Vind: Hele Hair Expertise-serien

hairexpertise

 

Hele Hair Expertise-serien på højkant. Det vil sige alle 18 produkter ovenfor. Til en værdi af ca. 1800 kr. Plus en helt ny og lidt hemmelig hårolie, der endnu ikke er på gaden. Og det er ikke bare én, men endda to heldige læsere, der kan vinde hele herligheden. Se det kalder jeg en rar tirsdag.

Mine egne favoritter fra L’Oréals sulfatfri (og mestendels tilmed siliconefri) serie, Hair Expertise, har jeg skrevet om bl.a. her. Og nu kan et par af jer vinde hele molevitten, sådan at I kan finde lige de produkter, der passer bedst til jeres hår. Og/eller dele præmien med veninderne. Rart uanset hvad.

For at være med skal I blot lægge en kommentar nedenfor inden på lørdag d. 19. oktober kl. 12.00. Jeg trækker og offentliggør de to vindere umiddelbart efter.

Held og lykke :)

(Visited 382 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

878 Kommentarer

 1. Uh, jeg ville så gerne prøve de gode produkter – tror de ville være gode til mit halvkrøllede krusehår :-)

 2. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt! Har efterhånden prøvet det led at købe nye produkter for en formue og så har det alligevel ikke været det helt rigtige. Den her konkurrence er jo en super oplagt mulighed for at finde det rigtige. Krydset fingre! :)

 3. Er ved at løbe tør for shampoo/balsam og har længe overvejet at prøve en sulfatfri variant for at se om det kunne stoppe mit fælderi, så denne præmie ville helt sikkert falde på et tørt sted ;-P
  :-) Sacha

 4. Wow! Sikke en lækker præmie. Mit hår kunne virkelig godt trænge til en ordentlig gang forkælelse. Jeg er med!!

 5. Virkelig fed konkurrence! Jeg krydser mine små fingre for at jeg vinder:)
  – hav en god dag Emily!

 6. Jeg ville blive så glad for at vinde præmien!! Min mor har snart fødselsdag og da SU’en ikke rækker så langt, hvad kunne så være mere fantastisk end at forkæle hende med en masse lækre produkter.
  Jeg krydser fingre!!

 7. Som stor fan af L’oreal Hair Expertise, vil jeg være overordentlig glad for at vinde dette formidable sæt – og dermed udvide mit kendskab med flere profukter i serien.
  Kærkomment i dette efterårsvejr, som hverken jeg eller mit hår er fan af.
  Glædelig tirsdag ;)

 8. Lækker konkurrence. Ville være dejligt at prøve et alternativ til de lidt dyre PP-produkter, som jeg er blevet afhængig af efter du har anbefalet dem :)

 9. Dem vil jeg gerne have fingre i. Måske der er et vidunderprodukt til naturkrøllet hår? :-)

 10. Super lækker, jeg krydser fingre for , at de lækre sager lander hjemme hos mig.

 11. Uh jeg vil gerne vinde den dejlige præmie! Jeg synes at mit hår er svært at regne ud (det er halvtykt/stridt) og lever desværrre meget sit eget liv. Så det ville være dejligt at kunne prøve sig frem med en masse gode produkter. Tak for en skøn blog også!

 12. Hold da op nogen lækre produkter! Det var da en helt vild fed konkurrence :-) dem ville jeg meget gerne vinde.

 13. Åh, hvor gad jeg godt at vinde! Jeg er en af dem, der har fundet ud af at sulfater slet ikke går sammen med mit krøllede hår, efter at have læst dit indlæg, så sådan en gang hårprodukter ville redde mig langt ud i fremtiden.

 14. Hvor ville det være perfekt til et tørt hår, og tilmed en skøn fødselsdagsgave:)

 15. Håber jeg vinder! Mit hår trænger til kærlighed så det kan blive klar til at gå efteråret og vinteren i møde :) Jeg krydser fingre!

 16. Mit hår trænger virkelig til forkælelsesdag, men pengepungen er desværre ikke enig lige for tiden.. Det vil simpelthen være sååå lækkert at vinde disse skønne produkter :D

 17. Herlig konkurrence. Særligt når vi nu går i mod de kølige måneder, hvor mit hår plejer at være temmelig udfordret – krus, knækkede spidser og lige rigeligt elektricitet er desværre en fast part af min vinter. Mon ikke denne gave ville hjælpe mig langt hen ad vejen :-)

 18. Årh, det kunne være så lækkert at vinde de lækre L’Oréal produkter, de lyder vildt gode. Dem kunne jeg godt tænke mig at prøve!! :)

 19. Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder af alle disse skønne produkter! :-) Det er jo helt vildt!

 20. Hvor lækkert, ville næppe få brugt det hele selv, men er sikker på at mine veninder ville blive endnu gladere for mig. Det ville man sikkert godt kunne få en god tøseaften ud af at afprøve. :)

 21. Ih, hvor vil jeg gerne blive en af de heldige for en gangs skyld! Tak for en skøn blog :)

 22. Ja tak :-) Lækker præmie! Har længe kigget på den nye serie fra L’oreal og kunne rigtig godt tænke mig at prøve den :-)

 23. Mit hår har så meget brug for nogle lækre produkter i det her kommende vinter-vejr! Jeg krydser fingre :-)

 24. Sikke dog en lækker konkurrence – den ville jeg slet ikke have noget imod at vinde :) Jeg har igennem længere tid haft problemer med mit hår, jeg tabte en del af det og kunne ikke finde ud af hvorfor – så det kunne være rigtig spændende at prøve nogle nye produkter :) Og så ville det også være skønt at kunne dele noget af præmien med mine veninder.

 25. Åh, hvor lækkert! Er netop kommet hjem fra en måned i KIna, og mit hår reagerer ikke pænt på klimaforskellen, så kunne helt sikkert godt bruge sådan et kit!

 26. Årh en kanon giveaway :) ! Begik den kæmpe fejl at være hårmodel tilbage i 2009, jeg gik fra at have lækkert gyldenblond hår til at blive platinblond på 14 dage, hvilket vil sige jeg blev farvet hver anden dag! Oveni skulle jeg styles med små krusede krøller så det blev rigtig ødelagt og enden på det hele var at halvdelen af mit hår faldt af og jeg kunne intet stille op med det, lignede en lille trold (du ved dem man kunne få i forskellige farver og størrelser der fulgte sådan et lille hus med) med kruset ødelagt hår ! Siden da har jeg prøvet alt for at få mit lækre, bløde, tykke hår tilbage ! Så derfor ville alle disse produkter gøre det meget nemmere at finde det helt rigtige produkt til mit hår :)

 27. Håber jeg vinder – mit hår trænger til en kærlig hånd- særligt nu hvor efteråret og vinteren går os i møde :)

 28. Sikke en lækker konkurrence! Jeg krydser fingre, det ville være lækkert med lidt pleje til mit efterårstrætte hår :)

 29. Eeeej det mener jeg virkelig inderligt – jeg VIL vinde den her!
  Mit hår er så ødelagt og jeg har bruuuug for de her produkter ..

  :-D

 30. Jeg er sikker på, at min lange – og lidt forsømte, må jeg indrømme – studentermanke ville have godt af at stifte bekendskab med Expertise-serien. Den har jeg kun hørt godt om. Jeg krydser fingre!

 31. Du kan da bare det der med at udlodde herligheder på en dag, hvor man lige trænger til lidt. Fantastisk! Jeg skal til tiltrængt frisør lige om lidt, og ville da gerne have lidt ekstra pleje med i købet!

