Perfect fit


jeans og t-shirt Passions for Fashion x 2ND DAY// jakke og stilletter Zara// halskæde H&M

Dygtige Christina har designet sådan en fin kollektion for 2ND DAY. Perfect Fit hedder den og det var de jeans og den tee, som hun har været så rar at forære mig virkelig også. Både i stil og pasform. Tee + print er i sådan en lækker, tynd, lidt gennemsigtig Zoe Karrsen kvalitet, I like! Og så tilmed jeans i en str. 27. Min numse og jeg takker for komplimenten søde C. Heldigvis passede de (perfekt), så selvværdet fik også et nøk opad. Ja, ja det er bare tal, ved det godt, men alligevel, ikke?

Og de kom som kaldet, for jeg mangler sådan jeans. Ejer et par sorte jeans og det er det. Og det er altså ikke fordi at jeg ikke bryder mig om jeans, men har måttet kassere en masse pga. ikke så flatterende ‘cykelsaddelslid’ (jep, det er de huller der kommer på inderlårene/i skridtet).

Og nu vi er ved jeans, størrelser og knapt så flatterende issues. Kan nogen sige mig hvordan man gør med de der boyfriend jeans? Gad virkelig gerne at eje sådan nogle, men hver gang jeg prøver dem bliver jeg deprimeret. Er normalt en str. 27 i jeans (ok, en 28 så, det andet er kun i Christinas superjeans) og troede, at man så skulle tage sine bf-jeans i samme størrelse. Hvis jeg gør det, sidder de stramt og det er jo ikke ligefrem intentionen. Jeg har skullet 3-4 størrelser op før de begyndte at sidde løst og så sad de helt funky (på den ærgerlige måde) alle andre steder og slet ikke til i livet. Skal nok lige tilføje at jeg kun har gjort forsøget i Zara. 3 gange. Med forskellige bf-jeans. Med lige deprimerende resultat. Og så gav jeg op. Men vil rigtig gerne. Så hvor får man seje Boyfriend-jeans? Der har loose fit i ens egen størrelse og ikke bare fordi man går sytten størrelser op (så er alle jeans da løse?!)? Hjælp!

ENGLISH RECAP: My friend and blogger colleague Christina from Passions for Fashion designed a very cool collection for 2ND DAY and was so kind to send me a pair of jeans (that fits perfectly) and a printed tee in a great quality. Thanks C, love them!

(Visited 1.023 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Hvor er de fine de jeans! Dem skal der lures på – kunne måske godt ha ønsket mig en mørkere farve, men den lyse farve er selvfølgelig fin nu til sommer :)
  Og så har jeg samme problem med bf-jeans som dig! Det er virkelig svært at finde det perfekte par som sidder løst, men samtidig er flatterende for min krop så jeg hænger lige ved og ser hvad der kommer af gode råd :)

  1. Det er fra Massimo Dutti, købt i Firenze, men de har det vist også på deres webshop :)

 2. Jeg købte engang et par boyfriend jeans i H&M i min normale størrelse, og de passede fint. Jeg har ikke prøvet Zaras.

 3. Elsker dit outfit her, så pænt og sommerligt, og råt og feminint på samme tid!
  Jeg tror i øvrigt man skal regne med at bruge bælte til bf-jeans. Har netop købt nogle i H&M, som er løse uden at være alt for løse i min normale størrelse, men de er også lidt (kun lidt) store i livet. Går stadig rundt og overvejer dem derhjemme, men tror jeg må acceptere at have et bælte på til dem, selvom jeg normalt aldrig bruger bælte.

 4. Jeg har købt mine bf-jeans i H&M for en måneds tid siden og jeg knuselsker dem og får mange komplimenter for dem. Jeg er normalt også en str. 28, men skulle have str. 27 denne gang – love it :-)).
  De sidder almindeligt “til” i taljen og nederst i benene og er ellers loose – jeg skal helt klart have et ekstra par på lager, når disse er slidt op og til 349kr, så det vist også en luksus, man kan tillade sig!
  Tak for en super dejlig blog – dette var min debutkommentar herinde ;-)
  Mvh. Louise.

