Glædelig grøn og ternet jul

Jakke Ganni// tørklæde og bluse Zara// nederdel Part Two// handsker Lundorf// halskæde H&M// taske Céline// shopper By Malene Birger// sneakers Nike (gamle)

Selvom det er grønt og lunt udenfor, så er jeg virkelig kommet i julestemning. Jeg tog hjem til mine forældre i går aftes og i dag har Pletten og jeg løbet en lang tur i de frederiksbergske parker (jøsses her er mange ‘bakker’ i forhold til hjemme på Amager ;)) og derefter har vi allesammen hygget med morgenmad, madlavning, pyntning af juletræ og med at lægge sidste hånd på et par julegaver og indpakning.

Billederne ovenfor er fra i fredags, hvor min mor og jeg var på juleshopping, ude at spise frokost på Beau Marche og siden tog en dejlig lille ‘kunstpause’ for at se på bl.a. fine og finurlige tegninger af Ragnar Persson og Julie Nord hos Kunstforeningen Gammel Strand.

Jeg håber at julefreden også har sænket sig hos jer og at I får en dejlig aften.

Rigtig glædelig jul allesammen og et ekstra stort julekram til de af jer, der synes denne aften er lidt dum eller ensom <3

Ps. Jeg har trukket og offentliggjort vinderen af Decadent tasken ovre på bloggens Facebook-side.

ENGLISH RECAP: Even though it is green and kind of warm here in Copenhagen (we’ve been spoiled with snow the past couple of years) the Christmas spirit has certainly hit me and I wish you all a very merry Christmas <3

(Visited 848 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Må du også få en aldeles glædelig jul fyldt med alt det du holder allermest af :)

  2. Glædelig jul til dig Emily! Tak for dejlig bloglæsning og lyserøde indspark i dagligdagen. Hvor er du fin med dit ternede tørklæde!

  3. Glædelig jul Emily :)
    Jeg har et spørgsmål angående din nederdel.
    Hvordan er den i størrelsen?

  4. Er tørklædet stadig i butikkerne eller er det gammelt? :-) Jeg kan ikke finde det på deres hjemmeside, og det er bare så fint!