Jeans, blonde og tern

sweatshirt og skjorte H&M// jeans Rag & Bone (kan også fås hos Stig P)// taske Balenciaga// støvler Notabene (gamle)

Jeg elsker snevejr. Virkelig. Vejsalt ikke så meget og kan godt se at visse ting bliver mere biksede i sne. Men kan stadig frygteligt godt lide det (omend det ikke behøver vare 4 måneder) og er glad for, at vi også fik lidt sne denne vinter. Således har Pletten og jeg været ude at lave hundesneengle en masse (ok, mest førstnævnte) og lege i sneen i går aftes og i morges. Og i går i frokostpausen gik Cindie og jeg i gården og tog dagens, mens sneen dalede. Iført et ret så casual mandagsoutfit med verdens bedste jeans, ternet skjorte og en sweat med blodedetaljer. Jeans’ne er så gode (til mig), at jeg lige har købt samme model i to farver til. Lidt af en udlægning, men omvendt har jeg ikke kunnet finde nogle, der passede så godt de sidste mange år. Og så må man jo slå til, når man støder på dem. Normalt er jeans for stramme om lårene og på numsen (det er alle de løbemuskler, fortæller jeg mig selv ;)) og for løse i livet til mig, men de her sidder helt perfekt. Bare et lille tip, hvis I er andre med smalle taljer og ‘junk in the trunk’ ;)

ENGLISH RECAP: Casual monday in the perfect snow storm. I’m quite the child when it comes to snow and are so excited that we got a little powder this winter after all. 

(Visited 377 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

  1. Hallelujah – tak for buksetippet til sådan nogle som os, med flotte hofter og smalle tajler. Ikke noget junk hverken her eller hos dig – det er da vores flotte trænede lår og squatballerne, der får skylden :-)

  2. mine jeans er altid for løse i taljen! undtaget tiger of swedens model ‘Kelly’ :-)

    din fine balenciaga – er den grå? overvejer at udskifte min til noget lysere nemlig :-)

    1. Den er grå ja, farven hedder Anthracite, men tror ikke de laver den længere (min er 7 år gammel) :)

  3. Jeg elsker de jeans! Købte et par i Chicago, bedste køb længe. De holder virkelig pasformen! Så bestilte straks 2 par mere over nettet en uge efter :-)

  4. Jeg er også SÅ glad for at vi fik sne denne vinter, der findes altså ikke noget mere hyggeligt! Og her i Aalborg har vi jo endda et ordentligt lag. Med en lille nyfødt baby bliver det ikke til mange ture udenfor, men til gengæld kunne hun ikke have fået en smukkere fødselsdag end sidste tirsdag morgen, med sneen dalende ned udenfor vinduerne.