Vind: Liebeskind Berlin taske og indhold

Den fine webshop Choopin.dk har ladet mig sætte en lækker taske fra Liebeskind Berlin på højkant til en af jer. Og ikke nok med det, der er nemlig tale om en rigtig rar vinterpakke, idet der gemmer sig et blødt og varmt tørklæde og ditto cashmerestrømpebukser nede i tasken.

Tasken har tydelige referencer til – på den fine måde – min alleryndlingstaske og er i det lækreste, smørbløde læder og med en praktisk skulderstrop og god plads nede i. Derfor har Choopin.dk lagt et stort, blødt og leopardplettet tørklæde i uld og silke fra BeckSöndergaard og et par lune cashmere strømpebukser fra Sneaky Fox ned i den, som den heldige vinder også får med.

Hele herligheden har en værdi af 2.230 kr. og du kan deltage ved at lægge et link til din favoritting fra Choopin.dk i kommentarfeltet nedenfor.

Konkurrencen slutter på tirsdag d. 19. november kl. 12.00. Jeg trækker lod blandt deltagerne og offentliggør en vinder umiddelbart efter :)

Find tasken her, tørklædet her og strømpebukser her. Du kan følge Choopin på Facebook her for nyheder og flere konkurrencer.

ENGLISH RECAP: Sorry this give away is for Danish residents only.

(Visited 2.126 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1040 Kommentarer

 1. Du har så småt fået mig til at overveje, at bestille denne fine clutch hjem! Jeg haader når nøgler, tyggegummi, penge, mobil, parfume osv ligger spredt ud i hele tasken, og har gevaldigt brug for en lille ting at have sådan nogle sager i. Og derudover passer farven jo også perfekt til selveste tasken, man kan vinde. Iiiiih hvor gad jeg godt vinde den taske altså! ;-)
  http://www.choopin.dk/shop/day-birger-et-mikkelsen/day-birger-et-mikkelsen-gwyneth-clutch-shadeblue.html

 2. Det må denne denne smukke sag ->
  http://www.choopin.dk/shop/inwear/inwear-hermed-oversize-jacket.html
  Er det ikke den evige kamp hvert år at finde den perfekte vinterfrakke???? Det synes jeg, det er så svært at bestemme sig, for der er så mange smukke af slagsen.. Men denne smukke jakke fra inwear er jo fantastisk, oversize, varm og med leo print… What’s not to like!!!

  Jeg kunne noget godt tænke mig at vinde, denne fede præmie, tasken ville være perfekt til arbejde, er ergoterapeut og har ofte neutralt læs. kedeligt tøj på, så noget der kunne spiffe det lidt op ville være en smuk taske og et skønt tørklæde. Så skulle min veninde have strømpebukserne, da hun altid mangler..

  Kærligst N-R

 3. Åh hvor er den bare helt perfekt! Jeg drømmer selv om Balenciaga taske da den er så pæn ,men denne er et virkelig godt alternativ! Endvidere har jeg for kort tid siden beundret min venindes Liebeskind taske så den vil jeg virkelig gerne vinde. Da det virker lidt fjollet at vælge dén taske som yndlingsting hos Copin har jeg valgt denne skjorte istedet, da den også er virkelig lækker!

  http://www.choopin.dk/shop/gestuz/gestuz-adria-leather-shirt-black.html

  //B

 4. Skønt at lære en ny hjemmeside at kende. Tror måske lige jeg fandt de bikerboots, som jeg længe har søgt efter. https://www.bloglovin.com/link/post?post=1889361833&blog=2148539&link=aHR0cDovL2VtaWx5c2Fsb21vbi5kay8yMDEzLzExL3ZpbmQtbGllYmVza2luZC1iZXJsaW4tdGFza2Utb2ctaW5kaG9sZC8_dXRtX3NvdXJjZT1yc3MmdXRtX21lZGl1bT1yc3MmdXRtX2NhbXBhaWduPXZpbmQtbGllYmVza2luZC1iZXJsaW4tdGFza2Utb2ctaW5kaG9sZA&group=0&frame=1&frame_type=a
  De ville desuden passe umanerligt godt til den udlodede taske, tørklæde og strømper…..

