Santorini III – Fira

I torsdags lejede vi en bil (en sej lille jeep), gennem de søde guider og kørte op til Santorinis ‘hovedstad’, Fira. Sådan en smuk lille by, der på afstand næsten ligner hvid glasur eller sne dér på toppen af bjergkammen. I Fira drak vi iskaffe, slentrede ad de smalle gader, prøvede hatte og sko i ét væk, besteg de stejle trin op til toppen af byen og nød det storslåede udkig til Calderaen. Vi spiste samosas og græsk salat (igen, igen, igen) og fik ordnet fødderne af små doktorfisk og vi købte armbånd og fik gaver af en rar butiksejer. Er stadig helt overvældet over hvor venlige alle folk var. Grækere er både mægtig søde og servicemindede og så har de tilmed en drillende humor, der minder om den danske.

Vi var inviteret til Santorini af Bravo Tours, der lagde rammerne for en helt fantastisk ferie :)

ENGLISH RECAP: Yet another postcard from Santorini this time from beautiful Fira, where we spent such a nice day walking the narrow streets and steep steps, enjoying the great view of the Caldera, having our feet done by Garra Rufa fish, trying hats and shoes and indulging in iced coffees, samosas and donuts.

(Visited 1.271 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Åh nej, hvor er det mange smukke billeder på en gang…jeg må snart tvinge mig selv til ikke at se på andres feriebilleder! Jeg har lyst til at pakke kufferten hvert 2. øjeblik.

  Billedet ud over byen er nok til at få mig til at søge på flyrejser.
  Tak for en rigtig dejlig blog E!

  <3

  Pia Sabine

 2. Hvordan har du det egentlig som “hundedame” med alle gadehundene i Grækenland?
  Jeg har altid haft det svært med det (og storfodret i den omfang jeg kunne komme afsted med det)
  Men har faktisk ikke været i Grækenland siden jeg fik min egen pletnæsede lille gadehunde-vaps, der havde haft et helt forfærdeligt liv. Det gik simpelthen for tæt på. Ærgerligt, for det er jo et dejligt land – bortset fra indstillingen til dyr -:(

  1. SÅ svært. Men der var heldigvis ikke nogen gadehunde (af hvad jeg så) på Santorini. Kun masser af løse (og særdeles velnærede) hunde med halsbånd, der legede på stranden). Men fik stopfodret en kat eller to.
   Men jo det er noget jeg har det rigtig svært med og havde tænkt og bekymret mig meget over inden jeg tog derned…

 3. Wow, det ser jo simpelthen så herligt ud! Jeg misunder dig simpelthen så meget!

  Forøvrigt har jeg dig et spørgsmål som jeg håber at du lige vil svare på; Alle de billeder du får taget igennem tiderne? Altså fra hverdagen, men bestemt også fra alle dine rejser – hvor gemmer du dem? Fylder de ikke ret meget på computeren eller har du dem liggende på en harddisk? Men får du dem så set så tit?

  1. Måtte købe ny computer af samme årsag ;) Men har nu også en ekstern harddisk (time capsule), så har back-up, men kan også godt lide at have dem på computeren ;)

 4. Hold da op hvor ser det lækkert ud.
  Får jo helt lyst til at finde den første og bedste flybillet også bare tage afsted.. Især med det vejr vi har herhjemme for tiden.