Små ting


Mit nye yndlingssted i København: Hviids Is på Østerbro.

Lækre drinks i nyåbnede Manzels gårdhave.


Det smukkeste sommerbryllup sidste weekend, hvor den smukke brud blev ført op til hest.


Invitationer til min fødselsdag. Designet af denne Etsy-butik og derefter printet selv.


Lækre madminder fra årets Roskilde Festival. Bygotto fra GRØD (besøg GRØD i Jægersborggade 50 eller her) og fritter stegt i andefedt og med emmentaler fra Coquo Food.


En rest af fødselsdagskagen.

Nogle af de små ting, der har gjort mig glad den seneste tid. Der tilsyneladende primært har handlet om at spise ude, have gæster eller selv være gæst. Hvilket også altsammen er ting jeg holder af.

I dag er jeg så taknemmelig for de næste 10 dages sommerhusdaseliv – kun afbrudt af en 30-års fødselsdag og et par enkelte møder – der venter mig. Ferie er nu engang rart og det bliver altså lidt sjovere, når vejret er så smukt. I dag har jeg ikke foretaget mig meget andet end at gå lang tur på stranden med Penny, læst en masse i Sara Blædel-krimi, spist lækker frokost og fået styr på min noget kaotiske mail-indbakke. Rart.

ENGLISH RECAP: Some of the small things that made me happy the last couple of weeks. Eating out, finding new little spots in Copenhagen, hosting my birthday and being a guest at a beautiful summer wedding.

(Visited 1.105 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Årh, de pommes frites lyder godt nok lækre (selvom klokken er 7.46 her i Californien, og jeg stadig ligger i sengen). Der er ikke noget bedre end sommervejr i Danmark, nyd det!

  2. Det er virkelig de små ting der gør en forskel :) Godt nok et smukt bryllup, hyggeligt at bruden fik taget billeder på en hest :) Nyd sommerhuslivet, for det er bare så skønt :D
    Hilsen fattig-bloggeren

  3. Hvor er det rart at det ikke kun er mig der er fan af Etsy. Det er jo genialt! Og tak for super inspirerende indlæg, jeg er fan (igen)!

  4. Åh, hvis ikke man var misundelig over alle de folk, der var på Roskilde, så bliver man det i hvert fald nu. Jeg er så fascineret i deres engagement i at levere god kvalitetsmad til alle på festivalspladsen. Det er virkelig god stil :)

  5. Jeg har forelsket mig hovedkulds i de smukke glas på billed 2. Ved du hvor man kan købe dem? :)

  6. Det ligner godt nok et drømmebryllup <3 jeg vil også ride på en hvid hest til mit bryllup! Skal så lige ha fundet prinsen på den hvide hest først :)