Det forstår jeg godt, men det skal du næsten også prøve. Det er det fedeste kick, det der med at klare sig på egen hånd selvom man er langt hjemmefra :)
   Tak og selv tak :)

 4. Det ser så idyllisk ud! Elsker de hvide og blå græske farver på bygningerne – det er så smukt og Santorini er helt sikkert et kommende rejsemål :) Hvad angår charter vs. sørge for det hele selv er jeg egentlig vild med begge måder at rejse på det – det ene er så fantastisk let og det andet er så spændende! Hver ting til sin tid :)

  1. Helt enig Tina, jeg kommer heller ikke til at droppe det andet, overhovedet ikke, men har fået øjnene op for charter også og det er helt klart noget jeg kommer til at gøre i fremtiden. Men ja, hver ting til sin tid :)

 5. Jeg har faktisk tænkt lidt på det der, vores generation af uni-studerende lader jo ofte til at have sådan en lidt… nedladende… holdning til charterrejser, fordi det ikke er lige så “autentisk” som backpacking, etc. Sådan kort generaliseret. Og sådan tænkte jeg også selv, før jeg var på min første (og hidtil eneste) charterrejse. Men jeg blev simpelthen så positivt overrasket, og det gik op for mig, at en stor del af charterrejser helt enkelt handler om at tilbringe tid og få nye oplevelser med folk, man allerede elsker (min oplevelse var i hvert fald, at alle familier på vores hotel virkelig nød at være sammen, og de var alle sammen totalt bedårende at observere). I stedet for det mere individ-fokuserede “jeg skal udvikle mig selv” rejseri. Ikke at der er noget galt med det sidstnævnte heller, det er bare to forskellige mål, og det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet. Siden den oplevelse er jeg begyndt at tænke mere og mere på, at det der med at rejse for at udvikle sig selv, det er ikke kun destinationen og måden (altså, som backpacking), men det er også at afprøve nye rejseformer, især hvis man som mig på forhånd har fordomme om dem. Man udvikler jo kun sig selv, hvis man gør noget, man er uvant eller utryg med, og hvis man kun rejser på en måde, man er bekvem med – uanset om det så er den ene eller den anden type – så udvikler man sig ikke nødvendigvis, bare fordi man tager et nyt sted hen. Hvis det giver mening?

  Nå, undskyld for lang kommentar, synes bare at det er lidt interessant. Anyway, helt fantastiske billeder jo!

  1. Det synes jeg er en rigtig fin observation og det giver så absolut mening. Og ja, jeg havde det måske lidt som dig, men må indrømme at jeg hygger mig gevaldigt og både får oplevet en masse og nydt ferien og været sammen med mine bedste veninder :)