Nytårs outfit

kjole Dagmar hos Me and the Met// støvler Sam Edelman

Nytårskjolen i aktion. Den var en drøm og den førte mig noget så fint ind i det nye år. Glæder mig til at skulle feste i den igen, men det behøver ikke at være lige nu. Synes stadig jeg er lidt ør i hovedet i dag… 2. januar er lidt som alle mandages moder ikke? Så nu må det blive en løbetur og så ellers aftenhygge med pigerne og tidligt i seng inden hverdagen og arbejdet kalder i morgen. Godt at det næsten er weekend ;)

ENGLISH RECAP: My look for New Years Eve.

(Visited 1.247 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Hvor ser du godt ud Emily :)
  Hvilken ramme er det du har brugt til din Walton Ford plakat? Er det fra IKEA? Og i så fald, hvilken model? :)

 2. Jeg vil ønske at billederne var mere tydeligere i stedet for alt det hvide billedetouch du har lavet på billederne – det ødelægger ligesom lidt det hele, i og med at man ikke kan se den fine kjole, som faktisk ser godt ud på dig

  1. Billederne var så mørke, at man ikke kunne se noget, så det var det her eller ingenting.

   1. Jeg synes til gengæld at det har en virkelig fin og egentlig charmerende effekt :)

    1. Haha… tak :) Min mor brød sig heller ikke om det (overhovedet), så det deler vist vandene lidt ;)

 3. Den er så smuk til dig, og du skal da helt klart få den brugt igen!
  Jeg var den fineste svagt lyserøde bluse, læderjeans og høøøøøje stiletter. I betragtning af min nytår bare blev brugt hjemme med lidt venner og hygge syntes jeg det var udmærket! ;)

 4. Hvor er du dog smuk! Jeg håber, du kom ind i år 2014 på bedste og smukkeste vis, og at året vil bringe dig alt godt :)

 5. Wauw! Sikke en smuk kjole! Den klæder dig virkelig – jeg tror mændene har kigget langt efter dig den aften ;)