 32. Ihh en lækker konkurrence især når ens hår både er farvet, krøllet og tørt:)
  Samtidig med at man kan prøve hvad der giver den bedste effekt i eget hår kan man forære lidt væk til dejlige veninder, elsker dele præmier, det er jo ren win-win:)

 33. Ej en lækker konkurrence. Den gad jeg virkelig godt vinde, så jeg kunne forkæle mit hår, som desværre bliver lidt nedprioriteret her under min graviditet.
  God dag :)

 34. jeg krydser fingre!
  er stadigvæk på jagt efter en shampoo, som virker for mig uden at SU budget bliver strammere

 35. Jeg er netop gået ind i kampen mod et sundere hår! Ingen føn og absolut Ingen glattejern.. Det ville være helt perfekt, at vinde alle de lækre produkter !

 36. Årh, det kunne være lækkert at vinde!
  Jeg er stor fan af PurePros sulfatfrie produkter, men har endnu til gode at prøve L’oreals.

 37. Er allerede hoppet på EverStrong, og vil mægtig gerne prøve de andre produkter. Det nyklippede feel og fine spidser har holdt lidt længere end de plejer med EverStrong shampoo og balsam

 38. Hold nu op det lyder lækkert, krydser fingre for at jeg vinder! God tirsdag :)

 39. Lækkerier! Det ville ikke være dårligt at slippe for at betale dyre domme for lækkert hårgear det næste lange stykke tid OG ovenikøbet kunne forkæle bedsteveninden :)

 40. Lækker give-away, ville elske at vinde både til mig og veninderne. Perfekt supplement til nogen gode adventskalendre :-))

 41. Det er den eneste serie jeg bruger for tiden. Æælsker det der sulfatfrie til mit krøllede hår!

 42. Jeg er altid i tvivl om hvilke produkter jeg skal købe, for mit hår formår at være fedtet og tørt på samme tid. Så det ville da virkelig være skønt at prøve alle disse produkter!

 43. Jeg er ikke altid så god til at kommentere, men i denne anledning, vil jeg sige dig tak for en skøn blog :)

 44. Holy moly!!! Ville elske at kunne forkæle mit hår.. Plus, så ville heg også kunne forkæle min mors krøller! Slet ikke dårligt..

 45. Eeeej hvor dejligt! Er så træt af produkter der er propfyldt med alle mulige kemikalier, så det lyder da bare super at de her både er sulfat og silikone fri! :-)

 46. Fed præmie! Leder efter en ny serie, da jeg ikke er helt tilfreds med min nuværende hårprodukter… Kunne være sjovt at prøve disse

 47. Wow en lækker præmie!! Kunne være rart at vinde disse dejlige plejende produkter.. Vil hvert fald krydse fingre!!;)

 48. Sikke en fed konkurrence! Det kunne være lækkert med nye gode produkter til håret i denne kolde tid.. :-)

 49. Det ville være rigtigt dejligt at vinde de her hårprodukter, for mit hår er virkeligt tørt og trænger til seriøs pleje

 50. Sikke du forkæler os (eller de få, heldige)!
  Jeg kunne i den grad godt trænge til noget kærlig behandling af mit hår, så jeg håber, jeg vinder.
  Og tak for en meget dejlig blog, Emily. Det er rart med en mode- og livsstilsblog, der på ingen måde er tomhjernet.

 51. Uhh.. Mit hår ville elske mig! .. min kæreste måske lidt mindre for manglende plads på badeværelset ;)?

 52. Denne skønne konkurrence vil jeg ikke gå glip af:) en skøn og dejlig præmie til den kommende måneder så håret kan opfriskes:)
  Mie

 53. Som en lille fattig studerende, ville det være guld værd at vinde dette lækre sæt!! Det er pt ikke lige hårprodukter mv. der bliver sat højest på indkøbslisten – desværre! :)

 54. Hold da op en dejlig præmie :) ville elske at dele den med min søster :D puha mit hår kunne godt nok os trænge til den forkælelse :D

  God tirsdag til dig :)

 55. Ej den her konkurreence er jo næsten for god til at være sand! Nøj hvor jeg krydser mine fingre og tæer :)

 56. Jeg er lige løbet tør for alle mine hårprodukter, samtidig med at kontoen løb tør; den her konkurrence er jo lavet til mig ;)

 57. Tirsdagskonkurrence? FEDT! Så er det okay, at sidde og skrive opgave (og drømme om efterårsferie). Lige noget for mit elskede hår :)

 58. Flot blog og en lækker give away, som helt sikkert ville kunne få bugt med mine daglige hårkriser!

 59. Den konkurrence er da bare for god! Jeg krydser fingre og tæer for at være så heldig at vinde :)

 60. Jeg har kun proevet deres balsam fra EverPure, men den er super laekker. Tak for en dejlig blog.

 61. Hold da helt op en lækker konkurrence. Ville være så lækkert da jeg er i gang med projekt langt hår igen :) men er så uheldig at ha’ meget uregerligt hår som trænger til masse pleje hver dag. Ville hvert fald hjælpe mit hår godt på vejen :)

 62. Åh, hvor ville jeg gerne vinde! Holdt for halvandet år siden op med at farve mit hår i håb om, at det ville få fordums saft og kraft tilbage, når den slemme, slemme farve var ude. Ak nej! Måske sulfatfri shampoo er det, der skal til?

 63. SU’en leverer desværre ikke overskud til, at mit hår kan blive forkælet ned sådanne nogle lækre produkter (hvilket manken også bærer præg af :/) .. Så at vinde disse produkter ville være for godt til at være sandt – og medfører den skønneste luksus for mig og evt. også et par stykker af mine lige så ramte SU-veninder.
  Lækkert, du laver disse små konkurrencer :D

 64. Lækker overraskelse af vågne op til en tirsdag morgen, som ellers står på lektier og hård håndboldtræning! Jeg vil først lige sige din blog er virkelig fed og besøgte den for første gang for et par dage siden, og elsker den allerede :)
  Dernæst håber jeg på, at blive en af de to heldige vindere, fordi jeg er 16 år og ikke har økonomien til at shoppe alle de lækre produkter :D
  Forsat god tirsdag til alle :)<3

 65. Hvor er det en fantastisk præmie. Mit hår kan slet ikke komme i gang med efteråret og trænger i den grad til noget nyt pleje… Jeg vil meget gerne prøve serien af :-)

 66. Uhh en lækker gave! og en god måde at finde ud af hvad der passer til ens hår :)

 67. Nej, hvor ser det godt ud og lige noget jeg kunne bruge! Krydser alle tær og fingre!

 68. Årh for en fed konkurrence! Mit stakkels hår ville virkelig have godt af, hvis jeg vandt.

  Er overgået til sulfatfri hårpleje for nogle måneder siden, og det er helt fantastisk til mine krøller og min irriterede hovedbund.

  Jeg krydser mine små pølser for at jeg er heldig <3

 69. Jeg elsker virkelig din blog, den er vildt inspirerende. Der er ikke noget bedre end at komme ind på din blog en regnvejrs dag og blive i godt humør! Jeg håber du har en god efterårs ferie^^

 70. Ej, en lækker konkurrence :) Jeg kunne nemlig rigtig godt bruge noget pleje til mine lidt for tørre spidser :)

 71. Åh mit hår trænger sådan til lidt pleje og kærlighed. Vinteren plejer at være hård ved det, så jeg krydser fingre for, at det får mulighed for at prøve en masse af disse fine produkter :)

 72. Jeg fælder helt vildt efter jeg for nylig fødte en lille datter, så mit hår kunne sagtens bruge en ordentlig saltvandsindsprøjtning. OG jeg har fødselsdag på lørdag!

 73. Jeg sætter min lid til, at disse produkter kan redde mit hår fra ørken-døden! Ligemeget hvilke produkter, jeg bruger, tørrer mit hår ud eller kruser..jeg har efterhånden været et utal af produkter igennem! Jeg krydser fingre for, at jeg får muligheden for at prøve disse!

