F.E.R.I.E. (og en overraskelse)

trøje Perfectly Simple// nederdel Club Monaco// støvler Vanessa Bruno

Om ganske få timer flyver jeg mod Thailand og jeg glæder mig ustyrligt til 12 dages ferie med mine to fine, fine veninder (og roomies), der allerede er i Bangkok og som jeg har savnet siden weekenden. Vi skal mødes i Bangkok og derefter begive os sydpå for at ramme Koh Lanta og Koh Lipe.

Og der skal ske noget vildt (for mig) på denne ferie. Jeg skal nemlig holde helt fri. Og ikke bare fra mit ‘rigtige’ arbejde. For jeg har ikke pakket nogen computer. Jeg skal nemlig ikke blogge de næste små to uger. Bare holde sådan helt fri. For første gang i mere end 4 år! Det føles angstprovokerende, nervepirrende og lidt dejligt. For selvom man laver det man elsker, så er det godt med pauser af og til. Så man kan komme tilbage fra dem med fornyet energi, lyst og inspiration :)

Men jeg har en ret fantastisk overraskelse oppe i ærmet til jer. Bare fordi jeg skal holde ferie, betyder det ikke, at I skal snydes for daglige indlæg her på bloggen. Jeg har derfor allieret mig med de bedst tænkelige blog-sittere. Nemlig 10 af nogle af mine egne yndlingsbloggere + 1 sej powerkvinde, som jeg ser meget op til og bliver inspireret af.

Så de næste 11 dage får I fornøjelsen af de lækreste opskrifter, boliginspiration, skønhedstricks, filmtips, et fint outfit, en fødselsdagsberetning (og -konkurrence!) og en grøn guide fra følgende fabelagtige damer (i vilkårlig rækkefølge), som jeg er meget, meget taknemmelig:

Glæd jer!

Jeg glæder mig i alle tilfælde helt ustyrligt til at se, hvad de blogger for jer. Men først når jeg er hjemme igen. Hvis jeg kan vente så længe ;)

Jeg kommer ikke til at svare på kommentarer, men måske den pågældende gæsteblogger er sød at gøre det, hvis I har spørgsmål og ellers er I som regel så søde til at hjælpe hinanden og ellers skal jeg gøre mit bedste, når jeg er hjemme igen.

Instagram (@emilysalomon) og Facebook kan jeg trods alt nok ikke holde mig fra, så hvis I kunne tænke jer et lille skud varme og hvide sandstrande, så kan I hænge på dér :)

Pas på jer selv, hinanden og bloggen så længe, jeg er sikker på, at den og I er i de bedste hænder <3

(Visited 535 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Selvom du hverken læser kommentarer eller svarer, vil jeg bare lige ønske dig god tur, og oveni sige tak for lige at understrege vigtigheden i at huske at holde helt fri ind i mellem. Sidder selv her i januar uden overskud og med uroen over at have for mange aftaler, som jeg slet ikke har lyst eller mentalt plads til. Så jeg vil tag dig på ordet og selv holde helt og aldelse fri, om ikke andet så bare for weekend.

  Rigtig god tur skønne Emily.

  1. Er ikke rejst endnu, så denne nåede jeg at læse ;) Tusind tak sødeste Nina og godt at huske at passe på sig selv. Knus <3

 2. Hej Emily

  Jeg står selv og skal mod Thailand om et par uger. Vi har planlagt de første 2 uger, som indeholder Bangkok, Kuala Lumpur og Sydney, og så har vi 10 dage i Thailand, som skal spenderes på en lækker strand et sted. Her har både Koh Lipe og Lanta været på tale, så hvis du via Instagram måske kunne give thumbs up eller ned de steder I er, så kan vi måske få lidt gode ideer den vej igennem? Ville i alle tilfælde være rart. Og så rigtig god tur og nyd den fuldstændige ferie!

 3. Jeg smider normalt aldrig kommentarer, men vil lige sige, at jeg synes, det er den sejeste måde at tage på ferie på, som blogger! Jeg er glad for, at du ikke “bare” forudplanlægger en masse indlæg, som bare bliver skrevet, for at blive skrevet, men at du gør noget så nytænkende (har ihvertfald ikke set det før!) :D

  Rigtig god tur til Thailand! Jeg følger med på Instagram og ser frem til, at jeg selv skal derned til april.

 4. Kære Emily,

  Sikke nogle seje damer, der skal “vande blomster,” mens du er væk. Det bliver spændende at følge med i, hvad de kan finde på!!!

  Nyd vidunderlige Thailand. Der er så edderlækkert. Hvis tiden rækker til det, kan jeg varmt anbefale en middag på Nahm:
  http://www.comohotels.com/metropolitanbangkok/dining/nahm (Asiens 3. bedste restaurant og nr. 32 i verden).

  Nyd ferien og slap HELT af!

  Kram, Mette

 5. Selvom vi nok kommer til at savne dig her på bloggen, så glæder jeg mig virkelig at se hvad dine gæstebloggere har i ærmet! Det ser jo allerede helt fantastisk ud :-D NYD ferien, Emily!

 6. Sikke en dejlig overraskelse, du hældte ud af ærmet :-) Det er nemlig det allerbedste, du kan gøre for dig selv: hold fri, giv slip, lad den elektroniske verden være og nyde nu’et :-) Rigtig god tur!

 7. Ha’ en perfekt ferie Emily! Det lyder helt fantastisk!

  Jeg har rejst i Thailand af flere omgange, og det er mit yndlingssted i verden! Du har noget at glæde dig til :)

 8. Åh, jeg kommer til at savne dig! Men hvor er det fedt, det du har arrangeret! Glæder mig meget til at se de indlæg!
  God ferie i Thailand! :-)

 9. Jeg har luret længe på din Perfectly Simple – men kan ikke finde ud af om man skal smide 200kr. mere efter dén her 100% cashmere fremfor den 100% cashmere fra TooGoodToBeBasic? Hilfe! :)