Santorini IV – Red Beach & Oia

bikini Triumph

Hermed sidste ‘postkort’ fra dejlige, dejlige Santorini, som vi besøgte i forrige uge med (og inviteret af) Bravo Tours. Jeg vil også gerne lægge en lille guide/liste op med steder der er værd af besøge og spise, hvis det har interesse? Ovenover er billeder fra anden halvdel af vores Santorini-roadtrip (se første del her), der bød på badning på den smukke ‘Red Beach’, der ligger helt afskærmet og omkranset af klippe/vulkanhalløj og føltes lidt hemmelig og magisk og The Beach-agtig og derefter kørte vi op (saaaavner den lille, seje jeep) og så den berømte solnedgang i yndige Oia (udtales i-a), efterfulgt af lækker mad på 1800, en fin og anderledes restaurant jeg fik anbefalet af en sød læser, tak for det :)

ENGLISH RECAP: Last postcard from gorgeous Greece. Well I still have a guide with tips for Santorini up my sleeve…

(Visited 1.340 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

41 Kommentarer

 1. Åh gud nogle smukke billeder! Det ser jo helt fantastisk ud, og får bare mig selv til at glæde mig endnu mere til, at jeg selv rejser til syden i næste uge :) Jubii.

  Sisselykke.dk

 2. Ah, solskinsdrømmeri. Hvor ser det bare fantastisk ud på alle tænkelige måder.

  (Og hvor har du dog bare en fin bikinikrop. Hvis der altså overhovedet er et ord.)

 3. Selv tak, jeg håber maden var fantastisk :) De fine Santorini “postkort” har virkelig fået mig til at længes tilbage til den skønne ø!

 4. De her billeder får mig til at savne guidelivet :( Årrh.
  Men det er virkelig nogle skønne billeder! Elsker især solnedgangs delen ;)
  Lyder til du havde en skøn tur, men kan man andet på dejlige Santorini?

 5. Jeg har netop bestilt en rejse til Santorini med min kæreste og vi glæder os SÅ meget!! Det ser jo bare så fantastisk ud på dine billeder :-) – så jeg vil elske at få en lille rejseguide af dig :-) Tak for en meget inspirerende blog <3 Ha' en skøn solskinsdag :-)

  1. Selv tak :)
   Hvor lækkert med Santorini-ferie! Jeg ser om ikke jeg kan flikke en lille guide sammen. Rigtig god tur!

 6. Sikke nogle smukke billeder. Du har virkelig formået at fange den græske stemning. Det sender mig ihvertfald mentalt tilbage til Zakynthos sidste år :)

 7. Smuk er du – og skøn ser du ud i bikini – bikinien er også rigtig fin, hvor er den fra??

  Mange – ferieforventning- hilsner

  Julie

 8. Åh, ja tak – gerne en lille miniguide over gode spisesteder og andre gode tips :-)

  Og så MÅ jeg bare vide, hvad det er for nogen enormt søde sandaler med sløjfe på, som titter frem nederst i hjørnet af ét af billederne??? De er da for cute :-) kan man mon få lov at se dem lidt nærmere an?

  Kh Lærke Søndergård

  1. Will do :)

   Det er sådan nogle plastik-klipklappere min ene veninde købte i en turistbiks. De er mere kønne at se på end rare at gå i ;)

 9. Det ville være super fedt med en guide :) Jeg er netop igang med at overtale min kæreste, til at vi skal til Santorini, så hvis du lige kunne hjælpe mig på vej, så ville min verden være gjort.! Og sikke nogle fine billeder, som du altid formår at få taget, med massere af stemning.

  1. Jeg synes det var meget billigt! Men det var i sammenligning med Danmark og der er alt jo nærmest billigt ;) Har ikke været andre steder i Grækenland, så kan ikke sammenligne med det desværre…

  1. Kan nok ikke nå det til søndag, men hvis I har net dernede skal jeg se om den ikke kan være på til mandag :)

   1. Der står beskrevet, at der er gratis wifi på værelset, så mon ikke :) virkelig fedt at du gider..

 10. Hvor er jeg glad for at jeg faldt over din blog. Jeg rejser til Santorini med samme selskab på søndag – og nu glæder jeg mig ENDU mere :)

  Min udfordring bliver, at finde glutenfri spisesteder, men som du skriver: Græsk salat kan man jo spise igen og igen.

  Jeg blev inspireret af din foto-teknik, seje fotos du har taget. Og den lille jeep må vi da have fingrene i!

  Bh Vickie