På den franske måde

jakke Laura Borum// tee Zara//  pumps Mario Giordano // jeans Isabel Marant pour H&M// fjerhalskæde Pandora// halskæde Tine Lindhard

I den skønne jakke jeg viste i mandags og så lidt på den franske måde. Prøver at presse de allersidste gange man kan gå med bare fødder i pumps’ne ud af 2013, men det er som om vejret er lidt imod mig. Hvilket er ok, for glæder mig faktisk lidt til rigtig vinter. Glæder mig bare ikke til strømper i pumps. Eller strømpebukser for den sags skyld. Synes det er noget af det grimmeste og at bare ben og fødder er sådan cirka en milliard gange pænere. Hvordan løser man lige den? Har for nyligt talt med Mie om det og hun viste sig at have samme strømpeaversion, så jeg er tilsyneladende ikke alene om den. Måske nogle af jer har det lige sådan og tilmed har fundet en løsning? Eller et kompromis der er til at leve med?

Jeg gik i øvrigt på universitetet med en virkelig cool pige, Julie, der stort set altid havde bare fødder i skoene – også om vinteren. Og hun var aldrig syg. Måske det bare er vejen frem? Eller måske hun bare havde et virkeligt godt blodomløb og immunforsvar…

Uanset om I er til strømper eller ej, så er det fredag og jeg håber i får en dejlig en af slagsen og at der venter jer en rar weekend forude :)

ENGLISH RECAP: I’m trying to squeeze the last possibilities of not wearing socks or stockings out of 2013. But winter is coming (GOT pun intended) and I’m torn between wearing socks in the pumps (ugliest thing I know) and freezing my toes of.

(Visited 541 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Fiiiint sæt tøj, fik ikke fingrene af noget som helst Marant, men bukserne står på min ønskeliste. Kender godt det med strømperne men synes omvendt det er enorm hyggeligt og rart med strømper. Mine favorit strømpebukser er fra sneaky fox og med cashmere… de er såååå lækre og sidder pænt til hver gang, så måske det er en løsning?

 2. Ha :D Troede jeg var lidt alene om at synes, at strømper/strømpebukser er grimme i pumps – og at bare fødder/ben er langt pænere.
  Jeg har ingen løsning… det virker som om valget står mellem bare fødder (og evt. forkølelse) eller lukkede sko/støvler.
  Har det også lidt svært med hudfarvede (nude) nylon’er… for ellers kunne det vel være en løsning. I knæstrømpeversionen forstås… ;o)

  1. Ja, jeg har også overvejet nude nylon… Hmmm…. Men godt at høre at jeg ikke er alene ;)

 3. Jeg har det faktisk helt omvendt – jeg elsker strømper! Og så snart vejret er bare lidt koldt, så er det på med både almindelige strømper og min mormors strikkede strømper ;) Godt nok sidder jeg med bare fødder nu, men jeg skal ind og ha strømper på, det er helt sikkert!

 4. Ud fra strømpebukser i heels/pumps hvor anklen vises så jo – det er så kikset med strømpebukser desværre – ellers elsker jeg faktisk strømpebukser – bruger stort set aldrig alm bukser :)

 5. Synes heller ikke strømpebukser i pumps er særligt pænt, men gør det da en gang imellem for ellers bliver de stakkels pumps jo slet ikke luftet hele vinteren. Min løsning er skiftesko! Det kræver en taske der kan rumme dem og at man gider at slæbe på dem. Men på mit arbejde har jeg fast et par sko stående som jeg skifter til, og det er dejligt nemt.

 6. Jeg er helt enig men omvendt gør strømper det lettere at have lidt kortere kjoler på fx. Løsningen i forhold til bukser for mig er enten skiftesko eller nogle tyndere strømper eller mønsterstrikkede strømper ?

 7. Jeg har virkelig et had-/kærlighedsforhold til nylon- og strømpebukser. Da jeg helst går i kjoler og nederdele året rundt, så er jeg nødsaget til at holde mig nogenlunde gode venner med dem. Det kan virkelig være en prøvelse når de fnulrer, løber, har huller ved tæerne, sidder mellem knæene og skal trækkes op hvert andet minut. Suk.
  Så mit største problem er egentlig ikke strømper i pumps, men at finde de rette strømper som sidder perfekt – uden at lave numre :o)

  God weekend til dig…