Outfits 2013 del 2

Rigtigt godt nytår allesammen! Håber at I kom godt ind i 2014. Det gjorde jeg. Både på selve nytårsaften, men måske endnu mere i går, hvor jeg simpelthen havde den hyggeligste dag med nogle af de mennesker, jeg holder allermest af. Hvor vi startede dagen (ret sent nuvel) med hjemmebagte boller og sladder. Og ellers var ret tomhjernede på den gode måde og grinede og grinede og grinede. Og så film og spiste hjemmelavede burgere.

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer på nytårsindlægget. Glæder mig sådan til at dele flere små (og store) ting med jer i dette år. Her er endnu en omgang outfits fra sidste år, denne gang fra forår og sommer. Og jøsses hvor det får mig til at længes, til vi tager til Thailand om lidt under en måned. G.L.Æ.D.E.R. M.I.G.

Kigger ind med billeder af mit nytårsoutfit (og mig i det) senere.

ENGLISH RECAP: Yet another batch of outfits from 2013, this time making me long for summer.

(Visited 410 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Så smukke billeder, fine outfits og lækkert tilbageblik. Rigtig god start på det nye år, og Glædelig Thailand lige om lidt. KH J

 2. Virkelig smukke billeder (:
  Rigtig godt nytår! Og hvor er det godt at høre, du oven i hatten havde en skøn dagen derpå!

 3. Emily, hvis du nogen sinde vil sælge den smuuuukke smuuuukke kjole du har på, på nederste billede til højre, (mener den er fra Noa Noa?) der på stranden og med converse, så må du eeeeeendelig sige til!
  Aaaahmen altså, den er såå fin!!
  Du kontakte mig på din mail, du nok kan se eller på min blog: http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/
  Godt nytår og gooood tur til Thailand!! <3

 4. Wow, du har god stil og god smak! Ingen tvil om det. Gleder meg til å følge hvordan du kler deg i 2014. Godt nytt år!