Hjemme igen

Så er jeg hjemme igen. Vi landede sent i går nat efter verdens bedste ferie på Santorini. Tusinde tak til Bravo Tours for en helt fantastisk uge og ikke mindst til de virkelig søde og kompetente guider på destinationen. Især for ikke at grine alt for højt af os, da nogen (mig) kom til at glemme alle pas og boardingkort ved indcheckningsskranken og først fandt ud af det, da vi var gennem security og ude gaten. Var ikke så vanvittigt populær hos resten af pigekollektivet lige der…

Nu glæder jeg mig til at dele masser af ferieminder og -oplevelser med jer. Og en lille Santorini-guide. Skal bare lige på arbejde først og derefter genforenes med min plettede ven. Hvilket nok skal fejres med en lang tur på stranden. Men jeg kigger ind i aften.

Håber I får en rigtig rar mandag!

ENGLISH RECAP: I’m back home from a marvelous week in Santorini. I look forward to share vacation memories an experiences with you. 

(Visited 279 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

  1. Måske en lille smule bedre, nok lidt mere afslappet i alle tilfælde ;) Men Israel var nu noget ganske særligt!

 1. Åh, hvor har jeg lyst til at tage ud at rejse nu, lige nu, i stedet for at få nervøse udbrud over eksamener. Og hvor har du bare en fin krop!

  Ps. Jeg savner dine kæmpemæssige billeder her på bloggy :-(

  – michelle

  1. Mange tak og held og lykke med eksamenerne, håber at der venter dig en dejlig ferie på den anden side :)

   Åh, dem var jeg altså ikke selv så vild med. Stort er ikke nødvendigvis lig med bedre, synes jeg. Men i nogle tilfælde kan jeg godt forstå hvad du mener…

 2. Av av, kender det kun alt for godt. Lavede samme nummer i Billund for nylig, men heldigvis havde min far taget det hele med og gik bare og ventede på, jeg ville opdage det og gå i panik. Ret ledt!

 3. yay, hvor stemningen i dine billeder bare smitter! (lidt en skam at din pæne, flade mave ikke også sådan kan overføres gennem skærmen ;))
  det ser virkelig ud til at I har haft en hel fantastisk tur <3

 4. Du skaber altså lidt magi Emily!! Dine billeder er så fine og idylliske..
  Efter din ferie i og billeder fra Firenze troede jeg min sommerferie skulle dertil – og nu ser Grækenlands smukke Santorini pludselig meget tiltrækkende ud! Du blir mig et dyrt bekendskab. :-)

  1. Haha… sorry!! Må dog lige advare om at begge steder er meget varme (Firenze er rigtig lummer/fugtigvarm) om sommeren, tror at Santorini er lækkert hvis man ellers kan holde til 40 graders varme, men overvej at gemme Firenze til en forårs-/efterårstur :)
   Håber du får en dejlig rejse uanset hvor turen går hen :)

   1. Hov se lige hvor heldig jeg er – mine ømme drømme om Santorini, bliver til virkelighed næste weekend i hele to uger med min søde kæreste. Jeg har lige genlæst alle dine indlæg – og sitre af begejstring!! Tak tak tak for at ha sået de spæde frø!! (-:

 5. Hvor ser det bare lækkert ud! Santorini må klart på listen over destinationer der skal besøges. Og længes bare endnu mere efter ferie nu, heldigvis er der under en måned til at jeg selv skal afsted :)

 6. Du foreviger på smukkeste vis, Emily!! Også har du fået mig til henkastet at sige “Santorini?” utallige gange når min kæreste har spurgt, hvor vores sommerferie skal gå hen. Jeg synes sgu bare ikke han griber den?! Jeg håber både du og Pletnæsen er glade :)

 7. Fine billeder – grunden til, at jeg kigger forbi din blog! Hvor er den fine, hvide jakke med hvidt broderi/mønster fra (sidste billede)?

 8. Hold da bare op en ualmindeligt lækker mave, du har dig Emily! Og generelt en ganske skøn krop da :) De vidunderlige omgivelser gør da heller ikke ligefrem noget ;)