Udsalgsshopping

inwear-udsalg

Alle varer er fra Inwear

Den der regnvejrsdag i går var farlig for mit Dankort, men til gengæld god for min garderobe. Skulle bare liiiige forbi Inwears udsalg at se hvad der var tilbage, nu hvor alting er på 60%. Vi ved vist allesammen godt, hvordan den historie ender og selvom det ikke var alt det ovenviste der røg i kurven (eller det gjorde det, men noget kom så også op igen og læderjakken har jeg allerede), så glæder jeg mig til at forny garderoben med lækre basis-tees og jeans, en smuk kjole og et par nye hæle.

Dette er den næstsidste kollektion Lene Borggaard har designet for Inwear og jeg synes VIRKELIG at brandet er blevet boostet og har gjort det godt de seneste 5 år med Borggaard ved roret. Derfor er jeg også spændt på at se, hvad der kommer til at ske nu, hvor hun er stoppet hos Inwear og skal være chefdesigner hos Bruuns Bazar i stedet. Sidstnævnte bliver det også interessant at se, hvad der kommer ud af.

ENGLISH RECAP: Some of my sales picks from Inwears sale. I really like to stock up on great basics (and a few great dresses) for a fraction of the original price tag.

(Visited 235 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Śikke nogle fine ting. Jeg tænker tit at inwear er noget min mor køber, men det behøver det da bestemt ikke være mere. Er helt vild med blondekjolen, desværre er den udsolgt i min størrelse i den hvide, men den sorte kunne nu også flytte herhjem ;)

  1. Ja, sådan havde jeg det også før i tiden, men synes slet ikke at det holder længere. De laver sådan nogle pæne ting :)

 2. Åh, nej, hvordan kunne du være bekendt at lokke med sådan et lækkert udsalg…? ;) Det her kommer til at gøre ondt på dankortet…

 3. Haha det kender jeg alt for godt! Det er som om man føler det næsten er gratis nu når det er på udsalg ;) men virkelig nogle lækre hæle (begge par!) :D
  Misundeligt hilsener fra fattig-bloggeren

 4. Du fik lige lokket mig derind, og jeg smed tre ting i kurven. Var parat til at købe, men så så jeg portoprisen – 60,-. Fanen blev lukket ned igen. Det gider jeg bestemt ikke betale for porto. De burde følge Bestsellers eksempel med deres nylige tiltag omhandlende fri fragt og retur.

  1. Ej det var mystisk, betalte ikke noget i porto for mit? Måske fordi jeg nåede over et vist beløb (upsi ;))?

  2. Så vidt jeg kunne læse er der tilgengæld fri retur. Jeg er meget træt af firmaer med gratis Porto, og så skal man betale retur i dyre domme fordi de ikke engang vedlægger returblanketter a fx 30 kr, som mange andre gør.

 5. Jeg kan simpelthen ikke finde læderjakken derinde? Kan du linke til den? Måske det bare betyder at den er udsolgt (Det må den bare ikke være! Jeg elsker den læderjakke)

  1. Er ikke lige hjemme ved computeren, men prøv at skrive Pepper i søgefeltet, det hedder den :)

 6. Jeg har lige et spørgsmål ang. din grå kjole, fra second female. Du skrev, at du gerne ville udvide samlingen :-) Hvis du finder nogle gode bud, vil du så lave et indlæg om lækre grå kjoler? God weekend!

 7. Dammit girl – vi har god stil :-D
  De strappy heels, de to stribede trøjer og den lækre taske er lige landet hjemme hos mig. Synes IW har et fantastisk godt udsalg i år!