Mirakelcreme: MD Formulations

mdcreme1Jeg skrev første gang om MD Formulations Continuous Renewal Complex her og har brugt cremen siden. Og jeg er helt blæst bagover. Den. Er. Magisk. Og har forbedret min hud så markant, at jeg ikke havde troet det var muligt.

Jeg har fået en hud, der igen kan modtage pleje og hvor creme ikke bare lægger sig ovenpå det yderste tørre lag, som en skinnede flade og aldrig kommer længere. Glattere, mere jævn hud, med en sund glød og med langt færre urenheder/tilstoppede porrer. For det var/er mit ‘problem’: Tør hud, der ikke rigtig kunne modtage pleje og med tendens til tilstoppede porrer. Nu har jeg blød, glat, gennemfugtet hud og som bonus har den også taget mine pigmentfejl. Og folk har komplimenteret min hud. Den har aldrig været rigtig skidt, men det har jeg altså ikke prøvet før.

Men lad mig lige slå fast at det ikke er en ansigstcreme, som sådan. Det er ikke en plejende, fugtende creme. Men ‘bare’ en frugtsyrecreme, der skånsomt exfolierer huden og fjerner døde hudceller og skal bruges på samme vis som serum og altså sammen med en anden creme og/eller ansigtsolie (og efter at ansigtet er renset selvfølgelig). Jeg har således bare tilføjet den til min sædvanlige hudplejeroutine efter at huden renset og jeg har kommet serum/olie på og inden dag- eller natcreme.

De første ca. 2 måneder brugte jeg den morgen og aften og derefter kun om natten, siden hver anden nat og så blot et par gange om ugen efter at jeg havde opnået det resultat jeg ønskede. Altså først som en kur og siden lettere vedligeholdelse. Dog skal man være opmærksom på, at nogle kan have brug for at tilvænne huden langsomt (der findes også en til sensitiv hud, hvis man er meget sart). I så fald brug kun en lille mængde hver anden/tredje nat til at begynde med og trap langsomt op. Nogen kan opleve rødmen og at huden skaller let i starten. Husk at bruge en god og plejende dag-/natcreme sammen med den + solfaktor om dagen!

Huden bliver nemlig mere udsat i forhold til sol, mens man bruger den, så husk endelig solcreme og lad være med at begynde at bruge den midt på en solferie. Jeg stoppede med at bruge den en uge inden vi tog til Grækenland og er først lige begyndt at bruge den igen. Desværre kom mine gamle problemer tilbage i pausen, men så er det bare op på hesten igen. Og det er rart at vide, at jeg nu har nøglen til at afhjælpe det.

ENGLISH RECAP: I’m blown away by the effect MD Formulations Continuous Complex have had on my skin. I’ve used it for a couple of months in combination with my regular skin care regimen (after cleansing and before moisturizer) and the result is more even and brighter skin with a great glow and a dewy feel. And an amazing decrease of imperfections.

(Visited 1.974 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Krydser fingre for dig. Kender mange + har hørt om mange, der har fået rigtig positive resultater med den, så mon ikke? :)

 1. Tusind tak for den kode :)

  Det lader til at den gav 25% på mere end bare MD Formulations? Udfra rabatbeløbet at dømme, fik jeg også rabat på den creme fra Dermalogica jeg købte. Jeg klager ikke ;)

  Har god erfaring med cremen, fra da jeg droppede p-piller og forsøgte at blive gravid for 5 år siden. Min hud gik helt amok i urenheder, og den tog det. Havde ikke overvejet at den havde en overall effekt, men det må prøves nu :)

  1. Det var så lidt og det lyder da lækkert, så skal jeg vist også selv shoppe lidt haha ;)

 2. Den skal jeg da vist liiige have kigget nærmere på! Du har nemlig lige beskrevet min irriterende hud.

  Hvilken dag-/natcreme bruger du?

 3. Jaaaa! Den udretter nemlig mirakler! Kan ikke leve uden, har prøvet, men min hud kokser helt ud. Er glad for, at den også var/er en succes for dig :)

  Kram L

 4. Hej alle

  Jeg vil lige tippe om at man kan købe denne creme temmelig meget billigere på Lookfantastic hvor den koster 31 pund.. De har fri levering og koden summer15 giver endda yderligere 15% rabat.. Har lige selv klikket den hjem :)

 5. Hej Emily!

  Rart at høre :)
  Har du kørt på den samme krukke? Vi jyder vil jo gerne have drøje sager, så vi slipper for at lægge alt for mange penge ;)

  Ved du, hvordan det ser ud med parfume?

  1. Hej Luna :)
   Jeg har brugt af den samme krukke i over 3 måneder nu og har kun brugt lidt under halvdelen :)
   Ingen parfume, så vidt jeg kan se.

 6. Oh shit.. Har lige opdaget at jeg bruger den forkert. Jeg bruger først natcreme og så MD. Bytter lige om imorgen ;-)

 7. Hej Emily.
  Jeg smutter lige med på tråden her – har nemlig en del talgknopper i panden som jeg gerne vil af med. :(
  Virker cremen på dette og exfolierer og renser du også din hud?
  Pft for din tid :)

  1. Det ville jeg tro at den gør. Har virket fantastisk på hudorme/tilstoppede porrer her i alle tilfælde. Men det tager lidt tid før man ser resultater.
   Ja, jeg renser min hud hver aften med Avedas Tourmaline cleanser (den exfolierer også blidt). Om morgenen vasker jeg blot ansigtet med koldt vand inden jeg kommer dagcreme på :)

 8. Hej Emily,

  Jeg faldt lige over dit indlæg her om glykolsyre, som netop er det jeg er på jagt efter :)
  Jeg vil egentlig bare høre om du også har prøvet den der hedder Melissa AHA frugtkomplex fra Matas? og om du stadig ser resultater med MD formulations cremen ?

  1. Hej Lea,

   Nope har ikke prøvet den fra Matas. Men har hørt godt om den fra Avene på apoteket, der er en del billigere end MD. Ja, det gør jeg :)

 9. Tilsyneladende et dumt spørgsmål: man kan vel godt lægge make-up som normalt, når man har den på? Min creme har ikke særlig høj faktor, men det har min foundation til gengæld. Men måske er det ikke meningen og der skal kun dagcreme på?

  1. Det kan du tro at du kan. Men hvis det af den ene eller anden årsag ikke er et hit, så nøjes med at bruge MD om aftenen :)