Lyserøde favoritter

Elsker pink om sommeren (ok, er ret pjattet med de fleste varianter af lyserød hele året rundt) og lige nu har jeg CND’s super holdbare Vinylux i Hot Pop Pink på neglene og Bobbi Browns meget friske og lidt transparente ‘no mirror needed’ Sheer Lip Color i Passion Fruit på læberne.

Vi (mit pigekollektivtestpanel og jeg) har i øvrigt prøvet Vinylux toplakken på almindelig neglelak også og det fungerer godt og resultatet er meget holdbart, så den er pengene værd og kan altså også benyttes på de neglelakker man allerede har.

Og hep, så blev det weekend igen. Skal I lave noget hyggeligt? Eller er I så heldige at have ferie? Jeg skal på picnic med mine to- og firbenede damer på Amager Strand i aften og i morgen skal jeg til bryllup, så det må siges at være noget nær den perfekte sommerweekend :)

ENGLISH RECAP: Nothing like a pop of hot pink to add extra summer-za-za-zoum to an outfit instantly. I’m all over CND’s Vinylux polish in Hot Pop Pink and Bobbi Browns Sheer Lip Color in Passion Fruit.

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 232 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Iih det lyder som en skøn weekend! :)
  Jeg slikker sol på Bryggen og skal til fredagsrock i Tivoli i aften med min kæreste + et vennepar :)
  Rigtig god weekend til dig!

 2. Hej Emily

  Hvordan får man vinylux af igen? Bare med alm neglelakfjerner eller hvordan?

  Hav en rigtig dejlig weekend! :)

   1. Perfekt – tak!!

    God fødselsdag og tillykke – sikker på du får en skøn dag med forkælelse – kan allerede se at forkælelsen er begyndt :)

    Knus

    Julie