Kinz Kanaan

Et lille smugkig på den nyeste Kinz Kanaan smykkekollektion fra smukke (og højgravide) Maysoons hånd. Den kommer i butikkerne i løbet af efteråret (allerede september forhåbentlig) og jeg synes at Maysoon igen rammer plet med sit univers, der samler både østens mystik og skandinavisk enkelhed. Og så synes jeg ikke, at hendes smykker ligner nogen andre man ser lige nu. Det er bare anden kollektion fra Kinz Kanaan og den er endnu bedre end den første, synes jeg.

Nogle af de smykker jeg går allermest med (og får flest komplimenter for og spørgsmål på) er fra Kinz Kanaan, se bare her, her, her og her.

Smykkerne forhandles bl.a. på Kinz Kanaans egen webshop og hos Fyllgraf.

ENGLISH RECAP: I’m head over heels with the new jewelry collection from Kinz Kanaan.

(Visited 968 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer