Hvid blondenederdel og strandhår


nederdel og tee H&M// pumps med ankelrem Asos// halskæde og armbånd I Tråd med Verden// sølvarmbånd byBiehl// armlænke Just Female// taske Linea Pelle// jakke Inwear

Åh altså. Kunne godt blive her i Grækenland et par uger til. I hvide outfits og med solbleget, strandhår. Er helt forelsket i Kykladerne og skal bestemt tilbage en anden gang. Måske på charter, måske på øhop. Savner dog en hvis plettet hund med flere, så det bliver nok også rart at komme hjem i morgen trods alt. Tiden er fløjet afsted og vi har fået oplevet en masse, men også slappet af. Og hygget og fniset til den store guldmedalje. Og snorklet hele dagen i går. Og snakket og snakket og drukket vin på altanen til langt ud på aftenen. I dag og i morgen skal vi bare ligge på stranden og sippe drinks og så spise lidt mere græsk salat. Hvis man kan OD’e på græsk salat, så er vi tæt på. Og så skal vi måske en lille vandretur op på et nærliggende bjerg. Men primært badning, sol og strand på menuen.

De fine smykker, jeg har på ovenfor er fra et rigtig cool integrationsprojekt: I Tråd med Verden, som jeg virkelig synes I skal tjekke ud. Det er en forening, der arbejder for at skabe bedre vilkår og fremme beskæftigelsen blandt udsatte flygtninge- og invandrerkvinder. Og det er der kommet nogle rigtig flotte smykker ud af. Shop smukke statement-halskæder m.m. og støt en god sag her.

ENGLISH RECAP: Nothing like wearing all white(-ish) in Greece. Well that would be a pretty sunset to top it of. Followed by a great dinner with your bff’s. I’m truly enjoying life here on the magnificent Santorini.

(Visited 625 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Jeg er helt forelsket i den halskæde, det er en virkelig fed kombi, og den passer rigtig fint til dit outfit.
  Vi har skønt vejr herhjemme, så det er ikke så slemt at komme hjem til :)

 2. Flotte stænger!!!
  Synes din stil med en helt almindelig T-shirt og en ekstra fin nederdel er ret fed. Det feminint, men afslappet. Fedt touch med halskæden :) troede først det var tee’en der havde krave ;)

 3. Jeg er jublende vild med disse smukke billeder og dit fine, og lidt romantiske, outfit. Især nederdelen med alle dens blondelag tiltaler mig.

 4. Hvor er du bare fine. Elsker din fine blonde nederdel og dit smukke strandhår. Det ser super godt ud!!!
  Du ser super frisk og sund ud!!!

 5. Er nederdelen fra new icons ? :-) altså h&m men mærket new icons? Du er virkelig fin med blonde nederdel og tee – elsker din feminine stil :-) og velkommen hjem

 6. Jeg er helt vild med din taske, så skulle da lige følge dit link og – bum bum jeg blev forelsket :p
  Meeeen, prisen på et SU-budget er ikke lige en fed sammensætning, så der må spares lidt op. Men, jeg kan sagtens finde en lækker blondenederdel til en god pris!
  Flotte brune strænger btw ;)

  1. Takker ;) Nej, kan godt huske livet på SU, der ikke altid stemte helt overens med mine garderobedrømme. Men opsparing og en billig blondenederdel lyder som et god idé :)

 7. Hej E,

  Ved det er et ældre indlæg, men håber du vil svare; hvordan er nederdelen i str.? Og hvilken str. er din/bruger du normalt, hvis jeg må spørge? Den er jo så fin!

  Kram L

  1. Ih hvor hyggeligt at du læser med Lotte! Min er en 36 og det modsvarer meget godt hvad jeg plejer at bruge i den type nederdele (er smal foroven og har lidt ‘junk in the trunk’, hvilket der jo fint er plads til i sådan en;)). Klem

   1. Selvfølgelig læser jeg med – det har jeg gjort i alle årene :)

    Takker for info, så lægger jeg an på min vanlige størrelse ;)

    Kram