Nichteri i Kamari

I Kamari på Santorini var vi en aften ude at spise på Nichteri (Kamari, Santorini, Nichteri – lyder næsten som en remse, hehe), den hyggeligste restaurant på strandpromenaden, der serverer og præsenterer et opdateret græsk køkken med fokus på lokale råvarer, tradition og samtidig implementering af moderne teknikker. Generelt spiste vi virkelig, virkelig godt på Santorini, men det var interessant og lækkert også at prøve et lidt mere nytænkende og opdateret middelhavskøkken med fokus på de, for Santorini karakteristiske råvarer, som kapersblade, blæksprutte, fava (mos af linser), hvid aubergine og ikke mindst øens dejlige hvidvin. Kan bestemt anbefale Nichteri, hvis I skulle komme et smut forbi Kamari.

Se mine postkort fra Santorini her, her, her og her!

ENGLISH RECAP: Enjoyed a delicious 3-course meal at modern Greek restaurant Nichteri in Kamari.

(Visited 954 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Fik det anbefalet af vores søde guider ;) Men ja, enig! Fik også en masse gode tips af læsere, så vi var ikke uheldige en eneste gang på den tur. Luksus! :)

  1. Det lyder lækkert, jeg skal bo i kamari når min kæreste og jeg skal afsted om et par uger, så det dejligt med lidt info og gode resturanter :)

    //Line

  2. Ihhh, du er så smuk Emily! Elsker, elsker, elsker virkelig din blog! Alle dine billeder er så fine og stemningsfulde:)!