Outfits 2013 del 1

Første tredjedel af 2013 i outifts. Synes selv det er ret skægt at se hvor stor udvikling og forandring der kan være i løbet af et år, ligesom det er sjovt, hvad der ender med at blive favoritter og komme på igen og igen og hvad der er døgnfluer. Og så måtte jeg også lige minde mig selv om, at der er masser af tøj som jeg går med rigtig meget og ind imellem de 1-3 gange om ugen, hvor jeg laver outfit-billeder til bloggen. For ellers ser det nemt ud som om jeg har noget nyt på hver dag, hvilket ikke er tilfældet. Heldigvis :)

ENGLISH RECAP: My first third of 2013 in outfits.

(Visited 330 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Haha ja, det ligner lidt for os, at du har nyt tøj på hver dag!
  Helt rart at vide, at du også er menneskelig :-D
  Men ikke desto mindre synes jeg virkelig, at hvert eneste af dine looks er fyldt med inspiration. Rigtig lækkert tilbageblik :-)

 2. Hej Emily! Fine outfits! Elsker variationen :) Hvor er kjole og sko fra billede ti i højre kolonne fra?

 3. èn af de ting, jeg virkelig værdsætter ved at følge dig og dine outfits, er at vi ser gengangere i din garderobe. Det vidner om en ærlig værdsættelse af et par sko, en taske eller andet og det gør jo din stil opnåelig og troværdig. Tak for en fantastisk og inspirerende blog og rigtig godt nytår :-)

 4. Du er virkelig inspirerende Emily! Flotte outfits og flotte billeder! Og så kan jeg godt lide, at dine outfits er så “aktuelle” på trods af at de er op til et år gamle. Jeg ville elske at iføre mig flere af dem :)

 5. Emse! Sikke meget vi så til hinanden i første del af 2013! Har vist taget 15 af ovenstående outfits. Ren hygge!

  KNUZ

  Din forhenværende MESTER fotograf assistent :)