Striber og lyserød puddel

pink6pink3pink1 pink8pinkpink4 pink7

cardigan Monki// t-shirt Zara// lædernederdel Part Two// taske Céline// halskæde Pandora// støvler Opening Ceremony

Et ‘dagens’ på dagen igen. Godt nok et noget sent indlæg, men ikke desto mindre er det, det jeg har på i dag (ok, er i min hyggebuks i skrivende stund) :) At I egentlig skulle have haft flødebolleopskrift, er så en anden sag. Den kommer i morgen i stedet. Amager og halshug!

Har haft den rareste fridag, der egentlig skulle have været blogdag og dermed produktion af bl.a. flødebolleopskriftindlæg (elsker sammensatte navneord) og mere om Singapore (og kedelige ting som regnskaber og en frygtelig masse ubesvarede mails), men som endte i hyggelig morgenmad hos Line&Jo og Vanessa Bruno og dernæst blev til, at jeg inviterede en veninde på frokost og efterfølgende hun og Penny på langtur. Og derefter gik vi hjem og drak te og spiste berlinere. Og sådan gik den dag. Og bloggen (og kedelige regnskaber) blev syltet. Men her er jeg. I lyserød puddel tilmed og jeg lover, at der kommer både flødeboller og mere Singapore postkort snarest. Kom bare lige til, at have travlt med at lave ingenting og alting og det er nu også meget rart en gang imellem på sådan en fridag :)

ENGLISH RECAP: What I wore today where I had a pleasant day where I forgot about time and didn’t do what I was supposed to, but had breakfast, coffee, lunch and – most importantly maybe – donuts in great company. And a spectacular, crisp and long walk with the worlds happiest dog :)

(Visited 506 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hvordan kan det egentlig være, at du har mulighed for at holde sådan nogle skønne fridage med job osv.? :) <3

  1. Haha… ja, det burde jeg heller ikke, men trængte vist virkelig til det ;)

   Har en ugentlig fridag fra job, som jeg så bruger til at lave blog + passe alt omkring den (det gør jeg også i weekenden + om aftenen), så holder egentlig sjældent rigtig fri. Men gjorde det i går og det var RART :)

 2. Nøj den er fed, den cardigan! Den kunne også være helt forkert, men sammen med lædernederdel og sømandsstriber bliver det åh så rigtigt!

 3. Lyder lækkert med sådan en fri dag ;)
  Jeg er forresten helt vild med din cardigan, den er så fed en detalje for det look :)

  1. Det ved jeg desværre ikke, købte den på loppemarked forrige weekend, så ved ikke hvornår den har været i butik… :)

 4. Har lagt mærke til den nederdel før – er vild med den. Den kan bare bruges til alt :)

 5. Jeg elsker din frisure, den klæder virkelig dit smukke ansigt og hele din feminine/rå stil, det er sådan en fed helhed! :D