Acie // Gråt Scubaskirt og Kenzo Sweat

 photo acie-blog-kenzo-sweater-scuba-skirt-HampM-river-island-3.jpg

Nederdel – H&M Trend // Sweatshirt – Kenzo // Frakke – River Island // Taske – Balenciaga // Sko – Isabel Marant

Emily er på ferie og jeg har derfor fået lov til at låne hendes blog – for et øjeblik, ihvertfald;) Nogle af jer kender mig måske i forvejen – men mon ikke også jeg er ny for nogle af jer derude? En kort introduktion må være på sin plads.

Mit navn er Christine – men de fleste kalder mig Acie. Det er en lang historie, jeg ikke vil kede jer med her. Jeg er en gammel dame i blogland, for min egen blog er mere end 5 år gammel (I er meget velkomne til at besøge den her), men ude i den virkelige verden er jeg (kun?) 27. Til daglig arbejder jeg med marketing i en international virksomhed, men når jeg en dag bliver gammel, drømmer jeg om at sidde ved havet og skrive bøger. Jeg har tidligere boet i Los Angeles og Stockholm, men lige nu bor jeg altså på 2100 Kajen. Til daglig er min hverdag præget af lange dage på kontoret, mange rejser og noget corporate garderobe. Min fritid, derimod, er lidt mere afslappet skruet sammen, og det er typisk den jeg viser frem på min blog… Dén, mine rejser, mine opskrifter, mine outfits, min indretning, mine drømme, mine inspirationskilder. 

Jeg elsker jordbærkager, ord, kold rosé på altanen, bøger, lyseblå skjorter, moules frites, Californien, at tage i sommerhus, gin&tonics, toast Skagen, at stå på ski, klassiske pumps, min kærestes bearnaise, cashmeretrøjer og fedtede sliders.. Ak ja. Det er altså mig:)

 photo acie-blog-kenzo-sweater-scuba-skirt-HampM-river-island-5.jpg  photo acie-blog-kenzo-sweater-scuba-skirt-HampM-river-island.jpg  photo acie-blog-kenzo-sweater-scuba-skirt-HampM-river-island-balenciaga-velo.jpg

(Visited 759 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Super fine og inspirerende billeder – hvad er det for en balenciaga model du har på armen? Den er jo helt perfekt.

  2. Det er lidt sjovt at læse en præsentation af en blog man har fulgt i mange år efterhånden, men heldigvis falder det hele stadig i min smag :) Opskrift på burgerboller, bløde sweatere, rejselængsel, ja jeg er fan! Og så er den der frakke altså ret pæn :)