Små ting


Mit hjem er fyldt med pæoner. Sæsonens smukkeste og mest velduftende blomster.


Mine yndlingshårprodukter fra Purely Professional kan nu fås i rejsestørrelser.


Har et helt lille lager af surt, sæbesmagende yndlingsslik med hjem fra Grækenland.


To bøger der ikke har andet tilfælles, end at jeg læser dem begge for tiden og synes rigtig godt om dem på hver deres måde. Velskrevet og spændende dansk krimi af Julie Hastrup og forvirret, fransk erotik og ordkunst af Anaïs Nin.


Den bedste bodylotion, der dufter himmelsk af blodappelsin og vanille.


Udstillinger fra en vellykket vinsmagning med Riedel vinglas, vi holdt på arbejde og hvor jeg fik lov at lege og style til den store guldmedalje.

Ugen startede, næsten bogstaveligt talt, med det forkerte ben ud af sengen, en punkteret (stukket ned med kniv i begge slanger) cykel og alt i alt en helt forkert og dum mandag. Heldigvis kunne det så nærmest kun blive bedre derfra. Og det blev det. Med et dejligt gensyn med gamle veninder og på sin vis med fine København, med en rigtig rar fridag, hyggelige besøg og arrangementer, en dejlig grill- og cocktailaften hos Acie fredag og i dag fejrer vi min mors fødselsdag og Sankt Hans i sommerhus i Hornbæk. Og jeg skal bage kage. Med rabarber og jordbær. Mmmm….

Glædelig Sankt Hans allesammen :)

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made my week special. Peonies, sour candy from Greece, good books, that my fave hair products are now available in travel sizes, the most wonderfully smelling body lotion and some fun styling I got to do for Riedel stemware at my day job 

(Visited 882 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Min kærlighed til de her indlægstyper er uendelig. Og du skriver dem så fint med de medfølgende billedherligheder.
  I al min eksamensisolation havde jeg fuldstændig glemt pæonernes simple fryd. De er blandt mine yndlingsblomster, og når eksamensræset er overstået på tirsdag, tror jeg, jeg vil forkæle mig selv med en svimlende stor buket. Smukke blomster er bare glædesspredende.
  Surt slik og gode bøger er afgjort også på min lykkeliste – for evigt, tror jeg.

  Det er rart, din uheldige ugestart fik taget en drejning og blev lysnet op. Det lyder i hvert fald som om, du har haft det rigtig rart. Stort tillykke med din mor :)

  1. Tusind tak Rikke, min kærlighed til kommentarer som denne er også ret så stor :)

   Held og lykke med eksamen og jeg synes helt bestemt at du skal have en stor fin buket. Det har du fortjent!

 2. Æv hvor surt at nogle punkterede din cykel! Bliver så arrig når nogle gør sådan noget med vilje…

  Men godt at det hele kun blev bedre :D Lyder i hvert fald til at være en rigtig god uge!

 3. Surt slik er det bedste! Elsker de der grønne bælter med æblesmag til 1-2 kr stk, de skal helst rulles sammen og i munden på en gang, så man virkelig får et surt gys!

 4. Jeg ved du har meget forstand på Purely Prof. produkter så derfor er jeg nødt til lige at stille dig et spørgsmål :)
  Jeg har flere gange læst dine anmeldelser af deres produkter og da jeg gerne vil have langt hår igen prøver jeg at undgå alt der er hårdt for håret. Derfor købte jeg deres shampoo nr 0 som jeg egentlig har været fint tilfreds med. Dog skriger mit hår efter fugt bagefter (bruger lige nu bare en Sanex conditioner til normalt hår). Efter badet og i fugtigt hår bruger jeg deres leave in hårkur på tube som du også bruger og den har på længere sigt helt sikkert gjort noget for mit hår! Men når håret er tørt synes jeg stadig at mit hår er utrolig tørt – især i den nederste del af håret og det er på trods af at jeg sjældent bruger glattejern og ofte bliver klippet. Har du også oplevet tørt hår når du bruger deres produkter og kan du evt. anbefale andet fra deres serie? Vil jo gerne blive ved med at skåne miljøet og mit hår :) Tak for en dejlig lys og positiv blog :)

  1. Selv tak Ditte :)

   Hmm… Når du vasker håret, nøjes du så med at vaske hovedbunden/ved hårrødderne? Jeg vasker kun i bunden og resten ‘får’ kun det shampoo, der kommer over det, når jeg skyllder det ud.
   Jeg oplever ikke selv noget lignende, tværtimod.
   Er der silikone i Sanex Conditioneren? Står typisk i ingredienslisten som dimeticone eller lignende (noget andet der ender på -cone). I så fald kan det være synderen idet sulfatfri shampoo har svært ved at rense silikonen af og når der så sidder ‘lag-på-lag’ af silikone, kommer håret til at føles skørt/sprødt/tørt. Så prøv evt. en balsam uden silicone. Jeg bruger nr. 2 fra PP og ellers er jeg også rigtig glad for dem fra Conceived by Nature. Kan fås her: http://www.horsecare.dk/70-lavender-nouishing-shampoo

   Held og lykke med det :)

 5. Uh, “en torn i øjet” er så god. Og så med surt slik til – kan det overhovedet blive bedre? I think not ;)

 6. Skønne og inspirerende billeder – jeg måtte fluks ind og se på, hvor nemt det er at holde pæoner i haven! De er bare så smukke – og det lyder på idenyts hjemmeside til, at de faktisk er nemme at holde ;)