 74. Sjet, hvor er det bare lige hvad mit trætte, klorslidte (på trods af brug af badehætte) hår har brug for! Jeg krydser fingre for, at jeg kunne løbe af sted med en af præmierne!

 75. Amen altså… Denne konkurrence er for lækker til at lade vær med at prøve at vinde (selvom vi er nogle der må gå forgæves hver gang), så jeg bliver simpelthen nødt til at gøre en indsats her! Det ville være en for lækker præmie til mit altid problemfyldte hår, som er slidt, tyndt og ofte har nogle dårlige dage..
  Krydser fingre BIG time! :-)

 76. Super fed konkurrence. Lyder virkelig lækkert med hårprodukter fra L’oréal! Mit efterhånden slidte og krusede hår kunne godt bruge sådan en omgang :)!

 77. Hvor ville jeg elsker at kunne forkæle mit eget hår og samtidig give til mine veninder af det. Det ville være fantastisk!

 78. Super god ide at man kan vinde det hele, så er der en chance for at man finder det helt rigtige til ens hår. + jeg er på jagt efter hårolie så krydser fingre for at det bliver her fra :)
  -Marie

 79. Åh det vil jeg virkelig gerne vinde – døjer med dumt vinterhår og det vil have godt af forkælelse :-)

 80. Uhh det lige hvad mit vintertørre hår har brug for, så de må mere end gerne kommer og bo hjemme hos mig..!!!

 81. Sikke en lækker konkurrence! Den kunne jeg så godt tænke mig at dele og afprøve med min roomie:)

 82. Nøj, hvor ville det være luksus! Især, når mit krøllede og dermed rimeligt krussede hår her til efteråret ikke skriger på andet end at blive forkælet med nogle lækre produkter :-)

 83. Alt for godt til at være sandt! :D jeg elsker din blog, og ja, jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve lykken med at vinde :D hihi.. Ønsker alle andre hele og lykke også :D.
  Knus

 84. Orv, hvor lækker en konkurrence – som kaldet nu, hvor vinteren lurer og man kan bruge kolde, mørke dage på forkælelse til sit hår og sine veninder. Jeg krydser hvert et kruset hårstrå for at blive en vinder…Bare i den her konkurrence… ;)

 85. Lyder godt nok lækkert :D Jeg har endnu ikke fundet de helt rigtige hårprodukter og er lidt træt af at eksperimentere ;)

 86. Hej nej hvor ville jeg godt vinde den her serie af fantastiske hår produkter til min datter hun har langt tykt hår der godt kunne trænge til en klipning men nej. Når hun vågner om morgnen og ikke har taget sin knold ud om aftnen ligner det en høstak jeg tror lige at der skal sådanne noget til for at hun får det lækreste velplejet hår. Jeg krydser finger for at det bliver mig der får lov at overraske min datter :)

 87. Flot konkurrence – jeg har aldrig prøvet denne serie, det ser rigtig spændende ud. Håber jeg vinder :-)

 88. Ej en lækker konkurrence!
  Jeg kæmper både for at få mit hår til at vokse sig længere, blive mere glansfuldt og blødere – det kunne være så fedt at kunne prøve disse produkter for at hjælpe mit hår på vej.
  Håber virkelig at jeg vinder!

  Forresten, jeg elsker din blog og læser den hver dag.

 89. Lækkert! Jeg bruger allerede én af shampooerne, men det kunne da være totalt luksus at få lov at prøve, om nogle af de andre i virkeligheden ville være bedre for mit hår.

 90. Wow, det ville jeg gerne vinde. Mit hår er helt tosset for tiden, måske det var på tide at give krøllerne en pause fra sulfater?
  Kh Malene

 91. Sikke dog en mega lækker konkurrence! Min hår (og jeg selv) ville elske at vinde sådan en pakke lækre produkter!

 92. Lækker konkurrence. Mine naturkrøller kunne så absolut godt trænge til lidt førstehjælp:-)

 93. Ej det ville være fantastisk at vinde noget lækkert til håret, især nu når vinteren slider lidt for meget på det! :)

 94. Årh, mit solfarvede, meget slidte lange hår ville virkelig suge sådan en omgang forkælelse til sig her hen over vinteren – det ville bestemt gøre gavn :D

  Krydser fingre! ;)

 95. Ååååh hvor kunne mit hår godt bruge en sådan en omgang!!

  Jeg har for nylig ændret mine kost- og træningsvaner ret voldsomt, hvilket desværre har sin effekt på håret :( Så i takt med at kroppen ændrer sig til det bedre, bliver håret værre. Det er vildt frustrerende, eftersom man gerne ville at det hele skulle spille!! :-)

  Så jeg stemmer på mig – og lover at dele med veninderne :-D

  Fantastisk konkurrence!

 96. Sikke en fin konkurrence! Har længe gerne ville prøve Hair Expertise serien, så det ville være fantastisk skønt at vinde :-)

 97. Eeeej, mit hår har så meget brug for det her! Jeg har længe tænkt på at prøve sulfatfri, men pengene har simpelthen bare ikke været til det. Kom så, kom så, kom så! :)

 98. Som fattig studerende ville det godt nok være lækkert at vinde den omgang der! Mit hår ville bestemt have godt af at blive forkælet lidt for en gangs skyld. Så nu er det vel bare at krydse fingre og håbe på at det bliver mig! :-) :-)

 99. Krydser virkelig fingre, hvem gad ikke godt have ligeså lækkert hår som dit set ud til at være? :-)

 100. You can sign me and my hair in !
  Jeg krydser fingre og hårstrå for at jeg måtte blive den heldige vinder af denne lækre konkurrence ! Og så kunne produkterne jo passende deles med mine skønne veninder, L’OREAL because me and my friends are worth it ! ;-)

 101. Wauw, der er maaange produkter. Jeg krydser fingre og håber det lykkedes, så ville jeg og mine tre søstre kunne dele dem ;) God tirsdag :D

 102. Hvor ville det være fedt at vinde alle de lækre produkter til mit efterårs-kedelige hår! :)

 103. Ej, hvor lækkert! Så er der godt nok produkter nok til laaaang tid :-) Hvor vil jeg dog bare gerne vinde :-D

 104. Jeg har gået og kigget lidt efter loreal expertise produkterne, men jeg har ikke fået prøvet nogle af dem endnu. Den her konkurrence er jo en helt perfekt mulighed for at få prøvet dem ALLE af!

 105. ;-) nøj der er meget “hår”der gerne vil vinde denne overlækre præmie…
  Inklusiv et hoved (mit) med Meget & langt forkælelses-tørstigt-hår ;-)

 106. Nøj en lækker konkurrence, som mit hår ville være evigt taknemmelig for :) På SU er det ikke meget luksus af den slags, så kunne være dejligt at få lidt hverdags wellness ind i badeværelset :D

  Tak for en skøn blog, Hilsen Ditte

 107. Ville da ikke være helt dårligt at vinde! De ville bestemt pryde mit kommende badeværelse i min nye lejlighed :-)

 108. Uh dem gad jeg godt vinde! Har prøvet den lilla shampoo, men vil gerne prøve alt det andet! :)

 109. Ej hvor død lækkert! Jeg læste dit blogindlæg dengang du skrev om Hair Expertise, og lige siden har jeg faktisk overvejet at købe serien! Tror serien er helt perfekt til mit hår, og er faktisk næsten lige ved at løbe tør for den anden serie jeg har fra Moroccan-Oil (som forresten også er rigtig godt). Men det ville være super fedt at få testet serien fra L’oreal, og jeg er sikker på det ville gavne mit hår med en ordenlig omgang L’oreal produkter ;)
  Derudover er det en super fed konkurrence du har fået på banen! det må jeg give dig!
  -Benedicte

