Ønskeseddel

føds2

1. Yndlingsparfumen fra Balenciaga. 2. Blød trekants-BH med flæsekant fra Hoff by Hoff. 3. Amourette BH fra Triumph, uden fyld og puder, der sidder så perfekt. 4. Det bedste duftlys med duft af figentræ fra Diptyque. 5. Indretningsinspiration (og dekorative bøger): Domino the Book of Decorating og The Perfectly Imperfect Home. 6. Mangler hende her i min køkkenmaskinpark: Kitchen Aid røremaskine. 7. Maria Semples Hvor blev du af Bernadette til min ferie i næste uge. 8. Victoria Ghost stol fra Kartell til mit nye kontorindretningsprojekt. 9. Contrast-kopper i fine farver fra Royal Copenhagen. 10. Tørshampoo fra Oriflame til tørshampoo-junkien. 11. Dekorativ Plissé-brevordner fra Hay hos Høghshoppen. 12. Bodyoil fra Burts Bees. 13. De smukkeste vinglas til min Chardonnay fra Riedel. 14. Hypet, fransk (og pæn!) superhåndcreme fra Sampar. 15. Pæne opbevaringskasser fra Hay. 16. Cool opbevaringsbøger/-æsker fra House Doctor hos Høghshoppen. 17. Opskriften på skrivebordsorden på hjemmekontoret: Clear Home Office Organizer fra Nomess hos Høghshoppen. 18. Lækker strikkjole fra Ganni til kølige aftner (og det der efterår vi ikke taler om endnu). 19. Seje statement-øreringe fra Blonde Accessories hos KirstenKBH. 20. Den virkelig kønne Palett-hårplejeserie fra Maria Nila måtte gerne pynte på mit badeværelse. 21. Yndlingsduft i badet, body wash med rosenduft fra Dr. Hauschka. 22. Lækker tee i lækker farve fra Part Two. 23. Fin t-shirt til min frankofile side fra Second Female. 24. Og en nederdel i sweatshirtstof, der vil være perfekt til – også fra Second Female. 25. Sorte pumps i præget ruskind fra Bianco. Har dem allerede i lyserøde og de er så pæne og tilmed rare at have på. 26. Uundværlig basisnederdel fra Part Two, havde en lignende fra Allez Allez, som jeg sled op sidste vinter. 27. Enough said. Klassisk City fra Balenciaga i noget nær perfekt farve. 28. Cool sweatshirt fra mbyM. 29. Virkelig blærede glimmer-sneaks fra Ganni.

Ok, det tog lidt overhånd med den ønskeliste, der skal vist stor streg under ‘ønske’. Kan godt afsløre, at jeg altså langt fra fik (endsige forventede at få) en brøkdel af det, men synes nu engang at ønskesedler er hyggelige, især når jeg også deler dem som inspiration her på bloggen.

Jeg fik parfume, undertøj, æsker og brevordnere til mit lille hjemmekontor, en Tivoli-tur med turpas og churros ad libitum (det bliver så dyrt for den stakkels gavegiver), smykker og t-shirts og en lækker weekendtaske. Dog ikke en pudderfarvet fra Balenciaga ;)

Og så skal jeg nok stoppe med fødselsdagsamok. Dog blev opskrift på kagen efterspurgt i går, så den slipper I ikke for.

Rigtig god dag søde piger!

ENGLISH RECAP: My (not too realistic) birthday wish list. But hey, one can always dream right?

(Visited 1.475 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Bare en lille diskret ønskeseddel :)
  Har fuldstændig glemt (seriøst, hvordan kan det ske?) at give min familie en ønskeseddel til på lørdag (!!), så videresender bare dit indlæg :)

 2. Hej Emily
  Er Oriflame tørshampooen bedre end mange af de andre på markedet? Og hvor hvidt farver den håret?
  Hilsen en mørkhåret, som elsker tørshampoo

  1. Den minder meget om min aller-yndlings fra Klorane, men er lidt billigere, så det er perfekt for én som mig der skambruger tørshampoo. Den er lys, men jeg sprøjter den i, venter lidt og børster den så ud (enten bare ved at vende hovedet nedad og ryste håret eller med en børste) og så er der intet at se :)

   1. Kool tak, det kan være jeg må afprøve den. Har brugt en fra Matas’ Stribede til mørkt hår, men den er næsten for mørk i ens hovedbund.

 3. Jeg ELSKER fødselsdagsting, så bare bliv ved ;) Og det er en fin ønskeseddel – elsker at man kan se en rød tråd igennem alle tingene.

  Jeg har en evigt ongoing én af slagsen på Pinterest lige her: http://pinterest.com/michelle_bach/pretty-wishes/ På den måde så “glemmer” jeg aldrig, hvad jeg ønsker mig (som om det nogensinde skulle ske), og så kan jeg hurtig skrive ønskeseddel til jul og fødselsdag (som for mig er på mere eller mindre samme tid)

 4. Havde også fødselsdag d. 16. Fik bl.a. 3 contrast-kopper. De er virkelig flotte! Glæder mig til jeg har dem allesammen :)

 5. Hej E

  Hvor er den kjole fra, som du har på på header-billedet???
  Den er utrolig smuk!

 6. Dejlige ønsker! :-)
  Hvis du ikke fik bogen, så vil jeg anbefale dig, at give dig selv den i gave. Den er rigtig god, skæg og underholdende :-)

  Kh Lærke

 7. Dream big! Det kan jo være der er nogle der følte sig gavmilde, og så skal man da ikke gå glip af nogle ekstra lækre ting ;) Det lyder da som om sedlen gav pote, og med de priser som tivoli kører med for tiden har det da været lidt af en luksus tur :) Et forsinket tillykke herfra!
  Hilsen fattig-bloggeren

 8. Hej Emily,

  Lidt ude af kontekst, men du skrev for nogle dage siden, at i havde testet CND Vinylux-overlakken ovenpå almindelig neglelak og det holdt godt. Holder det bedre end hvis man bruger en almindelig overlak? Og hvor mange dage er det sådan cirka?

  Glæder mig til at høre om det!

  1. Ja, det synes jeg bestemt. Men hvis der efterhånden er én ting, jeg har lært om neglelak, så er det at det er meget individuelt hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Så ingen garantier. Dog har den altså fungeret som super holdbar overlak på hele tre gange pigepoter her i vores lille kollektiv, så tør næsten godt love det :)

 9. Hej Emilie!

  Sad lige og faldt over dine vinglas-ønsker… Hvilke af vinglasene fra Riedel er det, du ønsker dig?

 10. Hej Emily :)

  Først og fremmest mange tak for en fantastisk blog! Derudover vil jeg gerne vide, hvilket program du bruger til at lave sådanne collager?