Broderi og balance

jakke mbyM// kjole Magali Pascal (her som nederdel)// støvler B&Co// taske Balenciaga// ringe Kinz Kanaan og Ushie// armbånd Balenciaga og Pandora// øreringe Fragments by Ditte Gren

Jeg havde tiltænkt denne kjole til juleaften, men synes egentlig, at det er lidt synd med de ting, der kun får lov at blive luftet til fest (husker I glimmeronsdagsmanifestet?). Så i stedet for at gemme den kun til jul, kom den på, på arbejde i forgårs i en lidt nedtonet version med en rå læderjakke og flade støvler. Og så kan den komme frem igen på tirsdag med høje hæle, opsat hår og stråleglans ;)

Jeg håber at I får en dejlig weekend! Min skal bruges på at købe de sidste julegaver, bage småkager og lave skumfiduser og holde julefrokost med pigerne.

ENGLISH RECAP: I like how a balancing piece like a biker style leather jacket can tone down a party dress and make it everyday wear. In that order I get to use my more spectacular dresses a little more often and without any specific occasion. Have a great weekend everyone!

(Visited 536 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. har kjolen ærmer? haha det er den praktiske gris der kommer op i mig og jeg kan ikke lade være med at spekulere på, at det nok bliver varmt juleaften for dig hvis den har. mest fordi jeg forbinder juleaften med mange mennesker og mange stearinlys :)

  1. Den har korte ærmer, der skærer lige under skulderen ;) Så er snarere bange for om den bliver for kold, er lidt af en frossenpind… Så må jeg tage en cardigan på ;)

 2. SIkke en fin kjole – passer jo perfekt til de smukke øreringe :)
  Og god idé med at tone pænt tøj lidt ned, så det ikke kun kommer frem til festlige lejligheder :)

   1. Tak :)
    Har selv en i antracite, men din ser bare meget lysere ud og varmere i farven. Men det er nok din billede redigering der gør det ;)