 110. Woaw, sikke en vild konkurrence! Nu fælder jeg ret meget, så det ville være super med nogle produkter til at vedligeholde og pleje det hår der bliver siddende på hovedet :)

 111. Sikke en dejlig tirsdag! Ville elske en komplet hårplejeserie, lige hvad mit sol-skadede tynde nordiske hår kunne trænge til :)

 112. Wow en lækker præmie! Jeg har snart prøvet jeg ved ikke hvor mange hårprodukter og har stadig ikke fundet det helt rigtige, så jeg krydser fingre :-)

 113. Sikke en lækker konkurrence! Min hovedbund driller mig rigtig meget, men så læste jeg her på din blog, at jeg skal undgå sulfat i min shampoo/balsam, så jeg smuttede ud på badeværelset og tjekkede – og ja, der var sørme sulfat i både shampoo og balsam! Derfor vil jeg super gerne vinde Hair Expertise-serien. Dog bruger jeg ikke SÅ mange produkter, så jeg vil nok dele præmien med min mor eller søster eller måske endda begge :)

 114. Hvor ville det være lækkert at vinde alle de lækre hårprodukter. Ikke mindst at kunne forkæle sit eget hår, men måske og et par heldige veninders ;-)

 115. Wow en fantastisk konkurrence! :-)
  Det vil helt klart redde mit enormt trælse, tykke, halvkrøllede og vildt krusede hår.

 116. Vild præmie! Jeg er lige begyndt at eksperimentere med EverPure – og ville slet ikke have noget imod at kaste mig over resten af serien :) Så kunne det være at min frisør kunne lade være med at pointere mit tørre hår…

 117. Ville være dejligt at prøve L’oreal Hair Expertise! vild præmie! Jeg krydser fingre :)
  Tak for en meget dejlig blog, Emily ;-)
  Anna

 118. Åh, jeg har lige taget det store skridt at få klippet mine lange lokker, der ellers har fulgt mig trofast – en skøn gang pleje til mit kortere hår ville være helt fantastisk at få fingrene i!

 119. Wowsa en masse hår-herligheder. Jeg ville lave hårspa for mine veninder og sikkert også mine søskende med alle de produkter…

 120. Det ser meget lækkert ud – så er der mulighed for at prøve sig frem til det bedste produkt til ens hår..

 121. Hold nu op, en lækker konkurrence! Jeg kunne godt tænke mig at prøve den grønne guldfarvede serie. Og jeg har to veninder, der med garanti ville sætte pris på de to andre serier.

 122. Det kunne være FEDT at vinde de mange lækre hår-produkter fra L’Oréals sulfatfri serie. Har en manke, der nyder godt af hårtips herinde fra bloggen, og især skiftet fra sulfater til sulfatfri har gjort mit hår meget mere lækkert og medgørligt! Håber at vinde :-)

 123. Kunne vildt godt tænke mig at vinde den her konkurrence, den er virkelig fed. Jeg har utrolig tørt hår og har stadig ikke fundet det ideelle mirakel middel til at løse dette. :)

 124. Ihh jeg kunne godt tænke mig at prøve et sæt sulfatfri shampoo og næsten-silikone-fri balsam! Har hørt så meget godt om det, men endnu ikke afprøvet det, måske dette var chancen? :)

 125. Jeg håber jeg vinder, mit uregerlige krøllede hår ville virkelig have gavn af at jeg fandt de helt rigtige produkter :O)

 126. Wow wow wow en vild giveaway! Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg aldrig mere brokke mig over mit elendige held :D

 127. Det ville ikke være galt at vinde sådan en skøn præmie som denne! Håber jeg er i blandt en af de heldige :-)

 128. Uhh de ser lækre ud. Jeg mangler virkelig en del hårprodukter, så ville være lykkelig hvis jeg kunne vinde disse :D

 129. Jeg har prøvet L’Oréals sulfatfri serie, Hair Expertise før, og været meget tilfreds. Desværre løber pungen hurtigt tom, når man som ejer af utrolig langt hår (65 cm langt!!!!!) og tykt hår, ønsker at give håret de produkter det drømmer om. Jeg ville blive så glad for at vinde!!!

 130. Jeg leder altid efter en god og prisvenlig shampoo, så denne konkurrence falder lige på det rette sted :)

 131. Sikke en masse præmier, til mig selv og til min mor som bruger den billigste bodyshower og shampoo fra supermarkedet :S – jeg lægger straks et lod i puljen :)
  Tak :)

 132. Hold nu op en lækker præmie! Kunne virkelig godt have brug for nogle nye lækre produkter – og så ville jeg nok også forkæle min kære mor og bedste veninde med lidt lækkert! Krydser fingre! :-)

 133. Jeg har endnu ikke fundet den optimale shampoo og balsam til mit afblegede lidt tørre hår. Ville være skønt at prøve nye produkter af :-)

 134. Hvis jeg bliver den überheldige vinder, skal mine kvindelige familiemedlemmer forkæles med lækre adventspakker i år

 135. Lækker konkurrence! :-) Lige hvad jeg står og mangler til mit tørre efterårshår :-D

 136. Det er lige sagen for en som mig, som snart mangler en masse produkter, men har svært ved at få råd til dem når jeg er på SU. Jeg vil rigtig gerne vinde alle de lækre produkter (og tror jeg vil give et eller to af produkterne til en sød studie-veninde, så hun også mærker lidt glæde af det) :-)

 137. Uh, alt det ville jeg gerne prøve. Gid noget af det får min pistne, udgroende pagefrisure til at vokse hurtigere…

 138. Det er for vild en præmie!! Mit hår er virkelig tykt, og kunne godt trænge til en ordentlig omgang pleje fra 18 lækre produkter :)

 139. Wauuuw! Det er jo (næsten) alt for meget! ;-)
  Det er lige hvad, alle kvinder drømmer om. Helt perfekt!

 140. Skøn forkælelse til håret nu hvor vi går vinteren i møde! :-D Det kunne jeg i hvert fald godt bruge :-)

 141. Lækker konkurrence! Så er det bare at krydse de fingre, som forhåbentlig snart står med produkterne :)

  Tak for verdens bedste blog Emily!

 142. Nøj, en lækker konkurrence! Mit hår er kedeligt og trist for tiden, men det tror jeg helt sikkert hair expertise produkterne kunne hjælpe på!

 143. Uhh en lækker konkurrence!! Jeg har haft rigtig meget problemer med tør hovedbund, og efter at have læst dine indlæg om curly girl metoden for et par år siden (som jeg er meget glad og taknemmelig for at du har skrevet! :-) ), har jeg brugt metoden i lang tid – brugt sulfatfri shampoo og stort set ingen stylingprodukter(medmindre de opfylder kravene) lige siden, hvilket har hjulpet mig utrolig meget.
  Nu er jeg så ved at løbe tør for min shampoo(Og SU’en rækker desværre ikke særlig langt), så det kunne være lækkert med en masse nyt – og måske opdage nogle nye favoritter. Og det kunne også være lækkert at kunne begynde at bruge styling produkter igen, da jeg har rimelig stort, langt, vildt og uregerligt hår, som er meget svært at sætte.
  Så jeg krydser alt hvad der kan krydses og siger tak for en fantastisk og hyggelig blog, som jeg nyder at læse ;-)

 144. Det kunne være skønt at vinde alle de lækre produkter til mit hår og til teenageren jeg har hjemme, som i den grad går op i sit hår ;)) min søn!

  mange hilsner
  Lene. :)

 145. Ih, sikken lækker præmie! Ville elske at vinde den og kaste mig ud i et sulfatfri eventyr;-)
  Rigtig god dag!

 146. Uh, det ville ikke være skidt at vinde! Med en sart og tør hovedbund, kan det at købe shampoo, balsam osv godt blive en dyr fornøjelse, så denne præmie ville bestemt falde på et tørt (høhø) sted :)

 147. Måske man kunne komme et skridt nærmere enden på hovedbundsproblemer og fældning i massive mængder med den pakke! :)

 148. Uha! det ville være lækkert at vinde konkurrencen. Især den “hemmelige hårolie” lyder spændende

 149. Nøj hvor lækkert…. Lige hvad mit hår kunne bruge til den kommenede vinter! Og lang tid efter ;)

 150. Denne konkurrence er jo den bedste – et rent drømmescenarie!! Jeg er i øjeblikket i gang med at lave mine hårvaner om, og prøver at finde produkterne, der passer bedst til mit år. Det ville jo være fantastisk, hvis jeg så kunne vinde hele 18 forskellige produkter.