 5. En lækker sweat til de dage, hvor vejret udenfor er bare “øv”, og man allerhelst har lyst til at blive i sengen dagen lang i selskab af serier og varm chokolade! Ak og ve, man skal jo tvinge sig selv i skole og arbejde til tider ;-)

 6. Kan ikk finde ud af at linke fra iPad’en men jeg er ret vild med varenummer 777176000103. Karen by Simonsen cardigan. Især nu hvor det er så koldt! PS : den taske er Så lækker!

 7. Jeg er helt forelsket i denne vinterfrakke: http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/jakker-blazere-m-m/style-butler-santana-coat-black.html

  Jeg har i flere måneder nu ledt efter en pæn vinterfrakke, der vil passe til fin brug – selv på de kolde vinterdage. Det ser ikke altid så pænt ud, at komme i en kæmpe klodset dunjakke til fest eller lign, og derfor vil denne lækre frakke passe perfekt til disse anledninger – den ser både rigtig anvendelig ud, samt ser luksuriøs og ikke mindst rigtig dejlig varm ud :-)

 8. Nøj en fin konkurrence.. Alle tre ting ville blive behandlet SÅÅ godt i mit selskab ;) udover den flotte taske har jeg forelsket mig helt vildt i denne smukke smukke sorte kjole og den ryger fluks på jule-ønskelisten.. http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/kjoler/culture-marshane-dress-black.html
  Jeg mangler en LBD i en god kvalitet og med fine detaljer og denne hører altså hjemme i mit klædeskab :)
  Tak for en rigtig god konkurrence og skøn tirsdag aften til dig!!

 9. Uh sikke en fin vinterpakke, den vil gøre stor lykke her! Jeg er helt forelsket i den her Fang Cardigan fra Day Birger et Mikkelsen – med den vil man være varm vinteren igennem (og tjek lige dens coole ryg – grrrrrr).

 10. Ok stop en halv en lækker konkurrence ! Det ville selvfølgelig være oplagt at linke til tasken – for mums en lækker lækkerbisken!
  Men et bare rålækre støvler ville være et hit i min garderobe – sammen med tasken selvfølgelig.

 11. Sikke en lækker taske,, der ville passe så umådelig fint på min arm, sammen med det fine tørklæde og strømpebukserne, som jo desværre skal være dejligt varme efterhånden.

  En anden super fin ting jeg fandt på hjemmesiden er denne fine sweat trøje
  http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/sweat-1/5preview-big-5-oversize-raw-sweat-blue.html

  Perfekt til den kolde tid, og til at hygge rundt i derhjemme, nu jeg er i gang med den afsluttende opgave for min uddannelse, og bare flytter rundt alene, de fleste dage :-)

 12. Ja tak, så meget, den taske er så lækker for ikke at nævne indholdet, håber jeg er heldig denne gang, kram og tak for skønnest blog mona

 13. Lækker give away! Jeg har længe sukket efter flere tasker fra Liebeskind Berlin, og den du giver væk er da slet ikke nogen undtagelse :)

  En ting som jeg synes er lidt af en favorit (og en mangel i garderoben) er dette flotte bælte: http://www.choopin.dk/shop/liebeskind-berlin/liebeskind-berlin-vegetable-narrow-belt-black.html jeg ved ikke hvorfor men jeg har en svaghed for bælter med nitter, og jeg mangler sjovt nok altid bælter fordi mine forsvinder..

