Små ting: Oias sejeste hund

Forleden da vi var i Oia at se den berømte solnedgang, var der en hund der konkurrerede voldsomt med solnedgangen om min opmærksomhed. Den sprang fra tag til tag, lavede hundeyoga, hilste på alle turisterne og havde i det hele taget bare den sejeste attitude. Sådan noget kan jeg altså ikke stå for og den fik mig i dén grad til at trække på smilebåndet.

Nu glæder jeg mig til at komme hjem til min egen lille hund i morgen.

Og der kommer i øvrigt meget mere Santorini på tapetet, skal bare lige gå alle de mange, mange billeder igennem jeg har taget hernede. Men først skal den sidste dag på den herlige lille ø nydes i fulde drag på stranden.

ENGLISH RECAP: A couple of days ago a very charming dog competed for my attention with the infamous sunset of Oia. No need to tell you who won…

(Visited 498 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Ja, dét er rart. Synes – heldigvis – at jeg primært så hunde der havde det godt på Santorini :)

 1. Kære Emily,

  Jeg skriver egentlig mest for at få et råd. Jeg skal til gallafest på mit gymnasium lige efter, jeg bliver student her om to ugers tid. Jeg skal have denne smukke kjole på fra Stine Goyas samarbejde med Weekday: http://1.bp.blogspot.com/-mY_kHQWuF1M/UK0Uyp9LeOI/AAAAAAAAAXw/cvWSDz3WvGc/s1600/fade_to_w_weekday_2.jpg
  Da du altid har de smukkeste håropsætninger ville jeg høre, hvad du ville gøre med dit hår, hvis du skulle bære denne. Jeg er helt på bar bund, så hvis du har tid, så må du meget gerne komme med et forslag. Jeg har hår til lidt under kravebenet :)
  Jeg elsker din blog og dit univers, og har været med i et par år efterhånden!

  Vh Frederikke

  1. Haha… Dét kender jeg SÅ godt. Jeg nøjes ikke altid med at kigge, men ender ofte med at gå hen til fremmede mennesker og spørge om jeg må klappe deres hun ;)

 2. Hahaha! Den selvsamme hund, og en af dens venner, var der også, da jeg var på Santorini for nogle år siden!
  Vi skulle også til Oia for at se solnedgangen, og pludselig var der de to hunde-basser, som lagde og sov på husets tag, som. Ret sjovt og rigtig, rigtig nuttet!

  Godt at vide, at den stadig lever i bedste velgående :)