 151. Sikke en fed konkurrence! Jeg vil være ellevild med at vinde, lige siden jeg læst dit indlæg om curly girl og siden om de sulfatfri produkter, har jeg endelig fået kontrol over mit krøllede garn :-)

 152. Det er da vel nok er skøn præmie. Jeg har netop lært forskellen mellem lækre produkter og de almindelige fra supermarkedet… og ja, der er en forskel. Vinder jeg vil jeg dele med to af mine nærmeste som er på barsel og kan bruge lidt ekstra luksus.

 153. Wow. Det er godt nok rar tirsdag :)
  Har endnu selv kun fundet én enkelt shampoo som dur til mit hår, det kan simpelthen ikke tåle at der er noget særligt i. Ville være så dejligt om man kunne udvide sortimentet en lille smule.
  Hav en dejlig tirsdag Emily.

 154. I jagten på langt hår (kan afsløre at det er en hård kamp), er jeg stadig på udkig efter gode produkter til mine nye hårrutiner. Smider derfor et lod i puljen

 155. Fedt konkurrence :)
  Forsøger selv at få mit hår langt efter det har været kort, så det har brug for en masse gode produkter til at vokse sundt ud :)

 156. Det kunne være helt fantastisk at vinde. Mit tørre og stadigt fældende postgraviditetshår kunne virkelig godt trænge til noget pleje!

 157. Jeg sad netop lige og kiggede på nettet efter nye hårprodukter, og så ser jeg dit indlæg – det kom som sendt fra himlen! Aner ikke hvad der sker for mit hår for tiden, men det er kruset, spaltet og bare ikke optimalt. Det håber jeg denne serie kan hjælpe på, så jeg gad mægtig gerne vinde :-)

 158. Wow:) Sikke en lækker præmie. Mit hår kunne virkelig godt trænge til en ordentlig gang forkælelse.

 159. Årh hvor ville det være lækkert at prøve alle de produkter så man kan pleje sit hår godt og grundigt til vinteren!

 160. Åhh hvor ville jeg ønske at vinde al den lækre pleje til mit lidt efterårs-slidte hår :)

 161. Wow, det ville være det fedeste at vinde! Jeg ville elske at dele dem med mine veninder!

 162. Hvor ville det være dejligt at kunne prøve en masse nye produkter, plus spare lidt på hårplejen som studerende :-) krydser fingre….

 163. Efter farvning, sol og saltvand trænger mit hår til en god omgang pleje! … Ellers falder det af :)

 164. Det er virkelig en lækker præmie og min høstak kunne efterhånden godt trænge til lidt kærlig pleje, så jeg vil da meget gerne vinde :)

 165. Det kunne være noget til mig, da jeg så gerne vil finde en serie der passer til mit krøllede, tørt og flyvende hår.

 166. Dejlig præmie her til den kolde vintertid. Er helt sikkert noget jeg og veninderne vil elske at forkæle os med.

 167. Jeg krydser fingre! Mit hår opfører sig frygteligt efter at have mødt det københavnske brusevand.

 168. Jeg har endnu at finde den ‘perfekte’ hårplejeserie, hvis denne da overhovedet findes.
  Håber at få muligheden for, at se om denne er mit perfekte match – krydser alle mine hår i håbet m held og lykke :)

 169. wow en dejlig præmie!!! :) Mit hår kunne virkelig godt trænge til en ordentlig gang forkælelse!!!!

 170. Det lyder da som en rigtig lækker mulighed for at prøve nogle nye produkter :)
  Står selv og skal skifte shampoo, da jeg den sidste måneds tid pludselig døjer med fedtet hår – som ikke engang tørshampoo kan redde! Det er forfærdeligt og kan virkelig stresse en morgen, så det ville da være sjovt at kunne prøve en masse forskelligt :)

 171. Hej…helt fantastisk…håber heldet er med mig denne gang :)
  Følger din side hver dag som også er fantastisk.
  kh
  Malene

 172. Overdådig konkurrence og helt sublim mulighed for at prøve produkter af og finde det helt rigtige.

 173. Jeg er ny i Danmark, og det har været svært at finde de rigtige hårprodukter, fordi vand og luft har været barske på mit hår og tørrer det ud meget hurtigt. Denne pris ville være fantastisk til at hjælpe mig med at finde ud af, hvad L’Oreal produkter vil give mit hår tilbage sin sundhed og glans!
  Krydset fingre!
  :)

 174. Din curly Girl guide har gjort underværker for mit hår, tak! Håber disse produkter kan blive mine :)

 175. Som studerende er budgettet til fine og dyre hårprodukter ikke lige det, som bliver prioriteret højest, hvilket ofte resultere i, at der går læææænge imellem mit hår bliver klippet og plejet med fine ting. Derfor kunne det da være rart med sådan en gave at forkæle lokkerne med. :-)

 176. Åh, hvor ville jeg dog gerne kunne pleje mit hår her i efterårs- og vinterkulden (når den nu engang kommer… ha ha) med de lækre produkter! Og mon ikke min veninde får en flaske eller to – bare for at sprede lidt varme ;-)

 177. Argh jeg ville gerne vinde. Har så længe gerne ville prøve deres nye serier, da jeg har hørt så meget godt om det. Fra både dig men også mange andre. Og hvad ville ikke være bedre end at prøve dem alle. Så kan man virkelig se hvad der passer til en. Har selv fedtet kedeligt hår, så ved aldrig rigtigt hvad jeg kan bruge. Men håber denne serie måske kan blive den nye vinder. :)) krydser fingre!!!

 178. Selvom jeg har virkelig god karma i at finde billige shampooer for tiden, vil jeg ikke have noget imod et endnu større lager – og har jo heller ikke god karma i balsam, så det mangler jeg jo….;-)

 179. Jeg håber, at jeg i fremtiden skal tæmme mine vilde (men ret fine, hvis jeg selv og min frisør skal sige det) krøller med L’Oréals Hair Expertise-serien :)

 180. Trænger så meget til lidt god pleje til mit hår og inspiration. så jeg krydser fingre.

 181. Ville være skønt med nogle produkter, der kunne pleje og hjælpe mig med at styre mit krøllede hår :-) Ren forkælelse!

 182. Fed konkurrence – ville være skønt at dele med søster og veninder.

  Har prøvet den lilla udgave, og den kunne jeg godt lide.

 183. Jeg smider lige et lod i puljen også!

  Super lækker konkurrence :) hvem vil ikke gerne forkæles med lidt nye hårprodukter?