 14. Wauuw hvor er den for lækker den taske! Hvis jeg skulle vælge noget ud over Liebskind Berlin tasken, fra Choopin.dk, så skulle det enten være:
  http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/tasker/beck-sondergaard-wilma-bag-black.html
  – Som ville være fantastisk som festtaske (er vild med detaljerne!)
  Eller, enten den grålige med røde prikker:
  http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/torklaeder/beck-sondergaard-rain-fluff-scarf-slategrey.html
  eller den hvide med sorte prikker
  http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/torklaeder/beck-sondergaard-rain-fluff-scarf-black.html
  – Utrolig smukke tørklæder begge to!

 15. Liebeskind Berlin tasker er klart blandt mine favoritter tasker, og sidste jul gav mig elskede kæreste mig, efter langtids hungren, en Liebeskind Berlin taske. Så hvis jeg frit kunne vælge på Choopin.dk så ville jeg tilføje endnu et Liebeskind Berlin produkt, nemlig disse lækre Liebeskind Berlin Evereste boot, http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/sko-stovler/liebeskind-berlin-evereste-boot-black.html
  Fordi de ville være perfekte til årstiden vi går i møde og de ville matche perfekt til min taske. Og hvis jeg vinder, vil den lækre Liebeskind Berlin taske få et kærligt hjem her hos mig og min anden taske.

 16. Jeg er helt vilde med Liebeskind Berlin Evereste boot black!! Og især fordi de passer perfekt til årstiden men også fordi de passer perfekt til den flotte taske man kan vinde fra Liebeskind. Jeg har en gammel taske fra dem, som jeg har været så glad for, men som desværre er ved at være færdig. Så denne nye taske ville være PERFEKT! :)

 17. Jeg kendte slet ikke choopin, men hold da op de har mange fine ting derinde! Altså faktisk har jeg lyst til det hele derinde, men jeg har valgt den her smukke enkle støvlet fra Liebeskind:

  http://www.choopin.dk/shop/liebeskind-berlin/liebeskind-berlin-evereste-boot-black.html

  Mit andet valg må være tasken der er med i konkurrencen – den er sateme også fin! Krydser fingre for det bliver mig der bliver den heldige vinder og ellers må jeg vist linke lidt til choopin på min juleønskeseddel…;)

 18. Uff, endnu en lækker konkurrence. Jeg kendte ikke til webshoppen før, men jeg kan allerede erklære den skyldig i de utallige (og muligvis dyre) overspringshandlinger, jeg kommer til at foretage her i min eksamenslæsning. Men altså.. så er jeg da lækkert klædt på, når eksamen er slut mandag eftermiddag. I mine drømme er jeg iført denne her lækre cardigan http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/cardigans/day-birger-et-mikkelsen-sense-cardigan-greymel.html

 19. Jeg har altid godt kunne lide Day Birger et Mikkelsens stilrene tøj, men det må blive ved drømmene lidt endnu, da budgettet slet ikke ligger til så dyrt tøj. Men derfor drømmer jeg stadig. Pt er det om rare og behagelige bukser, da jeg begynder at gå mere og mere op i komfort, samtidig med at tøjet skal være lækkert at se på. Så et par bukser med komfort og lækkert materiale, det må være min største drøm lige nu :)
  http://www.choopin.dk/shop/day-birger-et-mikkelsen/day-birger-et-mikkelsen-gabardine-pants-black.html

 20. Jeg kan godt se hvad du mener med Balenciaga referencerne, men den er nu alligevel helt sin egen, Liebeskind tasken.

  Foruden den, så er jeg stadig ret vild med Rosemundes toppe, som jeg overvejer om jeg skal have afprøvet.

 21. Se Emilie, nu er det jo svært at vælge, på sådan en lækker hjemmeside. Så jeg har fundet 3 ting fra Choopin som jeg godt kunne finde på at sætte på ønskesedlen til jul, eller selv købe hjem som selvforkælelse.
  Det drejer sig om;
  1 tørklæde, 1 taske, strømper og armbånd.

  Jeg krydser fingre for at tasken m. indhold bliver min, så jeg kan flashe den rundt i byen og få et smil på læben, på en regnvejrsdag.

