Ganni Holiday

MOOD BOARD 13.4iDen har været her der og alle vegne. Gannis nysselige Holiday / Pre-Spring kollektion, men det gør ikke, at jeg synes mindre godt om den. Jeg er især vild med de skønne ting med Eiffel-print og Paris-tegninger, hvoraf jeg bl.a. har nogle på her og her. Det fine moodboard ovenfor er også lige mig og jeg gad mægtig gerne have det som plakat, at hænge på væggen i mit nyindrettede soveværelse.

Ganni Campaign Images Holiday PreSpring 2013 2  Ganni Campaign Images Holiday PreSpring 2013 5 Ganni Campaign Images Holiday PreSpring 2013 10 ENGLISH RECAP: I adore Danish Ganni and their Holiday / Pre Spring collection (including the pretty mood board) is just perfect.

(Visited 1.056 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Forstår præcis hvad du mener, jeg får også sådan lyst til lyse lokker, når jeg ser det :)

 1. Jeg er helt vild med den gule kjole, årha :)
  Emily min kæreste og jeg skal til København på fredag, hvilket ikke sker særlig ofte, da vi bor i Esbjerg og er på SU. Men på fredag sker det. Vi elsker at spise ude og så var det jeg ville spørge dig om du kan anbefale en speciel restaurant i København som du synes vi skal tage på? Gerne både en til frokost og en til aften :D
  Jeg håber du vil hjælpe os. På forhånd tak! Hilsen en trofast læser af din vidunderlige blog.

  1. Hej Mille,
   Jeg synes I skal tage på Atelier September i Gothersgade eller på Beau Marché til frokost og så på Salon 39 på Frederiksberg om aftenen at spise byens bedste burgere og drikke cocktails. Husk at bestille bord på Salon 39, da de er fuldt bookede i weekenden. Og god tur :)
   Kh.
   Emily