 184. Se det er da en mulighed man ikke vil lade sig gå forbi! Fantastisk konkurrence: )
  Krydser fingre..

 185. Kæmper med en manke, som er meget slidt og synes, at jeg har prøvet det meste, så jeg ville elske at teste nogle af L’Oréals produkter :-)

 186. Ohøj der:) ihh hvor disse baby’s vil passe ind hos mig…. Håber jeg vinder. Tak for en altid fantastisk inspirerede blog! Kh emma

 187. sikke en lækker konkurrence. og præmien ville mit alt for slidte hår nok også blive glad for

 188. Ih det gad jeg godt vinde!:) Efter et år med graviditet og amning trænger jeg bare så meget til at være lidt god ved mit hår igen med nogle lækre produkter!!:)

 189. Åhhh ville være en drøm, efter jeg har født og er begydt at amme forlader mit hår mit hovede i flæng. Hver gang jeg har vasket det ryger store totter af, ender snart som skaldet- så lidt god hårpleje ville ikke være af vejen ;)

 190. Skønt med vinterhårpleje for alle pengene. Det er rart at have, men (lidt) kedeligt at bruge penge på, så jeg krydser mine fingre.

 191. Ser vildt lækkert ud, mon ikke man skulle kunne finde det bedste til ens hår, vil jeg gerne :)

 192. Åh, min trætte, specialeramte (kan hår være det?!) manke kunne i den grad godt bruge et skud Expertise…

 193. Waaaaauw sikke en fantastisk præmie! Har længe haft lyst til at prøve hår-produkter uden sulfater da jeg har hørt de skal være gode mod krøller :) Jeg krydser fingre! God tirsdag derude :)

 194. Mit hår og jeg vil mægtig gerne vinde de produkter :) Vi krydser fingre!
  Hav det dejlig i efterårsvejret.

 195. Mit hår kunne godt bruge lidt forkælelse inden frost og kulde sætter ind :-) Krydser fingre!

 196. Sikke en masse lækre produkter – håber at jeg er den heldige vinder!!
  God aften, hilsen fra Katrine

 197. Uhh en lækker konkurrence! – Den ville bare være så lækkert at vinde til mit allerede vinter trætte hår ;)

 198. Århhh det ville mit hestegarn (og jeg) gerne vinde :D Som den heldige ejer af en stor, kraftig manke ville disse vist gøre underværker + det ville lune min ellers lidt slunkne SU-økonomi ;) Lige så flot mit hår kan være med den rette pleje, ligeså glansløst og høstak-agtigt bliver det hvis jeg bruger forkert (sulfatfyldt) shampoo osv.

 199. Det kunne være fedt at vinde, så kan jeg endelig finde ud af hvad mit underlige hår vil, uden at blive ruineret!

 200. årrhh sikke en over lækker konkurrence! Og ikke mindst en lækker præmie, den må nu godt ende hos mig… men det må den vil alle ;)

 201. Mit hår kunne godt trænge til sådan en gang produkter, så jeg krydser alle mine fingre, for at de ender hos mig :-)

 202. Din blog er til rigtig god inspiration og nu med mulighed for at vinde disse lækre produkter, bliver det jo bare bedre;-)

 203. Hej Emily, sikke en dejlig præmie :) Ville være så rart at vinde nu hvor vinden rusker i træerne, og mit hår…. Heheh……

 204. Uh, mon ikke der var et par eller flere af disse skønne produkter der ville kunne gøre noget godt for mit slidte og tynde hår :-) Jeg krydser fingre i hvert fald!

 205. Er sikker på mit hår og mine veninder ville blive glade for at få gavn af de lækre produkter!

 206. hold op for en præmie!
  Jeg døjer med hårproblemer her på linjen; det fælder og er tørt, så det ville være perfekt at kunne gå op opdagelse blandt disse produkter <3

 207. Jeg krydser så meget fingre! Hvem vil ikke gerne vinde super lækre produkter til håret i denne kolde efterårstid?! Kh. Charlotte

 208. Wow! Nice præmie! Min frisør har lige anbefalet mig at droppe hårprodukter med silikone, så jeg hopper med på vognen.

 209. Nøj hvor gad jeg virkelig godt, at det landede hjemme på min dørtærskel. Så kan det være lokkerne ville synes lidt bedre om vejrskifter after all. Lækker konkurrence :-) God dag!
  / S

 210. Halløjsa da, det ville mit hår blive glad for. Og så ville jeg være glad for at kunne dele sagerne med min søster.

 211. Altså sådan noget med en hemmelig hårolie, det lyder skisme spændende, så jeg er helt klar med.

 212. Lille chance for at vinde, men for søren hvor vil jeg gerne! Krydser alle mine fingre og tæer :-)

 213. Nøj, hvor vill jeg gerne vinde de produkter. Tror virkelig de vil være fantastiske for mit lange røde hår:)

 214. Det ville jo være usædvanligt fantastisk at vinde så mange lækre hårprodukter!
  Og tak for en dejlig blog! :)

 215. Puha, mit hår ville blive glad for en ordentlig omgang pleje, og så med nogle lækre produkter! Mit hår er stort og krøllet, så det skal have en masse pleje og kærlighed :-)

 216. Det ville være fantastisk at vinde, så jeg forhåbentligt igen kan få styr på mit meget slidte hår :)

 217. Efter din anbefaling af PP Treatment 1 har jeg prøvet den – og er in loove… Håber jeg vinder og får mulighed for at prøve flere af dine anbefalinger;)

 218. Har hørt så meget gode om den nye EverPure serie. Det hele ville pynte utrolig meget på min badeværelseshylde! :)

 219. Lækkert med sulfatfrie produkter til en ordentlig pris. Dem gad jeg godt forkæle mig selv og veninder med!

 220. Super lækre produkter som det ville være en drøm at vinde. Mit hår ville elske atomprøveforsøg nye produkter her hvor efteråret kommer snigende. Mørke aftner med masser af stearinlys, indendørshygge og tid til hårkure m.m.

 221. Ej! Jeg prøver den lilla lige nu og kan mærke stor forskel på mit hår, nu da det ikke får sulfater :) det kunne være vildt dejligt at prøve de andre produkter – en konkurrence med en fantastisk præmie

 222. Lækre produkter! Det kunne være super dejligt med noget pleje til vinterhåret.. :)

 223. Wauw, det kunne være lækkert! Ville nok også dele lidt ud af alle lækkerierne til søde veninder :)

 224. Meget lækker præmie, og helt sikkert nok til både mig og min datter. Vil så gerne vinde :)

 225. Skøn konkurrence ! Jeg har netop lige fået klippet mit hår i en kortere frisure (Efter mange år med helt langt hår), og det kunne derfor være super lækkert med lidt nye produkter til ny “hår-inspiration” :-)

 226. Uh, det ville ikke være dårligt til mine tørre krøller! Jeg lægger et lod i puljen og krydser fingre :)

 227. Wauw, det ville være en dejlig efterårsgave til mit hår! Det vil jeg meget gerne vinde :-)

 228. Hvor ville jeg blive glad hvis jeg blev den heldige – mit hår kunne godt bruge lidt ekstra forkælelse :)

 229. Sej konkurrence siger mit tykke in between-hår, der aldrig kan bestemme sig for, om det vil være krøllet eller glat!

 230. Jeg har faktisk kigget lidt på de produkter, for de ser lækre ud og ikke alt for dyre :) Men det kunne være rigtig dejligt at vinde dem, så de alle kan blive testet – og så ville det da være en ekstra dejlig fødselsdagsgave at få på lørdag ;)

 231. Jeg har prøvet et par af produkterne og er også sindsyg pjattet med den! De er virkelig gode, også i forhold til prisen når man tænker på hvad gode hårprodukter koster. Så jeg håber selvfølgelig på at vinde, så mit hår kan få ekstra meget forkælelse her i efteråret og vinteren :-)

 232. Jeg er allerede fan, bruger Ever Riche shampoo og conditioner og selv om jeg er langhåret, skal der kun en lille ært på hånden af shampooen og så skummer det så dejligt og er drøj i brug :-) Vil helt bestemt gerne prøve resten af serien.

