Tartan og strutskørt

jakke Ganni (på udsalg)// nederdel H&M// skjorte Topshop (gammel)// luffer Markberg// pumps Bianco// taske Céline

Jeg tror af og til, at jeg er født i den helt forkerte tid. Min ladylike påklædningsside synes det i alle tilfælde og ville gerne have levet i 50’erne (måske endda 1850’erne). Da jeg var lille, ønskede jeg hele tiden, at jeg levede i en anden tid, alt efter hvad der interesserede mig på det tidspunkt: Det Gamle Egypten, Solkongens Frankrig, 1960’erne. Som mange lidt for drømmende børn, der læser lidt for mange bøger, sikkert har for vane. Forleden genså jeg Woody Allens Midnight in Paris og den sætter så fint på spidsen, hvordan vi alle drømmer os tilbage til en eller anden fantastisk periode. Måske på bekostning af at se, hvor fantastisk den tid, vi lever i, egentlig er. Så det vil jeg prøve. Sætte pris på hvor dejligt det er lige nu og at jeg kan tage en lang taljeret nederdel på den ene dag, bukser den anden dag og et miniskørt den næste, uden at der er nogen der tænker videre over det. Se det er et påklædningsprivilegium.

Ps. Ja, det er kuldepletter i mit ansigt og ja, billederne er taget i søndags i stiv, iskold kuling. Tal lige om forkert påklædning til vejret ;)

ENGLISH RECAP: My ladylike side knows nothing better than an a-line, waisted midi skirt and a pretty pair of pumps.

(Visited 427 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

  1. Thank you so much. Nope, ‘unfortunately’ I’m leaving for Thailand next week…

 1. Hej Emily. Jeg er ret meget lun på din jakke, men er i tvivl mht. str. På Gannis hjemmeside står der, at den er stor i str., så man skal tage den et nummer mindre – er det også dit indtryk? Jeg har en anden jakke i str. L, og den passer fint, derfor undrer det mig. På forhånd tak for din hjælp! /Ditte

  1. Min er en S (og det er jeg normalt) og ja, synes egentlig at den er lige vel stor. I alle tilfælde oversize ;)

 2. Smuk smuk nederdel og skjorte! Jeg ville også nogle gange ønske, at man befandt sig i forgangne tider, 20erne og 50ernes mode var fantastisk, og hvem drømmer ikke om at kunne iføre sig en af de smukke kjoler som man havde i 1800tallet.

 3. Hej Emily!

  Nu bliver jeg nød til at høre dig om, hvor tasken er fra.
  Forelskede mig i den, på nogle af dine tidligere indlæg, men jeg kunne ikke se hvor den var fra!!?

  1. Hej Fie,
   Den er fra Céline og modellen hedder Trio.
   Alle detaljer på tøj og tilbehør står altid under det første billede :)
   Elsker den også selv, yndlingstasken for tiden :)
   Kh.
   Emily

 4. Åh, hvor det lyder som mig som barn. Min fantasi kombineret med alle de mange bøger jeg læste, fik mig ofte til at drømme om en anden tid og et andet sted.
  Gør det nu og da stadigvæk, men mest på grund af påklædningen. Og alle de gentlemen, som jeg bilder mig ind kun fandtes dengang..
  Men super flot outfit, virkelig lækker nederdel. Og tak for en rigtig fin blog, som altid kan få mig til at smile.

  1. Haha… ja, ikke? Tænker præcis det samme. At alt var bedre, mænd var rigtig mænd osv. osv. Det er nok kun den halve sandhed ;)

 5. Inden jeg nåede til linje 5 tænkte jeg også straks på Midnight in Paris :)

  Du er en smuk lady :)

 6. Hej Emily

  Hvor ser du fin ud, og jeg kan sagtens nikke genkendende til dine længsler mod fortiden, når det kommer til mode :)
  Jeg har netop læst dit indlæg om Invisalign-overvejelser, og da jeg også går med tanker om at få rettet tænder ved hjælp af metoden, vil jeg høre, om du har fundet frem til en tandlæge, som du vil benytte dig af? Det er jo en jungle her på nettet mht. pris osv., så det ville være en stor hjælp… På forhånd mange tak!

  Mange hilsener,
  Julia

  1. Ja, jeg er startet hos Luca/Tandlægerne Brønshøj Torv: http://www.tbt.dk og indtil videre tilfreds. Laver et indlæg om det, når jeg har fået mine første skinner i midten af februar :)

 7. Jeg elsker din stil både med hensyn til garderobe, men ligeså meget dit valg af interiør! smukt smukt smukt

 8. Dejligt indlæg! Jeg er lige begyndt at læse din blog, og jeg vil bare rose dig for din fine stil. Dejligt at se en blogger med rigtig feminin stil! Du minder mig om Carrie Bradshaw ;)

 9. midnight in paris er såå god en film. og midinederdele ligeså. filmen så jeg får nylig – og i går efter at have set dit outfit gik jeg direkte hjem og hoppede i et ret lignende et inden jeg skulle afsted om aftnen :) inspirationskilde en mas ;)