Gråskala

frakke Dagmar (udsalg)// tørklæde Besos// handsker Markberg// trøje Designers Remix// jeans Gestuz// støvler Sam Edelman

Holder simpelthen så meget af hverdagen for tiden og kan egentlig rigtig godt lide den nogenlunde faste trummerum alting kører efter. Hyggelige måltider med mine to søde roomies, gåture med min hund, arbejde og så alle de små rare ting indimellem. Have gæster eller være gæst, opleve noget fint og så videre. Og så føler jeg mig ret heldig. For en ting er at være helt euforisk, når der sker noget spektakulært eller man er på en spændende rejse (nuvel det er rigtigt rart, at kunne se frem til). Noget andet er bare at være sådan helt gennemglad, lige der hvor man er det meste af tiden. Det er jeg ret taknemmelig for. Og således nogle store tandsmil på ovenviste billeder fra søndagsturen.

ENGLISH RECAP: Grey scale and big smiles on a weekend outing.

(Visited 497 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Det er simpelthen så skønt at læse med hos dig! Elsker den positive indstilling og vinkel! Og stilen… og… ;)
    Fantastisk bluse og tørklæde…Dem gad jeg godt!

  2. Dit smil og sit gode humør kan kun smitte :) For selvom jeg har travlt med eksamenslæsningen, så kan man ikke at være andet end glad, når man læser med udsigt over klitter og vand, når man konstant udfordres og lærer nyt indenfor et af de felter der virkelig interesserer en, når man kan holde pauser og gå hånd i hånd med sin kæreste langs vandet og er omgivet at søde venner!!

    Tak for en fantastisk blog Emily!

  3. Cool boyfriend fra Gestuz. Hvordan er de i størrelsen og hvad har du I den? (Hvad bruger du normalt i jeans op mod denne model?)

    1. Jeg synes de er true to size, måske lidt i den store ende. Jeg er normalt en 28 og det er disse også :)