 233. Aj hvor ville det være skønt at kunne afprøve hele serien og finde frem til de perfekte produkter. Jeg krydser fingrer helt til på lørdag

 234. Skke en dejlig konkurrence..
  Det er da den perfekte dele gave til mor, søster, veninde og sig selv..

 235. Jeg vil gerne være med i konkurrencen også – det lyder jo helt vildt lækkert :)

 236. Orv – en skøn præmie! Det kunne være fantastisk at forkæle håret og endelig skifte Elida shampooen ud med en forhåbentlig, lidt bedre shampoo der kan reparerere mit slidte amme-hår. Håber jeg er heldig!

 237. Jeg trænger virkelig til alle de lækre produkter, inden det onde, kolde vejr kommer og ødelægger resten af min høstak :P

 238. Sikke en dejlig præmie! Mit krøllede hår kunne helt sikkert godt trænge til lidt forkælelse her i efterårs/vintermånederne! Krydser fingre! :)

 239. Jeg er helt vild med der sulfatfrie shampoo og balsam, så ville da bestemt ikke genere mig at prøve alle de andre produkter også … slet ikke hvis de er gratis :)

 240. Hold da op en fed konkurrence! den ville ikke være helt værst at vinde ;-)
  God ferie <3

 241. Krøl, krus og SU på bankkontoen – det er bare ikke nogen god cocktail. Jeg kunne da godt bruge sådan en bunke lækre hår produkter til at forkæle og kontrollerer min manke med :-)

 242. Narjjj hvor ville det være en fantastisk ting at vinde – pænt hår. Det gad jeg godt prøve at have.

 243. Mit lange lyse hår trænger virkelig til en omgang ordentlig pleje efter sommeren, så det ville være virkelig fedt, hvis jeg vandt de her produkter som ovenikøbet er helt frie for sulfater! :-)

 244. Har tabt ca. halvdelen af mit hår siden jeg fødte min søn for 5 måneder siden. Mit hår skriger efter lækre produkter der kan kamuflerer mit hårtab…

 245. Sikke en lækker konkurence. Mit hår kunne i hvert fald godt trænge til en ekstra kærlig hånd efter sommerens sol og klorvand. Og så kan man jo altid bruge lidt ekstra til håret.

 246. Åhh jeg er også STOR fan af deres sulfatfri produkter – håber jeg er heldig at vinde dem her :)

 247. Sikke en lækker konkurrence! Ved lige hvem det skulles deles med :) Håber håber håber :)

 248. Holy moly en konkurrence, tror jeg ville sprede lidt glæde og dele goderne, hvis jeg vandt alt det :)

 249. hold da op en fantastisk stor præmie <3 wow det er lige hvad jeg kan bruge og ville elske at vinde den <3 en super forkælelse og ville blive i den syvende himmel hvis jeg vinder

 250. Har lige været til frisøren for første gang i over et år(!), så nu vil jeg gerne være god ved mit nyvundne sunde hår. Er sikker på, at nogle af produkterne kan hjælpe med det! :)

 251. Årh, mig, mig, mig. Vil dele dem mellem min mor og mig selv – jeg er på su, og hun går igennem en svær periode.

 252. Jeg vil mega gerne være vinderen ! Det vil være fantastisk at vinde så lækre produkter :)
  God dag til alle :)

 253. Nice mand! Mit hår ku’ have så godt af en plejende omgang det-ene-og-det-andet-fra-loreal :)

 254. Hej Emily
  Har fulgt din blog længe og specielt fordi du fik min øjne op for sulfat og silikonefri produkter (og den meste fantastiske frisør) som har forvandlet min uglerede til smukke krøller ville jeg elske at vinde L’Oreals nye produkter som du har talt rosende om :)

 255. Fed præmie. Det vil jeg gerne være med i lodtrækningen om. Mit hår trænger til kærlig pleje, så det ville være kærkommen.

  //Trine v

 256. Lækker lækker præmie. Det er lige hvad jeg mangler efter en graviditet og herefter amning der har taget hårdt på manken mangler jeg seriøst lidt til at friske parykken op med.

 257. Sikke mange produkter!! De vil vist kunne fylde mit badeværelse op, men tror nu jeg deler lidt med nogle veninder :)

 258. Wauw en fed konkurrence – krydser fingre for at jeg bli’r den alt for heldige vinder xxx

 259. Hej fine Emily, tak for en dejlig blog. Krydser fingre for, at det er mig, der skal vinde lækre hårprodukter.

 260. Måske den serie er lige hvad mit tørre og matte hår har brug for?? :-)

 261. Kæmper med en manke, som er meget slidt og synes, at jeg har prøvet det meste, så jeg ville elske at teste nogle af L’Oréals produkter :-)

 262. Hvor er det dog bare en fantastisk konkurrence ! Jeg har i mit sabbatår rejst en del, både til kolde og varme himmelstrøg – og det kan altså mærkes på mit nu slidte og ødelagte hår. Hele serien ville simpelthen redde det lange hår, og man kunne forhåbentlig slippe for at klippe en stor del af manken af :/
  Og mon ikke der kunne falde et par produkter af til min rejsemakker også!
  Tak for en dejlig blog!

 263. Åh, mit hår SKRIGER på at få lov til at prøve sådan en omgang! Jeg har længe været SÅ nysgerrig for at kaste mig ud i serien, men hvor skal man begynde!?-Dette må da være den oplagte mulighed for at finde ud af det..

 264. uhh, det vil jeg mægtig gerne vinde – har længe ville prøve sulfatfri produkter til mit tørre krusede hår :)

 265. ÅÅÅhhhh som jeg godt gider, at være den heldige vinder..
  Vil elske at prøve de forskellige produkter af og dimse rundt med olier og kure sammen med min datter og svigerdatter.
  Jeg krydser fingre

 266. Ej, hvor lækkert! Tror sulfatfri shampo og balsam kunne få mere af mit krøl frem. Krydser fingre! :)

 267. Øj, det ville være lækkert at vinde – mit hår bærer virkelig præg af en SU-indkomst og en travl hverdag, så det ville virkelig falde på et tørt sted. Og så er der jo så meget, at jeg ville kunne dele de lækre sager med dem jeg holder af :)

 268. Det lyder som årets gave! Jeg ville dele præmien med min storesøster og mor – men hårolien er min! ;)

  – Rigtig god ferie (hvis du har det)

 269. Hold nu op der er mange produkter.
  Jeg leder stadig efter de rette produkter til mit hår, så med denne præmie ville jeg da få god mulighed for, at få sporet mig ind på hvad der virker.
  Krydser fingre :-)

 270. Alt for lækker konkurrence siger jeg bare!! Håber jeg kan forkæle mit hår med disse smækre hårprodukter (I’ll keep my fingers crossed):-D
  – Hav en dejlig dag Emily!

 271. Den der giveaway tror jeg mit hår ville sætte pænt meget pris på at vinde! Nu er det kolde vejr på vej, og det kan altså blive et helvede for en pige med fint, krøllet, tyndt, skandinavisk hår. Kruset og elektrisk, nej tak. Hår-hjælp fra L’Oréal, ja tak!

 272. Der må da være et eller andet i den bunke af hårprodukter, der kan gøre noget godt for mit hår! :)

 273. Oh jeg har lige klippet mit hår som er derfor så sund og smuk lige nu, men som en studerende har jeg helt ikke råd til fine og dyre håprodukter for at lave mit hår bedst som muligt…det ville være helt fantastiskt at vinde!

 274. Uhh de produkter vil jeg gerne vinde. Med den tid vi går i møde, vil det være helt fantastisk. Mit hår trænger i den grad til lidt kærlig pleje. Jeg krydser fingre:-)

 275. Er enig med alle de andre om, at det da vil være en lækker omgang at vinde :) specielt nu hvor ens hår går vinteren i møde.