 5. Jeg har netop købt et par bf-jeans i H&M, og jeg har levet i dem siden! De hedder “Boyfriend jeans, low waist, tapered leg” og koster 349,- … Det kan man jo godt lige klare ;)
  Jeg gik en størrelse ned i livet, men kunne nok godt være gået to størrelser ned. Desuden tog jeg dem med vilje en størrelse mindre i længden, da jeg gerne ville have dem lidt ankelkorte.

 6. Jeg har haft samme problem! Så prøvede jeg et par i Gina Tricot i modellen “ANNA” og de er min normale størrelse og har stadig det der bf-jeans look. Tror bare det handler om at finde den perfekte model for en :-)

 7. Jeg lavede mine egne bf-jeans, havde nemlig samme problem som dig.
  Jeg gik i den lokale (okay, den lige rundt om hjørnet) og købte et par herrebukser – man er nødt til at prøve dem, jeg har ikke forstand på herrestørrelser. De er meget firkantede i det, men jeg syede mine lidt ind omkring hoften og ved låret. Vupti – Perfect fit bf-jeans (Hvis du ikke gider besværet har jeg hørt de er ganske ok i h&m) :)

 8. Tee’en er så fin!! Jeg har også jagtet BF jeans i en evighed! Jeg fandt det perfekte par i H&M…. That simple ;)

 9. Har helt det samme problem med bf jeans! Købte et par i Zara og synes de så ret løse ud, men da de kom hjem med mig og jeg prøvede dem (har en dårlig vane med aldrig at prøve tøj i butikken) sad de som skinny jeans :S Du ser supergodt ud og de jeans er jo helt perfekte til dig!

 10. jeg er også kæmpe fan af Brady bukserne fra Asos… der ska man hverken gå op eller ned i str..

 11. Hej Emily.
  Hendes kollektion er så fin, men kan ikke helt finde de forskellige ting på DAY’s hjemmeside? Ville vildt gerne have fat i de jeans der, elsker lyse jeans med lidt slid på. Det giver sådan et fedt look :)

  Kh Maria

  1. Tror desværre ikke de er på hjemmesiden (endnu?), men det hele kan fås i Days flagshipstore i Pilestræde og ellers prøv at give dem et kald og få oplyst nærmeste forhandler :)

 12. Min erfaring med BF jeans er, at man tager sin sædvanlige str eller en str mindre. De giver sig HELT VILDT meget! Jeg har to forskellige Levi’s BF, og jeg syntes også, at de sad ret ærgerligt, da jeg prøvede dem på. Købte dem alligevel med hjem (fra over there, hvor de jo er hjernedødt billige) og er blevet så mega glad for dem. De sidder fuldstændig rigtigt – er faldet til på hoften og har fået det loose fit i benene. Det krævede lige noget mod at tage dem på ude i den virkelige verden første gang. Men efter et par timer, så sad de, som de skulle og har gjort det lige siden.

  1. I Day’s flagshipstore i Pilestræde og andre steder der forhandler 2ND Day (så vidt jeg har forstået) :)

  1. Jeg købte den for en måneds tid siden, tror stadig de har den. Også på webshoppen :)

 13. Jeg har haft lidt samme problem med boyfriend jeans, men har anskaffet mig et par fra Five Units, som jeg er meget tilfreds med.
  De hedder Selma og vasken hedder “Dark destroyed” (meget dramatisk).
  Vi har dem bl.a. i samsøe, hvor jeg arbejder og de er ret store i størrelsen, så hvis du køber dem i din normale størrelse er de lidt baggy (og de giver sig!), men lidt smalle i foden. På den måde undgår du det lidt kluntede/funky look, som ingen vil ha :)