  Flot giveaway! ;)
  Hilsen
  // Rikke //

  http://www.choopin.dk/shop/beck-sondergaard/beck-sondergaard-rain-fluff-scarf-black.html

  http://www.choopin.dk/shop/liebeskind-berlin/liebeskind-berlin-ariane-bag-black-5277.html

  http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/stromper-leggins/sneaky-fox-pompady-sox-lightgrey.html

  http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/halskaeder-smykker-m-m/tokyo-jane-gaya-peace-bracelet-black-gold.html

 22. Hvis jeg skal vælge en yndlingsting og være ærlig (og det skal jeg jo), så er det faktisk selvsamme Liebskin Berlin taske jeg ville savle over! Jeg stod og begloede den så sent som i sidste uge, det er nøjagtig den størrelse og det look jeg mangler :-) Fingers crossed!

 23. Jeg ved godt, det er et kedeligt valgt, men det må være selvsamme taske, som man kan vinde. Nemlig denne: http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/tasker/liebeskind-berlin-ester-vintage-bag-black.html eller i den fine farve ovenfor.
  Jeg har en enkelt stor lædertaske fra Tiger of Sweden, som jeg er jävla glad for, men den er desværre ved at være så brugt, at stropperne er har givet sig så meget, at de er bleve for lange. Så jeg kunne i den grad godt bruge en lækker, stor lædertaske. :)

 24. Jeg hopper på denne fine bh fra Calvin Klein: “Calvin Klein Lace and micro triangle bra Black”

 25. Hvilken konkurrence! Den lækreste taske!!!!
  Jeg behøvede ikke engang kigge hjemmesiden igennem, har nemlig allerede en favoritting derindefra, som står øverst på ønskelisten.
  http://www.choopin.dk/shop/vaelg-enhed/cardigans/day-birger-et-mikkelsen-sense-cardigan-greymel.html
  Denne ekstrem lækre cardigan er så blød, sød og smuk! Lige her til den kolde tid.
  Med den på, tasken på skulderen, halstørklædet om halsen, så vil det ikke kunne gå galt!
  Krydser alle fingre og tær!

 26. Liebeskind er SÅ lækkert et mærke. Min veninde har præcis denne taske, bare i en anden farve, og jeg sukker efter den! Smørblødt læder, lækre detaljer, årh! Og hvor er det fint at man kan vinde lækkert indhold også ;)

 27. Denne lille sorte, er min favorit til årets julefrokoster. Især den julefrokost jeg skal holde, for min sygeplejeklasse i næste uge :) Rigtig lækker konkurrence du har lavet, Liebeskind Berlin, laver så fine tasker!!! Tak, for en hyggelig blog :D

 28. Der er bare SÅ mange skønne fristelser – lækkerier – kvalitetsvarer hos Choopin.dk, men jeg har alligevel en skøn favorit, som jeg pt. kun kan drømme en dejlig drøm om at “putte mig i”. :) Denne skønne cardigan: http://www.choopin.dk/shop/day-birger-et-mikkelsen/day-birger-et-mikkelsen-fang-cardigan-cameltone.html Det må være et juleønske! :) Jeg er vild med Liebeskind og ih hvilke bonuslækkerier, der er lagt i tasken. Jeg krydser fingre og drømmer om en dejlig novembergave!!
  Mvh. Helene

 29. Ihh en fed taske – God Giveaway.
  Den ville liige ramme plet her hjemme, og så må kæresten jo bare til at lære at pæne tasker skal stå fremme!

 30. OMG ….. sjiiiiit det er en fantastisk præmie.
  Den taske er simpelthen til at dø for…. elller noget :-)
  og tjek også lige disse støvler udhttp
  ://www.choopin.dk/shop/liebeskind-berlin/liebeskind-berlin-abar-boot-taupe.html
  hold nu op som der er kommet nyt til ønskesedlen.
  Jeg krydser ALT (også fingre) for at jeg bliver den heldige