G.O.D. W.E.E.K.E.N.D.

christmas delivery 2

Er det ikke det fineste billede nogensinde? Planlægger nogenlunde lignende scenarie i weekenden, når de sidste julegaver skal i hus. I dag har jeg fri, men har et par rare møder på Granola og derefter skal jeg have ordnet negle af yndlings-Laura hos Beauty Avenue. Julenegle i mørkegrøn og guld tror jeg. Og så skal Pletten vist have en lang tur i skoven, mens det er dagslys og siden har vi middagsselskab herhjemme. Det må blive en god fredag. Den er i alle tilfælde startet noget så dejligt med stearinlys og kaffe i stuen, mens vi vågnede og så det svenske Luciaoptog i fjernsynet.

poster_NY_adele

I går var jeg inde at se Adèles liv og blev helt bjergtaget. Meget rørende og rå kærlighedsfilm fuld af fransk je ne sais quoi. Meget, meget smuk og anbefalelsesværdig, hvis I mangler weekendplaner. Men jeg må nok hellere lige advare om at det er en helaftensfilm med meget lange sexscener, bare så I ikke skriver og kræver billetpengene tilbage. Generelt giver den sig god tid og dvæler ved øjeblikkene og fanger stemninger så fint at man føler at man kan røre ved dem. Kan man bedre lide at det går lidt hurtigere, så er den nok ikke et hit. Men jeg blev virkelig bevæget.

ENGLISH RECAP: Have a great weekend. If you’re going to watch a movie, I can recommend Life of Adèle, as it really moved me and was incredibly beautiful. But please be warned – there are some pretty long and detailed sex scenes. Very French indeed.

 

(Visited 319 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Næh, hvor pudsigt – det fine billede har jeg brugt som skrivebordsbillede i (alt for – ifølge mine ikke-lyserødselskende veninder) lang tid. Det er så fint :)
    Filmen så jeg for nogle uger siden, da den havde premiere i England, og jeg synes også, den er helt fantastisk og meget ægte. Fantastisk dygtige skuespillere! Jeg planlægger at tage ind og se den igen.
    Rigtig god weekend! :)