Hvidt i hvidt og lidt pudder

kjole Magali Pascal// jakke Zara// pung/clutch Decadent// ringe Kinz Kanaan, Kranz & Ziegler og RebekkaRebekka// armbånd byBiehl// sandaler Zara

Inden bytur sidste fredag på dejlige Santorini helt i hvidt. Eller kjolen er faktisk helt, helt svagt lyserød. Og lidt krøllet, ahem, den kunne ikke lide at blive pakket ned i kufferten. Men ellers så fin. Føler mig som en engel med den på og er generelt blevet hooked på helt hvide/lyse outfits.

OG så er jeg SÅ glad for at kunne gå i (rigtig) høje hæle igen ovenpå min ankeloperation i februar! Føler mig helt som mig selv igen, hehe. Lige minus endnu to ar til samlingen. Men dem må jeg tage med…

I dag skal jeg til lydighedsprøve med pletnæsen (er meget spændt og ret nervøs – pletten tager det dog i stiv pote, hun er cool) og derefter næsten direkte til bryllup (i sådan ca. det her outfit), så jeg vil smutte igen. Hav en rar lørdag!

ENGLISH RECAP: I felt very angelic in my all white and powder outfit last friday in Greece. 

(Visited 809 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. Du havde allerede overvundet mig med overskriften; hvide toner og pudderfarver er simpelthen det yndigste om sommeren. Jeg kan slet ikke få nok af det.

  Og yndig ser du virkelig også ud; virkelig sommerfin og elegant. Håropsætningen er også enormt sød.

 2. Åh det er virkelig smukt! Kan du ikke lave en guide til håropsætningen engang? Det er virkelig smukt det hele!
  Held og lykke til prøven og godt bryllup!
  :-)

  1. Takker :) Det ville jeg virkelig gerne, men det er bare sådan en tilfældig/rodet knold, der er endt heldigt ;)
   Tak! :)

  1. Det gjorde det, hun var super dygtig og klarede alle øvelser på nær en med topkarakter. Meget stolt er jeg :)

 3. Jeg er helt betaget af dig på disse billeder! Så smuk – så smukt :-) hvilken størrelse har du købt jakken i? Og er den vaske-venlig?? ;-)

  1. Jeg har den i small. Der står i den at den ikke må vaskes, men jeg har haft den i maskinen en gang uden problemer ;)

 4. Er helt vild med jakken! Overvejer kraftigt at bestille den hjem, men ved at nogle af zaras jakker er lidt små i størrelsen. Hvordan synes du denne er? :)

  1. Takker Katrine, kuløren skyldes vist mest aftenlyset. Eller også er den allerede væk. Ser i alle tilfælde ikke sådan ud nu ;)

 5. Hej Emily!! Hvor er du jo bare gudesmuk! Kjolen… Den er fantastisk!!!! Hvilken butik har du købt den i? Er ret desperat da den kunne være så pæn til min kommende studentertid. Håber du vil svare mig – Knus fra Stephanie – Århus.