Tiger-tee og girafnederdel


tee H&M (drengeafdeling)// nederdel og halskæde H&M// armbånd Cooee og byBiehl// taske Balenciaga// sko Topshop (gamle)

Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for Zaras herreafdeling, men det stopper ikke der. Senest har jeg været på shopping i – hold nu fast – H&M’s drengetøjsafdeling. Men altså, når de nu har seje tiger-tee’s til ingen penge, så skal det altså ikke afholde mig fra at købe børnetøj. Til drenge. Til mig selv.

Billederne er taget i Oia på Santorini, før og efter den fantastiske og berømte solnedgang, som byen – blandt andet – har at byde på. Vi havde den dejligste aften der og selvom jeg er meget glad for at være hjemme hos hund (vi fejrede med 2 timer på stranden) og kollektiv og så videre, så savner jeg altså ferielivet og den smukke græske ø lidt…

ENGLISH RECAP: Sometimes you find the coolest clothes in the weirdest places. The awesome tiger tee above is from H&M’s boys/kids department. 

(Visited 227 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Men den er jo så fin, så skidt pyt med den er fra børneafdelingen. Jeg har også selv nappet et par ting derfra, når jeg alligevel kigger på tøj til børnene… Jeg har fået et par undrende blikke fra nogle mødre, når jeg hapser lidt fra børnestativet ;)

  1. Hehe… Ja, sådan må det bare være. Har tidligere været på rov i pigeafdelingen og som nævnt også i herreafdelingen i Zara, men drengebørnetøj, den var alligevel ny for mig ;)

 2. Nyt yndlings outfit, lige tilpas ferie afslappet. Ferie behøves heldigvis ikke være lig med masser af bomuldsjersey og klip klappere ;)

 3. Jeg shopper også i børneafdelingen i ny og næ, bare det ikke er til hofterne, for der er ingen børn der bør have mine mål ;-) jeg er helt tosset med din nederdel – Åhh giraf print – i’m in love <3

 4. Kan godt forstå, at du måtte have den fine tee med hjem. Den er jo super cool. Fedt, at du lige besøgte drengetøjsafdelingen – det er jo ikke umiddelbart en sted man kommer forbi så man kan falde over varer..Men super fedt

  1. Det var også kun fordi jeg ikke magtede køen oppe hos damerne ;) Men vil da gøre det af og til fremover tror jeg :)

 5. Ha, den har jeg også købt:-) Før i tiden kunne jeg passe pigetingene, men det ændrede sig efter min søn kom til, men faldt også over den, det bliver ikke sidste gang, jeg kommer forbi der:-)
  Åh nej nu bliver den total hippet, når en af de sejeste modeblogger har den på:-)