Outfits 2013 del 3

Sensommer, efterår og begyndende vinter i denne sidste opsamlig af outfits fra 2013. Lædernederdelen med vidde fra Part Two er vist den beklædningsgenstand, jeg har gået suverænt mest med i 2013. Skarpt forfulgt af leopardpumps’ne. Og så glæder jeg mig meget til bare stænger og sommertøj i Thailand lige om lidt, når jeg kigger på de første billeder.

I dag skal jeg lave et skægt lille DIY-projekt (hvis det bliver vellykket skal jeg nok dele med jer), drikke kaffe og gå tur med søde Anne, en tur forbi Beauty Avenue at blive pelset og afslutningsvis i biografen.

Håber at I får en glimrende lørdag!

ENGLISH RECAP: The last batch of outfits from 2013. How I look forward to wear summer clothes in less than a month in Thailand.

(Visited 562 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Super lækre billeder! Dine outfits er meget inspirerende – man skal bare se på dem, så bliver man ligesom opdateret på hvad status er i modeverdenen ;)

 2. Du er simpelthen så inspirerende. Jeg får altid lyst til at kopiere dine outfits – de er altid så godt sammensat. Og så får jeg virkelig lyst til at gå med hæle oftere. Det ser jo virkelig godt ud :)

 3. Ej, du har simpelthen en lækker garderobe, som man bestemt ikke ville have noget imod at overtage :D

  Rigtig god stil og sikke nogle skønne billeder.

 4. Du har simpelthen den flotteste stil!

  Kunne du være interesseret i at sælge den lyserøde tshirt, som du har på på 3. billede?

 5. Hey Emily :-)
  Jeg elsker dine indlæg med outfits, de er meget inspirerende og altid flotte! Den kjole som ser grålig ud og som du har på, på det billede med grønne blade i baggrunden og bare ben, må jeg spørge hvor den er fra? Den er simpelthen så smuk!
  håber du vil tage dig tid til at besvare mit spørgsmål og du må have en dejlig dag :-)
  Hjertlig hilsen Freja