Drinks på Fullerton Bay

kjole Magali Pascal// sandaler Zara (gamle, lignende her og her)// taske Balenciaga

Først og fremmest tak for jeres kæmpe engagement omkring mit mærkelige spørgsmål i går. Jeg tænkte nok, at jeg ikke var alene, men blev helt overvældet af jeres tilbagemeldinger. Glæder mig til at læse alle kommentarerne ordentligt og I kan tro, at jeg nok skal holde jer opdateret uanset om det bliver det ene eller det andet.

Men nu til billederne ovenfor: Tænk at min fredag aften for 2 uger siden, så sådan her ud. Lidt en kontrast til alle de halstørklæder, trøjer og jakker, jeg pakker mig ind i nu. Og tænk at det er 2 uger siden. Tiden flyver bare afsted lige nu. Endnu hurtigere end den plejer, synes jeg. Billederne er fra Fullerton Bay Hotel‘s fantastiske roof top pool og bar, hvor vi var til drinks og snacks og nød den smukke udsigt. Der kan jeg varmt anbefale, at man lægger vejen forbi, hvis man besøger Singapore.

Jeg håber at I får en dejlig fredag. Hvad end den skal tilbringes ved poolen, i byen eller i sofaen med en plaid og masser af te :)

ENGLISH RECAP: My friday night two weeks ago in Singapore. Which really seems surreal as we’re just about to hit the zero degree (celcius) mark here in Copenhagen and the days of bare legs are long gone.

(Visited 443 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

  1. Ja, et skud sommer hist og pist er fantastisk også selvom jeg er fan af efterår og vinter :)

 1. Nej det er godt nok surrealistisk, at dette ikke er længere tid siden. Men også under noget mere eksotiske himmelstrøg… :)
  Sød kjole, og så er jeg noget så misundelig på de lækre drinks!

 2. Så uendeligt elegante og smukke billeder. Du er så fint klædt på og i de så fotogene omgivelser, er der et lille drys af filmstjerne-glamour over det hele. Vidunderligt!

 3. Hej Emily,

  Vil super gerne have celine-tasken og tænker, at jeg skal lægge penge til side snarest muligt. Er dog i tvivl med hensyn til størrelsen. Er det den store eller lille model du har? Den er super fin til dig :)

  1. Jeg har den lille og synes den er helt perfekt :) Tak er også bare så, så glad for den!

  1. Åh hvor hyggeligt, håber du får det fantastisk i Singapore <3 Klem og knus Emily