Stille weekend og varme støvler

jakke Ganni (på udsalg)// trøje Perfectly Simple// halstørklæde Samsøe Samsøe// nederdel Perfectly Simple// taske Céline// støvler Hice

Når det er for koldt til at tage billeder udenfor, er det rart at have noget nær et fotostudie på arbejdet. Således i min vinteruniform i disse dage. Med masser af lun cashmere og inklusiv de varmeste støvler, der minder mig om snowboardstøvler og som på mirakuløs vis har formået at holde mine ellers altid stivfrosne fødder helt varme. Noget af en præstation. De duer til gengæld ikke indenfor, med mindre man er til kogte fødder.

I går havde jeg en lidt træt og travl – men god – dag, der blev brugt på at fikse en masse småting inden turen går til Thailand lige om lidt. Og som sluttede med drinks og slik og håndboldsemifinale (= man sighting) i pigekollektivet.

Resten af weekenden skal bruges på et par småprojekter i køkkenet og måske en lille smykke-DIY og ellers bare hygge med pigerne inden de smutter til Bangkok i morgen (jeg følger først med torsdag). Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft en weekend med så få planer, men det føles virkeligt rart.

Håber at I får en dejlig weekend uanset om den er travl eller ikke :)

ENGLISH RECAP: An icy winter has hit Copenhagen and I’m grateful for my warm boots and cashmere layers.

(Visited 374 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Emily du kan godt glæde dig helt vildt! Har været i Thailand den sidste måned og sidder pt på en strand på koh lanta med en iskold Singapore sling i hånden og lytter til total chill-out musik mens solen stadig bager :)

    Såvidt jeg mindes skal du også til koh lanta – vil anbefale at besøge time for limes anomal welfare center og prøve en tasting menu på time for limes restaurant – fantastisk! Jeg skal selv på ders cooking School her på mandag og glæder mig helt vildt – alle penge fra restaurant, cooking School mv går til deres arbejde med dyr. Derudover vil jeg anbefale at spise på pad thai rock and Roll – mini restaurant med fantastisk thai mad og de sødeste ejere :D ha en fantastisk tur!!!

  2. Hov, og hvis du er til yoga er det virkelig fine timer om morgenen og eftermiddagen på sri lanta resort med en super instruktør. De koster 500 baht og man kan ofte være heldig kun at være to på holdet :)

  3. Ih, jeg vil ha det hele! Sweater fordi den er blød, jakke fordi den er pæn, hue fordi jeg fryser – og jeg kunne blive ved! Men hey – det er som om kulden altid er til at holde lidt mere ud, når man ved varmen venter snart? ;) Gid det var så vel her…

    1. Ja, det er lidt ærgerligt, men det var ikke mit kamera, og så må man af og til tage hvad man kan få ;)