 276. Jeg begyndte for flere år siden at vaske mit hår efter curly-girl-metoden og produkter uden sulfater, efter jeg læste om det på din blog. Og hold da op en kæmpe forskel det har gjort for mit hår! Har også prøvet L’oréal-produkter og er meget begejstret for dem, så det ville være den ultimative selvforkælelse for mig :)

 277. Stod så sent som i lørdags og overvejede om jeg skulle købe denne serie. Har kun hørt godt om den og vil virkelig gerne prøve den. Det kunne jo være super lækkert at vinde serien og finde ud af præcis hvilken linje ens hår er gladest for.

 278. Mit hår ville have virkelig godt af alle de lækre sager fra L’Oréal. Jeg krydser fingre for, at jeg bliver én af de heldige vindere! :)
  Mange efterårshilsner
  Line

 279. Iiih, sikke mange fine konkurrencer der er for tiden! Vil super gerne prøve hele serien af!

 280. Åh, det er lige hvad min manke har brug for, efter en lang sommer – især nu hvor årstiderne skifter :)

 281. Med mit alt for filtrede og krøllede hår har jeg virkelig gået og overvejet at gå over til sulfatfrie shampooer. Lige noget for mig :b

 282. Igen har du formået at finde en super god præmie, ting som er nyttige og som man ved man får brugt :)
  Held og lykke til alle :)

 283. Uha en lækker konkurrence! Mit hår ville elske disse produkter, især her nu når vi går vinteren i møde!

 284. Det her ville lige være sagen for mit lange, kedelige, tykke og filtredede hår! Krydser så meget fingre. Mit hår trænger sådan til noget lækkert. Christinna :-)

 285. FED KONKURENCE! Mit hår bliver så tørt om vinteren, det er tykt og kunne godt bruge en ekstra pleje. Det ville gøre mig lykkelig, men det ville gøre mit hår lykkeligere! :)

 286. Åh! Sikke en mulighed! Håber, at det bliver mig :-) især når vi nu går vinteren i møde!

 287. Uh det kunne mit triste efter-sommer-garn have godt af.
  Har et par gange stået i Matas og kraftigt overvejet at afprøve serien, men tanken om den slunkne, jobløse konto har desværre måtte trumfe hver gang.

 288. Jeg ville elske at prøve alle disse lækre produkter da jeg efterhånden har været igennem mange (som i rigtig mange) uden at have fundet det helt rigtige

 289. Er ved at løbe tør for shampoo/balsam og har længe overvejet at prøve en sulfatfri variant for at se om det kunne stoppe mit fælderi, så denne præmie ville helt sikkert falde på et tørt sted…

 290. Sikke en lækker giveaway! Gad godt prøve alle de lækre produkter og se om de er gode :)

 291. Jeg er vild med EverPure, så kunne da være sjovt at se om der gemmer sig andre favoritter i blandt, hvis jeg vinder :D

 292. Halløj – En fantastisk lækker præmie! Disse produkter vil gøre godt for det kommende vinter hår ;)

 293. Jeg deltager selvfølgelig gerne! Jeg er lige kommet hjem fra et besøg hos min familie i Italien, og dum som jeg var, havde jeg taget min toilettaske med i håndbagagen – i kan nok regne ud, hvad der skete derefter; over halvdelen af mine ting blev konfiskeret (da du ikke må have beholdere der kan indholde væske med), bl. a også mine to favorit shampooer fra L’oreal), så det ville da i hvert fald være fantastisk, at vinde dette!
  Krydser fingre for jer andre også :’)

 294. Det ser ud til at være en god hårbuffer, nu hvor vejret bliver koldt og vådt:) Jeg krydser fingre!!

 295. Ville jeg meget gerne vinde til mit meget tynde og sarte hår :D Krydser fingre!!

 296. Det kunne jeg helt sikkert godt bruge! Og mon ikke et par veninder ville få del i det, det tror jeg ;-)

 297. Det er såmænd en yderst behagelig overraskelse på en tirsdag! Ønsker alle held og lykkke…

 298. Sikke en lækker bunke hårprodukter! Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder :-)

 299. Det kunne godt nok være lækkert at få mulighed for at prøve så meget forskelligt for at finde ud af, hvad der passer til mit uregerlige hår!

 300. Thumps up for at blive dækket godt ind.. Som du siger, er her både til veninder, mor og en selv <3

 301. Jeg ville elske at vinde disse lækre produkter til mit ødelagte farvede får !! Mega fed konkurrence :-) !!

 302. Waow det lyder godt nok lækkert! Jeg kan altid bruge ekstra hårprodukter, og jeg er for evigt igang med at lede efter det perfekte hårprodukt til mit hår :-)

 303. WAUW! Det var da lige så håret rejste sig på hovedet af mig!!! ;-) Imponerende give away… Behøver jeg sige, at jeg godt gad være en af de heldige? :-)

 304. En kommentar, fordi mit hår virkelig kunne bruge sådan nogle lækre produkter. Åh mit krøllede, glatte, fine, krusede, utilregnelige, mærkelige hår ville bare blive så glad for hele denne labre hårserie. Måske er det nu jeg finder den længe ventede, perfekte shampoo? Jeg krydser fingre …

 305. Hej Emily,
  Sikke en flot konkurrence!
  Det ville være skønt at vinde, så jeg kan få styr på mit krøllede hår. Det trænger til en masse pleje nu, hvor vi går de kolde måneder i møde.
  Tak for en god blog, det er en fornøjelse at læse dine indlæg.
  Kh Anette :-)

 306. Åh, sikke en dejlig giveaway! Tror jeg vil forære nogle af produkterne til min søster i julegave, hvis jeg skulle være så heldig at vinde – hun er bare så besværlig at finde gave til, så jeg tror nogle hårprodukter ville falde i god jord! ;-)
  Mit sommerslidte hår ville nok også have godt af, at blive forkælet lidt :-)

 307. Mit hår skriger desperat efter hjælp til at få det bedre.. Det er slidt :( men endelig lidt langt. Bliver helt ked hvis jeg skal klippe spidserne af. Vil gerne vinde lækre produkter!

 308. Hejsa

  Det vil jeg mægtig gerne vinde. Et mærke jeg ikke har prøvet endnu.

  Mange hilsner fra Christina

 309. Uh det lyder lækkert! En god give-away til en presset SU-økonomi ;) og så er det endda godt for håret!

 310. Det ville ikke være dårligt, at prøve dem alle så man kan se hvilke produkter der passer til ens hårtype!

 311. Hallå, så er det da bare med at krydse fingre! Hvis ikke jeg vinder så tror jeg, jeg vil ønske mig hår som dit i julegave – if only it was possible ;)

 312. Åh, hvor ville jeg gerne vinde det. Mit hår er desværre ikke så sundt som det har været, og er sikker på, at disse produkter vil hjælpe bare en smule :-)

 313. Uhh det kunne være helt vildt nice at have mulighed for at vinde hele serien og så finde ud af lige præcis hvad der virker til ens hår

 314. Følger din blog med spænding. Har, på baggrund af din anbefaling, skiftet til loreals everpure.. Mit hår er stort, tykt og krøllet, og helt ustyrligt, men forhåbentlig not for long, nu jeg følger dine råd .. Ville være fedt at vinde hele serien!!!
  Og tak for god blog Emily !!

 315. Åh, dem ville jeg gerne vinde til mit store krøllede hår, som jeg i forvejen holder langt væk fra sulfater og silikone!!

 316. Mit hår er vildt og stort, og her i vinteren ville den hårserie være det bedste! Jeg krydser fingre og håber ;)

 317. Det lyder lige som en præmie mit efterårs-umedgørlige hår vil sætte stor pris på :)